Recomandat!

Top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptop

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Cand achizitionezi un laptop, mai ales daca investesti o suma mare de bani, este foarte important sa te asiguri ca ii vei oferi protectie. Chiar daca ai tendinta de a nu lua in calcul acest lucru, trebuie sa stii ca un rucsac pentru laptop, ii poate oferi dispozitivului tau o viata mai lunga, ferindu-l de zgarieturi si protejandu-l de deterioare, in cazul socurilor puternice.

Si pentru ca, la fel ca si in cazul modelelor de laptopuri, diversitatea din care poti allege este destul de mare, pentru a-ti face alegerea mai usoara, am pregatit o lista ce cuprinde un top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptop.

Acestea sunt de calitate, au un pret correct si pot fi cumparate la reducere, prin prisma de oferte rucsac laptop, pe care le poti gasi pe internet. De asemenea, cele 5 rucsacuri pentru laptop, fac parte din cele mai bune recomandari rucsacuri laptop, dupa care ne-am ghidat.

1. Rucsac laptop HP Duotone 15.6″, Negru/Argintiu

Vezi rucsacul!

Rucsac laptop HP Duotone - top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptopChiar si un rucsac poate fi considerat a fi smart, exact ca si in cazul.., care ofera accesibilitate si portabilitate, pentru laptopurile de pana la 15,6 inch cat si pentru accesoriile esentiale pe care ai nevoie sa le transporti.

Designul acestui rucsac este ultra-modern si vine in doua variante de culori, din care poti alege.

Este structurat cu un compartiment mare, principal, unde va fi depozitat laptopul, care ofera protectie sporita datorita captuselii de calitate, care iti fa feri dispozitivul de zgarieturi.

Specificatii si functii

  • culoare: negru sau argintiu;
  • rezistent la apa;
  • spate captusit;
  • bretele captusite si reglabile;
  • compartiment pentru accesorii;
  • 2 x compartimente pentru sticla apa;
  • 1 x compartiment exterior;
  • inchidere tip fermoar;
  • dimensiuni: 30.5 cmx47 cmx 14.5 cm;
  • greutate 600 g;

Parerile celor care au cumparat deja acest produs

Acestia au spus despre acest rucsac ca are un design placut, este usor, are spatiu suficient iar materialul folosit este de calitate.

Il poti achizitiona la un pret foarte bun de aici! Vezi si alte oferte la rucsacuri pentru laptop!
Inapoi la meniu ↑

2. Rucsac laptop Tellur Antifurt V2, cu port USB, 15.6″, albastru

Vezi rucsacul!

Rucsac laptop Tellur Antifurt V2 - top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptopTellur Antifurt V2 este un rucsac interesant, cu un design modern, dotat chiar si cu un port USB extern, pentru incarcarea dispozitivelor mici, precum: telefon, tableta, boxe portabile, casti bluetooth, etc.

Sistemul sau de inchidere, antifurt este sub forma unui fermoar, ascuns in spate, elemnet ce va pastra la distanta obiectele din interior, de ochii curiosilor.

Este fabricat dintr-un material waterproof si pentru o organizare a lucrurilor personale mai bune, acesta dispune de mai multe buzunare captusite, in interior.

Specificatii si functii:

  • culoare: albastru;
  • pentru laptopuri pana in 15.6 inch
  • 3 compartimente interioare;
  • material: poliester;
  • dimensiuni 12 cmx34 cmx47 cm;
  • greutate 950 g;
  • sistem antifurt, cu fermoar ascuns;

Parerile celor care au cumparat deja acest produs

Acestia spun ca sunt foarte multumiti de produs, ca este incapator, se potriveste perfect cu dispozitivele lor, este de calitate, iar pretul platit pentru el este unul corect.

Il poti achizitiona la un pret foarte bun de aici! Vezi si alte oferte la rucsacuri pentru laptop!
Inapoi la meniu ↑

3. Rucsac laptop Rivacase 8262, 15.6″, Albastru

Vezi rucsacul!

Rucsac laptop Rivacase 8262 - top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptopRivacase 8262-un rucsac, ideal pentru calatorii in interes de afaceri, datorita designul modern si elegant.

Rucsacul este compatibil pentru laptopuri cu dimensiuni de maxim 15,6 inch, si este dotat cu un compartiment interior special pentru tablete de pana la 10 inch.

Are buzunare frontale pentru accesorii, cu inchidere cu fermoar, o sectiune pentru documente si doua buzunare laterale pentru sticla de apa.

Este fabricat din polystiren, are un maner si bretele de umar foarte confortabile;

Specificatii si functii:

  • culoare: Albastru
  • compartiment pentru telefon;
  • compartiment pentru pixuri;
  • inchidere: Fermoar;
  • compartimentul principal cu orificiu pentru incarcare verticala pentru laptop;
  • dimensiuni: 13.5 cmx31 cmx42 cm;
  • greutate 0.75 Kg;

Parerile celor care au cumparat deja acest produs

Cumparatorii acestui produs spun despre acesta ca este un rucsac spatios, extrem de subtire, util si confortabil. Acestia sunt multumiti de calitatea materialului si spun ca au facut alegerea potrivita, pentru protectia si portabilitatea dispozitivelor lor.

Il poti achizitiona la un pret foarte bun de aici! Vezi si alte oferte la rucsacuri pentru laptop!
Inapoi la meniu ↑

4. Rucsac Laptop HP Legend, 15.6″, Negru

Vezi rucsacul!

Rucsac Laptop HP Legend - top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptopRucsacul HP Legend, nu este doar o simpla geanta de transport, acesta reprezinta un adevart echipament, care asigura protectia dispozitivelor si siguranta lucrurilor personale. Este ideal pentru cei ce calatoresc frecvent, fiind conceput pentru a satisface toate nevoile acestora.

Este construit in asa fel incat accesul sa se faca simplu si usor, la orice este depozitat in compartimentele sale.

Este un rucsac robust si are in dotare mai multe buzunare, manere puternice si o curea de umar, care este detasabila si reglabila.

Poate depozita dispozitive cu diagonala de pana la 15.6 inch. In plus, pe emag sunt oferte rucsac laptop pentru acest produs care vine la pachet si cu o garantie de un an, de la HP.

Specificatii si functii:

  • culoare: Negru;
  • curea detasabila pentru umar
  • buzunare extra pentru accesorii;
  • inchidere: fermoar
  • dimensiuni: 47 cmx35 cmx18 cm;
  • greutate 1.02 Kg;

Parerile celor care au cumparat deja acest produs

Acestia sunt multumiti de materiale de calitate si spun ca, cusaturile sunt extrem de rezistente. Compartimentul de laptop ofera siguranta si dupa 4 luni de utilizari, produsul arata ca nou.

Il poti achizitiona la un pret foarte bun de aici! Vezi si alte oferte la rucsacuri pentru laptop!
Inapoi la meniu ↑

5. Rucsac laptop Lenovo ThinkPad Professional, 15.6″, Negru

Vezi rucsacul!

Rucsac laptop Lenovo ThinkPad Professional - top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptopLenovo ThinkPad Proffesional este un rucsac cu un design modern, elegant, perfect pentru profesionistii aflati mereu in deplasare.

Extrem de spatios, acesta ofera avantajul transportarii dispozitivului principal cat si a dispozitivelor de dimensiuni mici, a accesoriilor de birou sau a documentelor.

Compartimentul principal,care suporta dispozitive pana in 15,6 inch, este dotat cu un buzunar suplimentar pentru tablete sau telefoane mobile.

Materialele folosite pentru constuctia rucsacului, asigura rezistenta uzurii si protectie la nivel inalt.

Specificatii si functii:

  • inchidere: fermoar;
  • material: Poliester, PVC, nylon;
  • greutate 1.16 Kg;
  • compartimente pentru accesorii;
  • compartiment pentru dispozitive mici;

Parerile celor care au cumparat deja acest produs

Cumparatorii rucsacului Lenovo ThinkPad Proffesional, spun despre acesta ca este cel mai bun rucsac laptop pe care l-au avut vreodata. Cele mai multe din pareri se rezuma in a face recomandari rucsacuri laptop, pentru acest model.

Il poti achizitiona la un pret foarte bun de aici! Vezi si alte oferte la rucsacuri pentru laptop!

Acum ca ai vizualizat lista cu top 5 cele mai bune rucsacuri pentru laptop, asigura-te ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste confortul tau si siguranta dispozotevelor depozitate.

Este recomandat sa alegi fara sa te gandesti la partea de buget si sa alegi calitatea, inaintea pretului, pentru ca rucsacul pe care il vei alege este cel care asigura siguranta obiectelor transportate si ar fi bine sa fie calitativ, mai ales daca obiectele sunt de mare valoare.

Vezi si alte articole interesante din categoria Top 5 cele mai bune produse!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro