Recomandat!

De ce sa devii un Profitshare Advertiser?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Ce este un Profitshare Advertiser?

Advertiserul Profitshare este un comerciant care deține unul sau mai multe site-uri web sau magazine online. Advertiserul se alatura unui program de afiliere prin care pune la dispozitia afiliatilor mai multe instrumente de promovare a produselor sau serviciilor sale. In egala masura, el stabileste un comision ca forma de plata pentru fiecare actiune pe care o dorette realizata din partea consumatorului final. Afiliatii publica instrumentele de promovare oferite de advertiseri sau create de catre ei pe site-urile lor web sau le includ pe retelele de socializare si in listari de cautare. In momentul in care un vizitor directionat de afiliat pe site-ul advertiserului indeplineste actiunea stabilita de advertiser, acesta din urma plateste afiliatului un comision.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Ce este un program de afiliere?

Un program de afiliere reprezinta o strategie de marketing care permite altor companii sau persoane fizice sa promoveze produsele si serviciile unui comerciant in schimbul unui comision din valoarea produsului vandut.

Comerciantii au la dispozitie doua metode de a implementa strategia de marketing afiliat. Isi pot crea un program de afiliere propriu, specific pentru magazinul pe care il detin sau pot folosi aplicatii deja existente, precum platformele de afiliere. Fiecare metoda are avantaje si dezavantaje, dar, în principiu, este mai usor sa te inscrii pe o platforma pentru ca ai la dispozitie o serie de instrumente de promovare si o lista de afiliati care au potential sa iti creasca vanzarile.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Care sunt avantajele pe care le ofera Profitshare advertiserilor?

Profitshare este o platforma care pune la dispozitia advertiserilor multiple metode de lucru cu afiliatii, instrumente de promovare, rapoarte, director de campanii si produse.

  1. Widget-ul Profitshare functioneaza pe principiul remarketing si este metoda prin care utilizatorii vor primi materiale promotionale conforme cu interesele lor, iar astfel va creste rata de click.
  2. Directorul de campanii este metoda prin care campaniile tale de promovare vor fi vizibile tuturor afiliatilor si vor fi afisate imediat catre posibilii clienti interesati.
  3. Directorul de produse este instrumentul prin care afiliatii pot genera instrumente de promovare cu orice produs din oferta advertiserilor.
  4. API-ul Profitshare sincronizeaza programul de afiliere cu platforma ecommerce a advertiserilor, astfel ca procesarea de conversii se realizeaza automat.
  5. Servicii de promovare pentru ca programul de afiliere al advertiserilor sa fie cunoscut de cat mai multi afiliati care sa le promoveze produsele.
  6. Acces la rapoarte in timp real, astfel incat fiecare advertiser sa poata masura si imbunatatii performantele oricand este necesar.

Acestea sunt cateva dintre principalele avantaje de care se poate bucura un advertiser care se inscrie pe platforma Profitshare. In plus, pentru cei care folosesc pentru prima data acest tip de marketing, platforma ofera sfaturi de optimizare, dar si multe materiale care sa ii ajute sa invete care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a implementa un astfel de program.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Care sunt costurile pentru un Profitshare advertiser?

Un advertiser are la dispozitie intreaga baza de afiliati Profitshare si o lista de instrumente avansate de promovare, raportare si optimizare pentru afacerea lui. Comisionul pe care il percepe Profitshare advertiserilor este de 30% din valoarea comisioanelor pe care le plateste afiliatilor, indiferent de valoarea vanzarilor, iar valoarea procentuala a comisioanelor pe care o ofera afiliatilor pentru fiecare vanzare este decisa de advertiserul Profitshare la deschiderea programului de afiliere.

Daca ai un magazin online sau un site, un program de afiliere poate sa fie benefic pentru afacerea ta. Prin intermediul marketingului afiliat platesti partenerilor afiliati doar pentru vanzarile realizate, fara comisioane suplimentare. In calitate de advertiser Profitshare, tu esti cel care decide cat vei plati pentru fiecare vanzare adusa prin intermediul Profitshare.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro