Recomandat!

Top 4 cele mai bune mese de terasa pentru tine

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Va vom prezenta pe scurt cateva mese perfecte pentru terasa, mai ales acum la inceperea sezonului cald. Lista urmatoare o voi organiza in sens descrescator in urma unui raport pret – calitate. Astfel voi incepe cu cel mai cunoscut model de masa de terasa, acela din:

Plastic/PVC/polipropilena/ratan

Masa pentru terasa Garden fabricata din Materialul polipropilena, are un blat de forma ovala. Masa din plastic are picioare detasabile, astfel incat poate fi usor depozitata si transportata. Aceasta este rezistenta la umezeala si la razele soarelui.

– Culoare: Capucino

– Material: Polipropilena

– Lungime: 140(cm)

– Latime: 70(cm)

– Inaltime: 70(cm)

Mesele din aceste materiale sunt foarte accesibile pentru toate buzunarele si de asemenea foarte usor de intretinut. Acestea sunt totodata usor de inlocuit si se pot gasi la tot pasul. Cel mai important aspect este portabilitatea, majoritatea meselor din acest materia fiind create intocmai pentru a fi usor de transportat. Aceste mese sunt atuul perfect din arsenalul oricarui amator de picnicuri sau infocat al gratarelor.

Cauti cele mai bune mese terasa?CLICK AICI

Lemn

Ansamblul Fort Picnic este potrivit pentru orice spatiu in aer liber, terase sau gradini. Acesta are o constructie durabila si usor de asamblat.

– Dimensiuni: 160 x 70 x 128 cm

Cele mai bune mese de terasa din lemn sunt o alegere perfecta pentru termen lung intr-un buget nu foarte ridicat. Majoritatea teraselor si restaurantelor folosesc de ani de zile aceleasi mese din lemn cu care ne-am obisnuit. Aspectul lor este unic si cumva invechit de bun gust la fel ca si vinul. Aceste mese supravietuiesc intemperiilor fara nicio problema. Aceste mese pentru terasa, fata de categoria anterioara triumfeaza prin aspect si rezistenta, dar nu pot fi la fel de usor de transportat. Asta le face o alegere perfecta pentru terasele unui restaurant, unui pub sau pentru terasa din curtea ta.

Sticla si Otel.

Masa PASTER este fabricata din sticla de calitate si otel. Materialul nu este greu de intretinut. Masa este potrivita pentru sase persoane.

– Dimensiuni: 150 x 90 x 70

Categoria aceasta de mese de terasa este in acelasi raport de pret – calitate cu categoria meselor din lemn. Cateva diferente initiale si obligatoriu de mentionat ar fi fragilitatea acestor mese. In ciuda unui aspect mult mai elegant, acestea sunt mult mai fragile. Orice soc mai puternic poate distruge complet elemental central al mesei, sticla. Spargerea sticlei reprezinta totodata un element de risc pentru copii si animale. Luand in considerare toate cele mentionate mai sus, aceste mese sunt intr-adevar mult mai elegante si estetice decat mesele clasice din lemn. Aceste mese de terasa, la fel ca si cele din lemn sunt o alegere perfecta pentru terasele unui restaurant sau cea personala.

Vrei sa descoperi cele mai bune oferte pentru mese terasa?CLICK AICI

Piatra, Marmura si rasini.

Am ajuns in categoria de lux al acestui articol. Cu adevarat putem spune ca cele mai bune mese de terasa sunt cele din aceaste materiale. Multi dintre noi poate nici nu am vazut pana acum vreodata o masa din Piatra sau Marmura. Aceste mese, de cele mai multe ori sunt fabricate doar la comanda speciala si costa extraordinar de mult, dar daca va permiteti nu ezitati sa va cumparati o masa ca si acestea. Modele, culorile pietrelor sau placilor din marmura din care sunt fabricate aceste mese sunt complet iesite din comun. Este prea putin spus iesit din comun, dar si mai spectaculoasa este rezistenta acestora care isi spune cuvantul. Datorita materialelor folosite pentru fabricarea acestor mese le confera o durata de viata aproximativ infinita. Curatarea lor poate fi facuta cu un simplu jet de apa si nimic mai mult, stralucirea suprafetelor va fi ca in prima zi. Nu trebuie sa va faceti griji daca puneti ceva fierbinte pe masa sau ca o puteti zgaria.

Vezi si alte articole interesante din categoria Noutati!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro