Recomandat!

O experiență memorabilă cu un ATV ieftin

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Un ATV ieftin poate fi gasit cu usurinta! Denumirea ATV vine din limba engleză și este un acronim de la All Terrain Vehicle (vehicul pentru toate tipurile de teren).

ATV-ul este un vehicul offroad (de teren) pe patru roți. Ca mod de funcționare se aseamănă cu o motocicletă, iar ca aspect cu un autoturism complet decapotat. Așadar, ATV-ul trebuie înmatriculat și asigurat, iar șoferul trebuie să dețină un permis de conducere din categoria B. În funcție de model, un ATV poate transporta una sau două persoane. ATV-ul este destinat curselor de agrement, mai ales în zonele turistice. Avantajul acestui tip de vehicul este capacitatea de transport pe terenuri accidentate care prezintă denivelări, pante, gropi etc. ATV-ul poate fi utilizat inclusiv în zonele forestiere sau muntoase, unde nu există drumuri de acces convenționale.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Unde poți beneficia de un atv ieftin?

atv in rate - achizitionare atv onlineATV-urile au devenit foarte populare în ultimii ani în România. O mare parte din complexurile turistice pun la dispoziția oaspeților curse cu vehicule ATV. Această experiență poate fi inclusă în prețul sejurului sau poate fi achitată separat. De asemenea, există firme independente care închiriază ATV-uri turiștilor în cele mai populare zone de agrement. Turistul poate alege să închirieze pe cont propriu un ATV ieftin, pe care să îl conducă singur (în cazul în care deține un permis de conducere din categoria B) sau poate solicita o cursă alături de un șofer din cadrul firmei. De asemenea, o plimbare cu ATV-ul poate include și un ghid turistic care va îndruma grupul pe un circuit prestabilit, astfel încât turiștii să se poată bucura de o experiență memorabilă și în siguranță.

Dacă vă numărați printre amatorii de adrenalină și sporturi extreme și nu mai doriți să plătiți de fiecare dată cursele cu ATV-ul, atunci vă puteți achiziționa un ATV ieftin personal. Există un număr mare de persoane care obișnuiesc să se plimbe frecvent cu acest vehicul și preferă să dețină propriul ATV de care pot dispune oricând și oriunde. Pe piața din România găsiți o diversitate de modele de ATV-uri, pentru toate gusturile și bugetele. Puteți achiziționa un ATV ieftin din magazinele fizice de specialitate sau puteți comanda online. Unii comercianți vă pot pune la dispoziție și varianta de plată în rate. Prețul de achiziție a unui ATV nou, cu garanție, pornește de la aproximativ 600 euro pentru copii și 1500 de euro pentru adulți.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV ieftin!

De ce să apelezi la o cursă cu ATV-ul?

O plimbare cu ATV-ul este o experiență inedită care vă poate face vacanța memorabilă. Este un mod de relaxare și de distracție potrivit pentru toată lumea, inclusiv pentru copii (există modele de ATV special create pentru cei mici). O cursă cu ATV-ul vă poate duce pe trasee spectaculoase la care majoritatea turiștilor nu au acces.

O astfel de experiență poate fi un cadou remarcabil pentru cineva drag. Găsiți, atât online, cât și offline, firme de închiriere ATV-uri care oferă opțiunea de vouchere cadou. Cu siguranță ar fi un cadou de neuitat!

Sfaturi pentru o experiență în siguranță

Pentru a avea parte de o experiență cu ATV-ul în siguranță, trebuie respectate câteva măsuri de protecție. Cursele cu ATV-ul fac parte din categoria sporturilor extreme, așadar, trebuie să fim atenți la toate indicațiile specialiștilor pentru a nu ne pune în pericol corpul sau chiar viața. Purtarea căștilor de protecție este obligatorie. Îmbrăcămintea trebuie să fie și ea una potrivită atât condițiilor meteo, cât și călătoriei cu acest tip de vehicul. Respectați toate intrucțiunile ghidului și nu vă abateți de la ruta prestabilită. Păstrați distanța față de ceilalți turiști. Dacă sunteți începători, limitați viteza vechiculului pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți membri ai grupului.

Plimbarea cu ATV-ul poate fi distractivă chiar și atunci când viteza este limitată. Bucurați-vă de peisaj și de experiența în sine! Nu uitați: siguranța înainte de toate!

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Citeste si:

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un ATV

Aspecte importante despre un atv de vânzare 4×4

Un ghid explicativ pentru cumpărarea unui ATV 125cc – Ce trebuie să știți!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro