Recomandat!

Un atv ieftin poate fi soluția ideală de achiziționare!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Un ATV ieftin, este un vehicul ce pare a fi combinația dintre o motocicletă și o mașină. Față de o mașină, acesta cântărește câteva sute de kilograme. Motorul ATV-ului poate varia între 20 CP ȘI 50 CP, dar poate atinge și viteza de 150 CP. Pe acesta îl putem întâlni pe cărările munților, unde, turiștii se pot aventura bucuroși. Pasionații de senzații tari pot opta pentru aceste vehicule și anume ATV-urile, pentru că ele au un avantaj ce constă în stabilitatea pe care roțile o dau în momentul în care te aventurezi pe cărările munților.

Cu atât mai mult, nu este nevoie de un ATV foarte scump pentru a te bucura de câteva momente frumoase din viață. Se poate opta și pentru unul mult mai ieftin, dar cu aceleași avantaje deoarece comercianții au adus pe piață nu doar vehicule scumpe și bune, ci și ieftine și bune, care pot fi stabile oricând și în orice primejdie. Aici ne referim la terenurile accidentate. Oare câte din acestea nu ne-au dat bătăi de cap în momentul în care am urcat cu mașina pe munte și, din întâmplare una dintre ele ne-au zdruncinat?

Ei bine, cu acest ATV, problema este ca și rezolvată. Dar, un dezavantaj pe care îl poate avea este faptul că, trebuie să deții câteva cunoștințe pentru a-l putea conduce. Diferă modul de conducere al mașinii și motocicletei de cel al unui ATV ieftin.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV ieftin!

atv ieftinCUM EVITĂM PROBLEMELE CU UN ATV IEFTIN?

Pentru a nu exista probleme, trebuie îndeplinite următoarele indicații:

-motorul trebuie pornit și așteptăm până ce acesta atinge o temperatură optimă;

-frâna de spate și transmisia trebuiesc cuplate;

-frâna de mână și frâna de spate trebuie eliberate atunci când apăsăm pe accelerație;

-maneta de accelerație trebuie eliberată atunci când schimbi viteza;

-în mod egal apăsăm frâna de spate și frâna frontală;

-în curbe nu se frânează și nici atunci când trecem prin zone umede;

-atunci când se face un viraj, greutatea trebuie transferată către interiorul virajului.

Acest vehicul se poate conduce de către persoanele ce au minimum 16 ani și dețin un permis de conducere de tip B1.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV ieftin!

ATV-URI PENTRU COPII

De asemenea, există și o mulțime de ATV-uri pentru copiii cu vârstele mai mici de 16 ani. Acest tip de vehicul are capacitatea de 50 cc, dar există și ATV-uri ce pot ajunge la capacitatea de 125 cc. A doua categorie nu este recomandată copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani.

ATV-UL SPORT

Acest vehicul este unul ceva mai special, deoarece, este singurul ce poate depăși 250 centimetri cubi. Suspensiile acestuia de tip semirigid conduce la o foarte bună parcurgere a traseelor de pe munți, chiar și parcurgerea a unor denivelări ceva mai mari.

Acest vehicul este dotat cu o cutie de viteze manuală și cu 5 sau 6 rapoarte. Iubitorii de aventuri pot experimenta cu acest tip de vehicul îndemânarea de care pot da dovadă în momentul în care denivelările pot apărea surprinzător. Poți, de asemenea lua virajele cu o mai mare viteză.

CUM ȘI CE ALEGEM CORECT ATUNCI CÂND NE AVENTURĂM?

Pentru a putea conduce un ATV ieftin, trebuie să alegem un drum forestier cu dificultate. Trebuie să ținem cont de faptul că nu putem conduce pe un drum asfaltat unde, ATV-ul poate avea reacții negative în ghidarea sa pe traseu. Cel mai bine este să solicităm ajutorul unui profesionist care ne poate ghida cu ușurință. Trebuie să ținem cont și de ținuta pe care o purtăm, deoarece trebuie să fie una cât mai lejeră pentru a permite mișcărilor lejeritate maximă. Nu în ultimul rând, casca de protecție joacă un rol foarte important în protecția noastră atunci când ne aventurăm cu ATV-ul ieftin.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Citeste si:

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un ATV

Aspecte importante despre un atv de vânzare 4×4

Un ghid explicativ pentru cumpărarea unui ATV 125cc – Ce trebuie să știți!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro