Termeni și Condiții

Contract între Utilizator și SaraMag.ro

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul https://saramag.ro/. Va rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții Generale) înainte de a utiliza pagină de internet https://saramag.ro/.

Acceptarea Termenilor & Condițiilor

Accesând sau utilizând website-ul https://saramag.ro/, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului.

Site-ul va este oferit de Aionitoaie Florin cu adresa de email contact@saramag.ro. Va rugăm să notați că toată corespondență privind Serviciul de Relații cu Clienții va trebui trimisă la această adresa.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și cu condițiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal și Politică de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://saramag.ro/.

Serviciile SaraMag

Site-ul de informații despre produse https://saramag.ro/nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe care pot apărea între informațiile din site și informațiile primite de pe site-urile afiliate cu oferte pentru produse. Informațiile primite de pe site vor avea scop pur informativ, urmând ca decizia luată pentru a opta pentru o oferta de produs să fie pur decizia vizitatorului.

Ne exonerăm de orice neconcordanță a ofertelor pentru produse de pe site în comparație cu ofertele de pe site-urile cu care suntem afiliați.

SaraMag va pune la dispozitie o modalitate si o posibilitate de informare asupra produselor pe care veti dori sa le achizitionati de pe site-urile magazinelor afiliate. Neclaritatile sau neconcordanta legata de produsele primite achizitionate de pe site-urile partenere vor fi rezolvate cu magazinele/site-urile de unde au fost achizitionate produsele.

Informațiile publicate pe Site

Saramag.ro oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ și informativ despre ofertele la produse oferite de site-urile la care suntem afiliați. Va rugăm notați că informațiile publicate pe site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificăți cu furnizorul produse, că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

Saramag.ro nu asigura nici o garanție cu privire la aranjamentele achizitiilor, sau că informația de pe site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că a achizitionat produsele si in cazul unor returnari va lua legatura cu magazinul online de la care a achizitionat produsul.

Saramag.ro nu garantează că informația de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar, împreună cu echipa, va depune tot efortul să corecteze erorile de îndată ce sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea a produselor si ofertelor au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice și nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătăți calitatea informațiilor. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțîn erori. Va recomandăm să cereți informații actualizate site-urilor afiliate.

Plata

Nu se acceptă alte modalități de plata în afară celor prezentate pe site-urile afiliate și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat sau alte metode partenerilor/site-urilor afiliate.

În funcție de termenii și condițiile impuse de magazinele online, la momentul achizitiei vi se poate cere plata integrală sau parțială a produsului rezerva.

Saramag.ro nu-și asumă nici o obligație de a oferi produse, voucher-ul sau alte documente, pentru acest lucru trebuie să luați legătură cu site-urile afiliate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente produselor comandate.

Modalități de livrare

Pentru a afla detalii trebuie să discutați cu site-urile afiliate/partenerii online, odată ce ați făcut o comanda. Saramag.ro nu reprezintă un magazin online, fiind un site cu sfaturi și informații despre achizitionarea produselor. Prin intermediul site-ului https://saramag.ro/ veți ajunge pe paginile de produse ale site-urilor afiliate, unde puteți face o comanda.

Utilizarea Site-ului

Saramag.ro nu este responsabil pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carență acestor aptitudini. Saramag.ro nu garantează că site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs pentru achiziționarea produselor de pe site-urile afiliate.

– aveți vârstă peste 18 ani și capacitatea legală de iniția acțiuni juridice

– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs în cadrul site-urilor afiliate.

– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase

– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site

– Saramag.ro nu asigura nici o garanție cu privire la produselor achizitionate și nici faptul că informația de pe Site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că va achizitiona produse în conformitate cu măsurile aplicabile, ținând cont de recomandarile site-urilor afiliate.

Newsletter

Puteți subscrie la newsletter-ul Saramag.ro, care va va fi trimis către adresa dvs. de e-mail și va include noutăți și oferte speciale precum și alte informații.

Interzicerea accesului pe Site

Saramag.ro își rezervă dreptul de a va interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea Saramag.ro

Saramag.ro nu este responsabil pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau produselor achiziționate de pe site-urile afiliate.

Saramag.ro nu este responsabil pentru pierderile directe și/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fără a se limita la: posibile diferențe de tarif, lipsa de disponibilitate, precum și orice alte informații incorecte comunicate și/sau preluate de la oricare dintre societățile partenere care comercializeaza produse.

Saramag.ro nu poate garanta furnizarea neîntreruptă a Site-ului și nu poate fi făcută raspunzatoar de pierderile de orice natură suferite că urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

Legături către alte Site-uri

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate/site-uri afiliate. Saramag.ro nu are nici un control asupra paginilor web de oferte și nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de Saramag.ro. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratoriil paginilor în cauza.

Forță Majoră

Saramag.ro nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta Saramag.ro sau furnizorii săi.

Modificări asupra Site-ului

Saramag.ro poate modifică design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea produselor, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright și Marca Înregistrată

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului sunt rezervate de către Saramag.ro/Aionitoaie Florin. Materialul conținut pe site este proprietatea Saramag.ro/Aionitoaie Florin sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute că aparțînând altor părți implicate.

Numele Saramag.ro, precum și logo-ul sau elemente grafice conținute în Site sunt deținute de Saramag.ro sau de afiliații săi.

Nu aveți nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci.

În cazul în care considerați că fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru încalcă legea dreptului de autor va rugăm să ne sesizați acest lucru prin e-mail-ul pus la dispoziție pe site, menționând pagină și conținutul care contravin legii. Saramag.ro utilizează materiale promoționale puse la dispoziție de terți și nu poate controla sau verifică originea acestora. Saramag.ro va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal și va informa partea vătămată despre acest lucru.

Confidențialitate

Politică de confidențialitate a Saramag.ro este accesibilă pe site.

Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către Saramag.ro sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politică de confidențialitate a Saramag.ro.

Politică de Securitate

Saramag.ro utilizează tehnologie securizată pentru a proteja informațiile dvs. personale și tranzacțiile financiare. Saramag.ro se conformează procedurilor și standardelor de securitate stipulate în Politică de Securitate a Saramag.ro.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Saramag.ro își rezervă dreptul de a modifică sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din dată în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernanță

Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între Utilizator și Saramag.ro/Aionitoaie Florin și este guvernat de legile din România.

Saramag.ro (https://saramag.ro/) reprezintă un site de informații și sfaturi despre produse. Nu constituie un magazin online ce oferă direct pachete si oferte de produse. Produsele vor fi achiziționate prin intermediul site-ului, accesând apoi site-urile afiliate.

Saramag.ro nu își asumă nici o responsabilitate asupra produselor  achiziționate de pe site-urile afiliate. UTILIZATORUL va lua direct legătură cu site-urile afiliate pentru produsele achiziționate și pentru rezolvarea unor probleme/neînțelegeri de orice tip.

Termeni și Condiții de utilizare a website-ului https://saramag.ro/

Că orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm că vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Saramag.ro.
Site-ul https://saramag.ro/ este administrat de Saramag.ro /Aionitoaie Florin și are că scop promovarea produselor oferite de către site-urile afiliate.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://saramag.ro/.
Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Saramag.ro
1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Saramag.ro şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Saramag.ro. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovării web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Saramag.ro sau aduc un prejudiciu imaginii Saramag.ro, ne rezervăm dreptul de a solicită eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
2. Preţurile afișate pe acest site pot fi modificate fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Saramag.ro nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
4. Preţurile produselor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, este necesară consultarea site-urilor afiliate.
5. Saramag.ro nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor partenere. Ofertele din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrărilor Saramag.ro.
6. Saramag.ro are dreptul de a refuză cereri care contravin politicii sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venită din partea utilizatorilor.
7. Saramag.ro nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezultă din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.
8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
9. Saramag.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urmă acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Saramag.ro.
10. Saramag.ro nu poate garanta că mesajele trimise către Saramag.ro vor fi primite în formă iniţială sau că mesajul va rămâne confidenţial în timpul transmiterii.
12. Politică de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politică de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
13. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. Saramag.ro nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Saramag.ro.

Pentru nelămuriri sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa contact@saramag.ro.

Ultima actualizare: 28.04.2020


Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

 

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro