Recomandat!

Cum te inscrii pe Profitshare? Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Inscrierea in platforma Profitshare in calitate de advertiser este relativ simpla. Aplici direct pe site pentru un cont de advertiser, completezi datele legate de nume, adresa de email, numar de telefon si URL-ul magazinului sau site-ului tau si astepti ca solicitarea ta sa fie procesata. Dupa procesare, trebuie sa parcurgi cativa pasi inainte de a te inscrie pe platforma.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un site pentru inscriere in Profitshare

Inainte ca solicitarea ta sa fie aprobata, reprezentantii Profisthare verifica daca site-ul tau este eligibil pentru a fi promovat prin intermediul marketingului afiliat. Verificarea dureaza, in general, 1-2 zile lucratoare. Se aplica un numar minimal de conditii pe care un site trebuie sa le indeplineasca pentru a se putea integra in procesul de marketing afiliat.

Pentru ca site-ul tau sa fie eligibil pentru inscrierea in platforma, este nevoie sa prezinti clientilor datele de identificare ale firmei care se afla in spatele lui.

De asemenea, este necesar ca site-ul tau sa poata sustine tehnic volumul de trafic. Este important ca infrastructura site-ului tau online sa permita un flux de comanda complet si fara erori, care sa ii permita vizitatorului sa efectueze rapid o comanda online, chiar si in perioadele cu trafic crescut, in special de BlackFriday.

Un alt aspect de care se tine cont inainte de inscriere, este ca platforma pe care este integrat site-ul tau trebuie sa fie tradusa. Nu sunt acceptate site-urile cu traduceri incomplete ale modulelor care asigura functionarea magazinului.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Semnarea contractului si platile initiale

inscrii pe Profitshare - afiliere profitshareDupa semnarea contractului Profitshare, inainte de integrarea in platforma, advertiserul va plati o garantie in valoare de 999 lei.

Pe langa garantia initiala, advertiserul mai are de achitat doua tipuri de comisioane: comisionul de platforma si comisionul pentru afiliati.

In general, comisionul de platforma lunar nu poate fi mai mic de 99 lei, dar daca advertiserul solicita implementari speciale precum comisionarea pe categorii de produse, valoarea comisionului minim lunar de retea este de cel putin 199 lei.

Valoarea comisionului oferit pentru fiecare vanzare a unui produs este stabilita de fiecare advertiser la deschiderea contului de afiliere. Comisionul de platforma Profitshare este de 30% din valoarea comisioanelor pe care le plateste afiliatilor, indiferent de valoarea vanzarilor.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Integrarea tehnica pentru activarea programului de afiliere

Pentru a putea activa programul de afiliere in Profitshare este necesara implementare corecta a codului de tracking, cod care transmite datele catre Profitshare referitoare la vanzarile pe care afiliatii Profitshare ti le aduc. Codul de tracking este de trei feluri:

  • CPS complet, transmite datele despre produsele vandute in Profitshare.
  • CPS simplificat, transmite numai valoarea totala a vanzarilor catre Profitshare
  • CPL (lead-uri), cod folosit pentru advertiserii care recompenseaza afiliatii pentru completarea unui formular sau abonarea la un newsletter.

Pe langa codul de tracking, se mai poate implementa si feed-ul de produse sau trimiterea produselor prin API, scriptul de remarketing, dar si procesarea automata a comisioanelor. Exista si platforme de ecommerce care ofera integrări simplificate cu platforma Profitshare, iar tu trebuie sa pui doar cheile de advertiser si toate codurile necesare se genereaza automat.

Activarea programului de afiliere

Inainte de activarea programului de afiliere, mai sunt necesare cateva actiuni. Incarcarea unor campanii cu bannere, generale, cu o perioada de valabilitate mare. Chiar daca nu sunt principalele instrumente generatoare de conversii, acestea sunt extrem de utile în promovare. Urmeaza apoi validarea si activarea „Termenilor si Conditiilor”, incarcarea feed-ului de produse, maparea categoriilor de produse, setarea comisioanelor pe categorii, daca este cazul si la final activarea programului de afiliere.

Dupa activare, site-ul tau va fi listat in catalogul de advertiseri Profitshare si, de asemenea, in dashboard, iar tu poti sa incepi sa pui in aplicare propria strategie de marketing.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro