Recomandat!

Cum ma inscriu pe platforma Profitshare?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Oricine are posibilitatea sa se inscrie ca afiliat Profitshare si sa castige bani din promovarea unor produse. Crearea unui cont pe platforma Profitshare este simpla. Trebuie doar sa accesezi link-ul https://support.profitshare.ro/hc/ro si dai click pe Inscrie-te”.

Pentru a te inscrie o sa ai nevoie de o adresa de email si de un numar de telefon mobil. Dupa introducerea adresei de email si a parolei, o sa primesti o verificare pe adresa ta de email. Imediat ce ai confirmat adresa, vei putea sa te loghezi in contul tau de afiliat. Mai departe, va fi nevoie sa mai completezi cateva date pentru a finaliza inregistrarea: numele complet, numarul de telefon, CNP-ul, adresa de domiciliu, banca la care vrei sa incasezi platile si IBAN-ul.

platforma Profitshare - afiliere marketingCrearea contului se face pe baza unui contract, care se semneaza in calitate de persoana fizica, persoana juridica sau PFA si de furnizori de servicii cu firma sau rezidenta fiscala in afara Romaniei. Dupa ce semnezi contractul si este aprobat, vei putea sa analizezi intrumentele de promovare disponibile pe platforma si sa incepi sa le folosesti pe cele care consideri ca sunt potrivite pentru ceea ce vrei tu sa intreprinzi.

Imediat ce ti-ai creat contul, poti incepe sa castigi comisioane din promovarea produselor pe care le ofera advertiserii Profitshare. Afiliatii incepatori au posibilitatea de a implementa o strategie de marketing pas cu pas. Este foarte important sa se familiarizeze cu metodele de promovare pentru a le putea pune corect in aplicare, sa declare toate modalitatile in care vor sa faca promovare, sa valideze website-ul pe care intentioneaza sa recomande produsele sau serviciile advertiserilor si la final, integrarea instrumentelor de promovare puse la dispozitie pe platforma Profitshare.

Navigarea in contul Profitshare este simpla. Ai acces rapid la toate instrumentele de promovare, la rapoarte, la situatia contului tau si la suma comisioanelor pe care le-ai castigat.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

In sectiunea contul meu vei putea sa modifici datele tale personale si modalitatile de promovare pe care le folosesti. Apoi mai este si sectiunea „notificări”, unde vei avea acces la toate mesajele legate de contul tau de afiliat. In acest fel o sa fii informat daca website-urile au fost aprobate, daca s-au actualizat Termenii si conditiile si despre noutatile legate de ofertele advertiserilor.

In partea stanga, la sectiunea „Instrumente de promovare” gasesti o serie de instrumente pe care poti sa le folosesti pentru a incepe activitatea de afiliere si a castiga bani din comisioane. Printre instrumentele disponibile se numara: link-uri de afiliere, pool-uri de campanii, advertoriale. Cele pe care alegi sa le folosesti vor aparea in sectiunea „instrumente active”, iar in dreptul fiecaruia vor fi afisate informatii de performanta si un calcul al castigurilor tale. Din lista instrumentelor active ai si optiunea de a sterge sau arhiva instrumente.

Dupa integrarea instrumentelor de promovare in mediile aprobate, ai posibilitatea sa analizezi performanta acestora in sectiunea„Rapoarte”. Rapoartele pot sa iti ofere informatii pretioase despre activitatea ta de afiliere. Datele incluse in rapoarte pot fi vazute si in maniera grafica pentru a fi mai usor sa urmaresti evolutia peformantelor tale. Toate rapoarteli pot fi exportate astfel incat sa le poti analiza inclusiv offline. Informatiile pe care le contin rapoartele sunt privitoare la cele mai profitabile instrumente de promovare folosite, cele mai vandute produse si despre perioada de raportare in care se poate obtine un comision de la click la comanda. Ai acces la toate informatiile legate de anumite conversii: data, instrumentul cu ajutorul caruia a fost obtinuta, valoarea din website-ul advertiser-ului si valoarea comisionului castigat.

Incriererea pe platforma Profitshare este simpla si rapida si oricine se poate bucura de instrumentele pe care le ofera direct din contul de afiliat.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro