Recomandat!

Cum alegi cele mai bune seminee electrice?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Iarna aduce cu peisajele sale mirifice nevoia de haine mai groase, caldura și implicit, confort termic.

Odata cu instalarea acestui anotimp, casele noastre trebuie sa fie mai primitoare, mai calduroase.

In contextul energetic actual, reconfigurarea sau proiectarea unor noi surse generatoare de caldura sunt decizii rationale la care orice persoana trebuie sa se gandeasca.

Tehnologizarea tuturor sectoarelor de referinta din acest domeniu face ca sursele alternative de caldura, altele decat cele traditionale, sa fie diverse si adaptate unor serii de factori precum bugetul consumatorului, consumul redus al energiei electrice, marimea suprafetei ce necesita incalzire, protectie si masuri de securitate menite sa indeparteze posibilitatea oricarui pericol.

Avand in vedere aceste aspecte, in cadrul acestui articol vom discuta despre importanta detinerii unui semineu electric, al importantei acestuia in diverse contexte.

Nu inainte de toate, avand in vedere importanta problematicii energiei pe agenda internationala, trecem in revista cateva aspecte din acest spectru menite sa determine consumatorii inspre un consum mai rational de electricitate.

Printre domeniile de referinta care fac obiectul de discutie atat la nivel politic cat si la nivel social se diferentiaza categoria de probleme destinate energiei si mediului. Cuantificabile prin masuratori specifice, reglementate la nivel legislativ sau doar constientizate public, problemele anterior mentionate se transforma progresiv in elemente cu caracter distructiv la adresa vietii umane.

In acest sens, cnstientizarea unui consum irational de energie electrica pentru diverse activitati este o actiune ce poate fi indeplinita atat prin intermediul educatiei institutionalizate cat si prin intermediul social media.

Politicile de marketing ale marilor companii se pliaza in zilele noastre pe problemele de mediu tot mai accentuate.

In acest sens, pentru a crea o lume mai curata si cu resurse noilor generatii, prioritizam in cadrul acestui articol acele seminee electrice de apartament care au un consum redus de energie electrica si care pot inlocui eficient o alta sursa primara de caldura care nu functioneaza.

Aflate intr-o relatie de interdependenta, energia (provenita din surse regenerabile si neregenerabile) si mediul inconjurator converg inspre identificarea sistematica a unor riscuri si vulnerabilitati care pot cu usurinta trasncende in sfera amenintarilor.

Intr-o mare masura, oamenii și comportamentele lor invatate pot preveni degradarea treptata a mediului si implicit, a modului in care energia este consumata intr-un mod irational la nivel individual.

Un management eficient si un leadership axat pe rezultate va prioritiza, din perspectiva puterii de reglementare a statului, modul în care oamenii sunt educati sa constientizeze aportul pe care il pot aduce la conservarea mediului.

Si nu doar statul poate suplini lipsa de informatii. Companiile care au integrat conceptul de sustenabilitate si dezvoltare durabila pot transmite mai departe prin branding valorile pe care le promoveaza.

In stadiul actual, AgenTia Europeana de Mediu coreleaza poluarea aerului drept o problema identificabila la nivel paneuropean cu fluctuatii semnificative în planurile locale. Pe de alta parte, insasi arderea combustibililor fosili in vederea producerii energiei electrice reprezentă o constantă in procesele de poluare. Constientizarea consumerismului, initiativele si politicile publice dar si implicarea statului in sectorul energiei si al problemelor de mediu pot fi tratate la nivel incipient prin intermediul educatiei si informarii constante.

In cadrul acestui articol vom pune un accent prioritar pe modele de seminee electrice care au un consum redus de energie electrica. Daca ne gandim la seminee electrice consum vom vedea ca aceasta alternativa, raportata la noile modele seminee electrice este una rationala si cu un impact mic la nivelul bugetului unei familii. Astfel, avand acest deziderat drept punct prioritar, va invitam sa continuati lecturarea acestui articol in vederea informarii despre cele mai ieftine seminee electrice si cele mai bune in acelasi timp.

Structura articolului va cuprinde abordarea mai multor tematici, de la explicarea unor aspecte tehnice precum functii, putere, material, stil si tip de montare si pana la exemplificarea unor branduri renumite de seminee. Si aspectul pretului este luat in considerare atat ca si produs achizitionat cat si din perspectiva consumabilelor.

Stim cat de frumos arata acele livinguri cu seminee electrice, ofera un aer boem si linistitor. Noi ne propunem ca fiecare model recomandat sa aiba un design special, modern si adaptat nevoilor clientilor. Luam in calcul parerile utilizatorilor tocmai pentru a va exemplifica atat seminee electrice de lux, cat si seminee electrice decorative sau seminee electrice tablou.

Inainte de a trece la partea putin mai tehnica despre seminee electrice de perete incorporabile sau nu, hai sa vezi cateva avantaje ale acestora:

 • nu necesita un cos de evacuare a fumului si poate fi usor de montat
 • gama diversa de modele iti ofera sansa de a adapta produsul la designul incaperii tale
 • manevrabilitatea in cazul unor modele specifice
 • reglare a temperaturii si difuziunea ei uniforma
 • in functie de proiectia proprie, un bun semineu electric poate avea consumul drept avantaj sau dezavantaj

Functiile celor mai bune seminee electrice

Decorativ, tip tablou sau de lux, un semineu electric trebuie sa creeze, pe langa o atmosfera idilica, si un confort termic resimtit. Acest scop este realizabil doar in acord cu functiile speciale implementate:

 • telecomanda pentru semineul electric si efectul de flacara

 • protectie supraincalzire pentru focar electric

 • aeroterma incorporata for the distribuirea simetrica a aerului cald in incapere

 • termostat reglabil si trepte de putere

 • blocare acces copil for the securitatea fizica a celor mici

 • afisaj digital pentru un aspect modern

 • timer pentru seminee electrice moderne

 • protectie anti-inghet

Puterea celor mai bune seminee electrice

Puterea este unul dintre aspectele care diferentiaza pret seminee electrice. Acest element influenteaza direct consumul de energie electrica dar si este un bun indicator pentru suprafata care poate fi incalzita de catre un semineu.

Puterea medie a unui semineu electric ce este comercializat pe piata este de aproximativ 1500 w. Trebuie sa tinem insa cont si de efectul de flacara, unul dintre principalele motivatii ale oamenilor atunci cand cumpara seminee electrice deosebite.

Principalele categorii de putere asociate unor emag seminee electrice sunt:

 • sub 1 kw
 • 1-1,5 kw
 • 1,6-2,9 kw

Materialul celor mai bune seminee electrice

Realizarea unui semineu electric implica o serie de costuri si o paleta larga de materiale incorporate. De la fibra de sticla, lemn, piatra, otel si pana la plastic sau metal, toate aceste elemente se pot regasi factual in procesul de realizare al unui astfel de produs.

In cazul alegerii materialului din care este confectionat un semineu este foarte important ca, in calitate de cumparator, sa stim cu precizie care este destinatia semineului si rolul lui practic: incalzire, design interior, seminee electrice de colt, etc. In continuarea acestei sectiuni va vom prezenta un scurt top al celor mai vandute modele seminee electrice forum pentru a putea evidentia, pe langa calitatea materialului, si alte specificatii tehnice de care sa tii cont.

-in top favorite seminee electrice pareri regasim modelul HEBER® ce poate fi incorporat in diverse spatii si care prezinta o multitudine de functii. Daca esti in cautarea seminee electrice ieftine preturi, cu siguranta acest model va imbina prin excelenta calitatea, aspectul modern si petul bun. Dotat cu 2 trepte de putere si termostat reglabil pentru a putea adapta volumul de caldura degajat, semineului electric ii mai sunt atribuite si urmatoarele caracteristici tehnice:

 • putere in trepte de 1000 w si 2000 w
 • focar electric cu efectul de flacara reala pentru o atmosfera placuta
 • oprire atuomata in conditii de supraincalzire pentru asigurararea securitatii zonei unde este amplasat
 • luminozitate reglabila in trepte
 • confectionat din metal si dotat cu afisaj digital

De incastrat in perete sau in orice alt spatiu din casa ta, acest semineu electric cu termostat poate fi alegerea cea mai buna atat pentru o caldura echilibrata in spatiul camerei, cat si datorita almosferei create.

Fiind un bun semineu electric recenzat pozitiv de catre clienti, iti recomandam sa vizualizezi mai indeaproape acest produs pentru a identifica daca se pliaza nevoilor tale.

Nu uita, acest semineu are o capacitate de incalzire de pana la 25 metri patrati!

-tot din gama seminee electrice incorporabile am identificat un alt produs, anume Star-Light SEG-4020BI cu o paleta variata de caracterisitici si specificatii. In primul rand, trebuie apreciat designul modern de care dispune, design care incorporeaza o iluminare in 9 culori pentru a personaliza atmosfera din camera ta in fiecare zi intr-un mod diferit.

Cu o putere de 2000 w, 2 trepte de putere, telecomanda pentru usurinta in utilizare si termostat, semineul electric nu numai are o functie de incalzire, ci imita cu exactitate o flacara reala pentru ca tu sa ai ambianta dorita.

Revenind la functiile acestui semineu electric, putem spune doar ca elementul de incalzire se substituie atmosferei pe care acesta o poate crea (Protectie supraincalzire, Buton On/Off Ambient, Light, Control manual, Telecomanda, Termostat digital, Programator saptamanal, Efect Flacara, Independent, Efect 3D, Iluminare LED – 9 culori).

-din gama seminee electrice 3d identificam modelul Art Flame 3D Arthur white si Pluton cu lemne. Pe langa designul care imbina armonios eleganta cu rafinamentul, acest semineu electric are capacitatea de incalzire a unui spatiu de pana la 20 mp. Putem spune ca face parte si din categoria seminee electrice 3d ieftine gratie pretului sau mic.

Din perspectiva caracteristicilor tehnice, acest semineu este realizat din mdf cu fereastra din sticla, are o putere maxima de 2000 w si 2 trepte, telecomanda. Daca doresti sa te bucuri de toate aceste elemente, acest produs este facut pentru tine!

Din perspectiva seminee electrice 3d pret, acesta este unul moderat si se poate plia pe orice buget!

-aferent oferte seminee electrice identificam si seminee electrice austin, mai precis site-ul pune la dispozitia cumparatorului o paleta larga de optiuni pentru a alege acel model potrivit pentru tine.

Stilul celui mai bun semineu electric, modern sau traditional?

Semineul electric creeaza o atmosfera. Este foarte important sa adaptezi acest produs spatiului camerei tale.

Fie ca discutam despre seminee electrice pe colt sau de perete, un aspect important este constituit de focar seminee electrice.

Modul in care se propaga flacara, jocul de lumini dar si designul externior al unui semineu se inscriu intr-una din cele 2 tipuri: modern sau traditional.

In continuarea acestei sectiuni iti vom exemplifica cateva modele pentru fiecare categorie.

Seminee electrice moderne:

-din paleta de oferte seminee electrice emag identificam modelul modern HomCom care detine o serie de caracterisitici: putere reglabila in doua trepte, control cu telecomanda, protectie privind surpaincalzirea si putere maxima de 18000 w.

Acest semineu realizat din otel si sticla, cu un design negru adaptabil oricarui tip de incapere, il puteti cumpara acum la un pret bun si cu livrare de catre emag.

-nu putem sa nu discutam despre Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona colt white cu mai multe teme de culoare pentru flacara si sunet.

Din perspectiva dotarilor, acest semineu detine un sistem de incalzire cu temporizator, posibilitatea de programare a intervalului de functionare, telecomanda si interior cu busteni in aspect natural. Potrivit pentru orice tip de anotimp, acest semineu cu aspect modern transforma casa ta intr-un spatiu mai primitor gratie tehnologiilor sale.

Seminee electrice traditionale:

-din stilul traditional al semineelor identificam mai multe produse, printre care si Semineu Lisabona stejar – cu focar electric 3D Dimplex XHD23 care imbina armonios linii fine de eleeganta cu un design traditional.

Dotat cu termostat si o putere de 1500 w,sunet si imagini de busteni arzand cu mai multe teme de culoare, butoane tip touch screen si telecomanda, acest semineu este usor de montat si utilizat.

Tip montare pentru cele mai bune seminee electrice: de sine statator, perete sau colt?

Amplasarea semineului electric poate fi unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand cumperi un asemenea produs.

Identifica nevoile camerei tale din mai multe perspective: pozitionare, design, distribuirea uniforma a caldurii, pentru a putea ulterior sa cumperi un produs adaptat.

Cateva modele de seminee electrice de sine statatoare:

 • Semineu ECOFLAME PRO – Lisabona white

 • Semineu TAGU Tori cu Focar Electric PowerFlame

 • Semineu electric Art Flame 3D Arthur white si Pluton cu lemne

Cateva modele de seminee electrice de perete:

 • Semineu electric de perete Star-Light SEG-4020W

 • Semineu electric de perete Star-Light SEG-2000CB

 • Semineu electric de perete cu LED

Cateva modele de seminee electrice de colt:

 • Semineu electric Art Flame 3D Marina de colt nut & Galileo gold cu lemne

 • Semineu electric ClassicFlame Windsor de colt/perete

 • Semineu Lisabona Wenge drept/colt – cu focar 3D Dimplex XHD23

Pretul celor mai bune seminee electrice

Bugetul fiecaruia reprezinta unul dintre elementele prioritare atunci cand dorim sa facem o achizitie.

Trebuie sa acordam o atentie sporita indicatorului pret pentru a putea valorifica totalitatea caracteristicilor de care aceste aparate dispun, fie ca ne dorim doar prioritizarea caldurii sau a aspectului.

In cadrul acelui top pentru seminee electrice preturi si modele pe care l-am realizat in acest articol am incercat sa identificam un echilibru intre calitate, pret si opiniile clientilor care beneficiaza deja de calitatile unei anumit produs.

Este foarte important sa studiati atent piata, sa va informati asupra caracteristicilor si preturilor orientative ale unor seminee electrice 3d preturi iar ulterior, fie ca preferati sa comandati online sau sa faceti o vizita in magazin, sa detineti totalitatea informatiilor necesare despre produsele preferate.

Preturile, aflate intr-o continua schimbare din cauza pietei concurentiale, pot suferi permanent trasformari de care sa va bucurati pentru a economisi.

Preturile nu pot fi exprimate cu exactitate din cauza unor indicatori ce fluctueaza precum: politici de marketing, reduceri, evenimente precum black friday.

Orientativ, va recomandam sa consulati preturi seminee electrice sau sa cautati seminee electrice preturi ieftine pentru a identifica suma de care aveti nevoie pentru achizitionarea unui astfel de aparat.

In functie de prioritatile si bugetul tau, ai ocazia de a compara preturile din magazinele online si fizice.

Orientativ, seminee electrice pret se incadreaza intre suma de 300 si 15000 de lei, functiile, dimensiunile si designul fiind diferit si acoperind o plaja larga de preferinte de ordin pragmatic sau estetic.

Daca doriti sa benefiati de adevarate modificari de pret, va recomandam sa urmariti promotii seminee electrice sau preturi seminee electrice 3d daca preferati cu precadere acest model.

Totodata, trebuie sa luati in calcul si focare seminee electrice preturi daca doriti pe viitor schimbarea aestui element.

Pentru cele mai realiste preturi de piata, consultati seminee electrice emag pret si ulterior, comparati suma cu cele regasite in magazinele fizice. Daca sunteti informat si stiti cu exactitate ce va doriti, este foarte usor sa comandati produsul direct la tine acasa!

Brandul celor mai bune seminee electrice

Brandul si politicile de brand sunt elemente constitutive pentru reprezentativitatea unei companii pe piata.

Modul in care aceste politici sunt implementate si ajung la consumatorul final este o modalitate de promovare multidimensionala.

Daca facem un search pe aceste motoare de cautare vom identifica rapid site-uri de specialitate care se ocupa fie cu furnizarea unor produse fie cu consultanta in alegerea unui bun aparat.

Cu ajutorul comertului online si a platformelor specializate putem identifica astazi cu usurinta un produs care sa economiseasca timp in procesul de incalzire al incaperilor. Cum? Simplu!

Accesand paginile unor site-uri precum emag, altex, flanco vei putea in calitate de client sa identifici si sa compari produse de la anumite brand-uri, sa selectezi si sa prioritizezi cele mai bune alegeri.

Cele mai cautate branduri in materie de seminee electrice sunt urmatoarele:

-art flame

-dimplex

-tagu

-ecoflame

-electricsun

-ergo

-masomi

-star-light

Toate aceste branduri alaturi de multe altele iti aduc in prim plan diverse seminee mai adaptapte noilor tehnologii si cu un potential mai mare de incalzire.

Este vital sa filtrezi aceasta paleta variata de produse si sa alegi modelul in concordanta cu elementele pe care tu le prioritizezi.

Ca si pentru alte produse pe care le achizitionezi, brand-ul este proritar atunci cand cumperi seminee electrice potrivite pentru casa ta deoarece imaginea unui brand este asociata cu nivelul de calitate pe care il distribuie odata cu produsele comercializate sub tutela acestuia.

Daca si tu pui accent pe calitate, fa o alegere rationala si urmareste in permanenta raportul calitate-pret pe care un produs bun il are.

Iti recomandam sa acorzi prioritate caracreristicilor tehnice si designului!

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro