Recomandat!

Inscrierea unui magazin pe Profitshare

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Daca vrei ca magazinul tau online sa fie promovat de mii de specialisti in marketing online, bloggeri sau influenceri, platforma Profitshare poate sa fie un partener de nadejde pentru tine. Afiliatii iti vor promova produsele si vor contribui la cresterea vanzarilor, iar tu platesti doar pentru vanzarile realizate. In plus, poti sa stabilesti si suma pe care esti dispus sa o platesti pentru fiecare vanzare adusa prin intermediul platformei Profitshare.

Platforma Profitshare este un instrument de marketing bazat pe performanta, care joaca un rol foarte important in succesul unui magazin online. Rolul platformei este de a sprijini afacerile online prin oferirea unor instrumente avansate de promovare si comunicare foarte usor de implementat. Sistemul se focuseaza pe generarea de vanzari prin adoptarea unei strategii de marketing bine pusa la punct. Este o metoda de marketing folosita de unele dintre cele mai mari magazine si furnizori de servicii online din tara.

?Inregistrare cont magazin online pe Profitshare – Click aici!

afiliere profitshare - beneficiile platformei profitshareCosturile pentru inscrierea unui magazin in Profitshare

Platforma Profitshare foloseste un sistem de cookie-uri pentru inregistrarea comisioanelor. Fiecare companie inscrisa in aceasta platforma se poate axa pe un anumit model de comisioane dintre cele doua pe care le propune sistemul: CPS (comision per vanzare) sau CPL (comision per lead).

Valoarea comisionului oferit pentru fiecare vanzare a unui produs este stabilita de fiecare advertiser la deschiderea contului de afiliere. Comisionul de platforma Profitshare este de 30% din valoarea comisioanelor pe care le plateste afiliatilor, indiferent de valoarea vanzarilor.

In general, comisionul de platforma lunar nu poate fi mai mic de 99 lei, dar daca advertiserul solicita implementari speciale precum comisionarea pe categorii de produse, valoarea comisionului minim lunar de retea este de cel putin 199 lei.

De asemenea, dupa semnarea contractului Profitshare, inainte de integrarea in platforma, advertiserul va plati o garantie in valoare de 999 lei.

?Inregistrare cont magazin online pe Profitshare – Click aici!

Beneficiile inscrierii unui magazin in Profitshare

Afiliatii pot genera instrumente de promovare cu orice produs din oferta advertiserilor.

Utilizatorii vor primi materiale promoționale conforme cu interesele lor, iar astfel va creste rata de click, folosind Widget-ul Profitshare, metoda de remarketing.

Campaniile tale de promovare vor fi vizibile tuturor afiliatilor si vor fi afisate imediat catre posibilii clienti interesati cu ajutorul directorului de campanii. .

Se organizeaza multe concursuri care au rolul de a-i motiva pe afiliati si de a-i mentine implicati in procesul de promovare.

API-ul Profitshare sincronizeaza programul de afiliere cu platforma ecommerce a advertiserilor, astfel ca procesarea de conversii se realizeaza automat.

Programul tau de afiliere o sa fie cunoscut de cat mai multi afiliati care sa iti promoveze produsele prin serviciile de promovare oferite de platforma.

O sa ai acces la rapoarte in timp real, astfel incat fiecare advertiser sa poata masura si imbunatatii performantele oricand este necesar.

Platforma Profitshare se distinge prin interfata usor de folosit si prin strictete in efectuarea platilor comisioanelor. Ofera o paleta larga de instrumente de promovare, incepand de la bannere, deep-link-uri si feed-uri de produse.

?Inregistrare cont magazin online pe Profitshare – Click aici!

Marketingul afiliat este o metoda excelenta de a-ti creste vanzarile avand in vedere faptul ca un comerciant plateste un comision unui afiliat numai in functie de performanta campaniei de promovare pe care a realizat-o.

Magazinul tau online se poate alatura celor mai mari magazine de pe piata din Romania, iar produsele tale pot sa fie promovate de catre afiliatii de top inscrisi in platforma Profitshare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti inscrii propriul magazin pe Profitshare. Instrumentele de promovare, de raportare si optimizare potrivite afacerii tale sunt intr-o continua dezvoltare, iar tu ai acces la toate resursele oferite de programul de afiliere Profitshare si poti sa alegi dintr-o lista de afiliati pe care poti sa ii recrutezi fara costuri suplimentare.

Vezi si alte articole despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro