Recomandat!

Fără consum de carburanți – atv electric

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Un atv electric reprezintă un mijloc de transport rentabil pentru orice șofer dornic de adrenalină. Atv-ul este într-o continuă căutare în zilele noastre deoarece tot mai mulți indivizi doresc să aibă parte de plimbări și relaxare în natură și nu numai.

Atv-ul este un mijloc de transport ușor de condus și de manevrat. Oricine poate învăța cu ușurință folosirea acesutuia. El prezintă siguranță prin stabilitatea pe care o deține chiar și pe drumurile neamenajate circulației publice.

Atv-urile, asemenea vehiculelor auto, au evoluat și s-au dezvoltat odată cu trecerea timpului. Astăzi, pe lângă faptul că poți dispune de o gamă largă de mărimi, culori, accesorii și diferite motoare, mai puternice sau mai slabe, mai există și posibilitatea de a achiziționa un atv electric.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV electric!

De ce un atv electric?

Cum bine știm cu toții, problema încălzirii globale este un aspect ce ridică mari semne de întrebare în ultima vreme și cei mai mulți cercetători sunt axați asupra acesteia căutând diverse soluții pentru încetinirea acesteia și prelungirea duratei de viață a omenirii.

Majoritatea vehiculelor auto din ziua de azi folosesc pentru buna lor funcționare carburant auto, motorină sau benzină. Pe parcursul întregii utilizări a vehiculului auto, la nivelul acestuia au loc anumite arderi. Aceste arderi sunt necesare pentru punerea în funcțiune a mijlocului de transport. Prin urmare fără de acestea el nu va porni, iar scopul pentru care acesta a fost realizat nu va fi executat. Un lucru fără un scop realizabil este un un lucru inutil. Problema însă se pune: ce se mai întâmplă în urma acestor arderi?

Ei bine, aici putem asocia motorul unei mașini cu plămânii unui om. Noi, ca și oameni pentru a putea exista și a trăi această viață pe pământ avem nevoie de multe, printre care și de aer. Aerul bun, plin cu oxigen este inhalat de om prin procesul de inspirație și eliminat prin expirație. Pe scurt, respirăm pentru a trăi. Însă ce eleminăm în urma procesului de expirație este dăunător. Noi, ca și mașinile de altfel, eliminăm dioxidul de carbon, adică CO2.

O mașină obișnuită va elimina și ea doxid de carbon. Este firesc, am putea spune. Și noi o facem de mii de ani și încă pământul rezistă. Dacă ar fi doar acest lucru ar fi ușor, însă dioxidul de carbon emis de către vehiculele auto este de zeci de ori mai toxic decât cel emis de un om. Poate chiar de zeci de mii de ori. Acesta nu conține doar dioxidul de carbon eliminat în urma consumării moleculelor de oxigen. Este plin de zeci de alte substanțe toxice atât pentru natură, cât și pentru om.

De aceea s-a recurs la crearea vehiculelor auto în sistem electric. Un atv electric va fi mereu mai puțin nociv pentru om și pentru natură decât o mașină sau un atv pe bază de carburant.

Energia electrică poate fi procurată din puterea vântului sau a apei, factori naturali care nu sunt afectați în urma întrebuințării lor în aceste scopuri. Deci pentru a pune în funcțiune un atv electric nu este necesar să afectezi mediul înconjurător. O poți face într-un mod pașnic cu acesta.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Citeste si:

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un ATV

Aspecte importante despre un atv de vânzare 4×4

Un ghid explicativ pentru cumpărarea unui ATV 125cc – Ce trebuie să știți!

De ce este mai rentabil un atv electric?

Un atv electric nu te va face nicodată să stai la cozile lungi de la benzinăriile auto și nu îți va mai ridica problema calității carburantului pe care acestea îl comercializează. Pe lângă acest aspect,  știm cu toții că micile incidente de încurcare a combustibilului pot afecta destul de grav vehiculul. Și de asemenea banii nu ne sunt restituți pentru că am încurcat benzina cu motorina. Greșelile noastre, responsabilitățile noastre.

Ei bine, aceste tipuri de evenimente nefericite nu vor putea exista și în cazul folosirii unui atv electric. Curentul electric nu este de mai multe tipuri sau bun doar pentru anumite aparate. Este general pentru orice. Nu se schimbă. Nu curge și nu dă pe dinafara rezervorului. Practic este cam greu de pierdut față de combustibilul lichid folosit de vehiculele auto obișnuite.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro