Recomandat!

Cum alegi cele mai bune panouri radiante?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Confortul termic este una dintre conditiile necesare pentru a desfasura acasa, la birou sau în orice alta destinatie, activitatile pe care doresti să le intreprinzi.

Fie ca acum ai casa in costructie sau pur si simplu consideri ca niste camere din locuinta ta sunt mult prea reci, este necesar sa te orientezi spre o sursa de caldura care sa fie eficienta si putin costisitoare pe termen scurt, mediu si lung.

Convectoare electrice, calorifere sau aeroterme, toate aceste optiuni pot fi cu usurinta inlocuite de panourile radiante care asuma o paleta larga de avantaje.

Inainte de a discuta despre avatajele panourilor radiante, este necesar sa subliniem faptul ca economia de energie electrica este unul dintre principalele puncte cheie.

De ce ar trebui, mai ales in contextul economic actual, sa reducem sau sa fim mai rationali in privinta consumului de energie electrica?

Metamorfozarea sistemului international are implicatii multisectoriale. Plecand de la rolul asumat al actorilor statali de a moderniza si tehnologiza domenii vitale și ajungand chiar la implicarea activa a cetatenilor in procesele decizionale, toate acestea descriu evolutii care converg inspre parteneriate cat mai fructuoase intre state și societati.

Prin sistematizarea principiilor de bună guvernare: transparenta, eficienta și eficacitate, implicare, un stat poate sa-si maximizeze capacitatea de a moderniza fiabil domeniile cheie de functionare în raport cu directiile asumate în cadrul institutiilor internationale.

Printre domeniile de referinta care fac obiectul de discutie atat la nivel economic cat si la nivel social se diferentiaza categoria de probleme destinate energiei si mediului.

Cuantificabile prin masuratori specifice, reglementate la nivel legislativ sau doar constientizate public, problemele anterior mentionate se transforma progresiv in elemente cu caracter distructiv la adresa vietii umane.

Aflate într-o relație de interdependenta, energia (provenita din surse regenerabile și neregenerabile) si mediul înconjurător converg inspre identificarea sistematica a unor riscuri si vulnerabilitati care pot cu usurinta trasncende în sfera amenintarilor. Intr-o mare masura, oamenii și comportamentele lor invatate pot preveni degradarea treptata a mediului și implicit, a modului in care energia este consumata intr-un mod irational la nivel individual. Un management eficient si un leadership axat pe rezultate va prioritiza, din perspectiva puterii de reglementare a statului, modul în care oamenii sunt educati să constientizeze aportul pe care îl pot aduce la conservarea mediului.

In stadiul actual, Agentia Europeana de Mediu coreleaza poluarea aerului drept o problemă identificabila la nivel paneuropean cu fluctuatii semnificative în planurile locale. Pe de alta parte, insasi arderea combustibililor fosili in vederea producerii energiei electrice reprezinta o constanta in procesele de poluare.

Constientizarea consumerismului, initiativele si politicile publice dar si implicarea statului in sectorul energiei si al problemelor de mediu pot fi tratate la nivel incipient prin intermediul educatiei.

Campaniile de constientizare sunt una dintre cele mai raspandite modalitati de informare.

Toate aceste informatii transmise pana acum in acest articol au o legatura puternica cu identificarea de cele mai bune panouri radiante.

De ce? Fiindca daca ar fi sa alegem panouri radiante vs calorifer electric, consumul de energie electrica ar fi cel care ne-ar indrepta alegerea spre prima varianta.

Avantajele care decurg din utilizarea incalzire electrica panouri radiante:

 • principiu de functionare diferit la panouri radiante vs centrala termica/ calorifer/convector ( transformarea energiei electrice in caldura prin consum continuu)
 • chiar daca unii utilizatori sunt sceptici la panouri radiante infrarosu emag, trebuie mentionat ca nu exista emisii daunatoare vietii umane
 • cele mai bune panouri radiante prezinta un sistem de incalzire similar cu cel in care soarele incalzeste anumite suprafete
 • un panou radiant infrarosu transforma energia electrica in energie infrarosu care are capacitatea de a incalzi spatii
 • caldura se distribuie uniform in incaperi
 • cu un consum de energie la minim vei putea mentine in casa nivelul de caldura optima for the confortul tau termic
 • in spatele panoului radiant se afla o parte izolata pentru a evita supraincalzirea suprafetei unde este montat
 • silentiozitate si sigurnata
 • modele de panouri diverse ca design
 • durata de viata peste 20 de ani cu respectarea termenelor de inlocuire a consumabilelelor
 • economic consum panouri radiante din perspectiva energiei electrice
 • eliminarea mucegaiului din incaperi datorita tehnologiei infra-rosu

In continuarea acestei sectuni, pentru a orienta cumparatorul pe piata, vom apela selectiv la cateva exemple si modele de panouri radiante care isi asuma, conform parerilor utilizatorilor, titlul de „cele mai bune panouri radiante”.

Cele mai bune panouri radiante cu infrarosu

Panourile radiante care utilizeaza indrarosu incalzesc suprafetele, nu aerul si au o eficienta ridicata.

Cateva modele cele mai apreciate sunt:

-daca vei cauta emag panouri radiante infrarosu cu siguranta vei observa un produs ce se afla in top favorite, anume Trio model Garden Kyoto cu o putere de 430 w si termostat reglabil la 2 trepte de putere. Din punct de vedere al unui sistem de incalzire, acest panou radiant infrarosu poate emana imediat caldura odata ce este pornit si reduce nivelul de umiditate din camere, utilizeaza mai putina energie electrica comparativ cu alte surse de incalzire electrice conventionale, este decorativ si nu ocupa un spatiu mare. Avand aproximativ un kilogram greutate, acesta poate fi cu usurinta transportat si este sigur in ceea ce priveste modul de transmitere al caldurii. Din perspectiva caracteristicilor tehnice, acest bun panou radiant se poate conecta la o retea de energie electrica de tensiune 220 v, carcasa sa este realizata din plastic, un design multicolor si o serie de functii (Consum redus de energie, Silentios, Termostat, Siguranta si protectie supraincalzire, Infrarosu, Incalzire rapida, Oprire automata la supraincalzire, Montare pe perete, Incalzire radianta, Incalzire prin convectie si prin radiatii infrarosu, Incalzire Infrarosu). Recenzat pozitiv de catre clienti, panourilor radiante de acest tip le sunt asociate o incalzire efiecienta si rationala.

-tot din gama panouri radiante infrarosii regasim si modelele panouri radiante ecosun, mai specific produsul Panou Radiant Ecosun U. Efiecienta este si in acest caz un prim argument care indeamna inspre achizitionare. Ca sistem de incalzire, daca vei cauta panouri radiante infrarosu pareri vei constata ca procesul de emanare al caldurii este unul simplu: energia electrica este transformata in radiatii, iar acestea din urma mai apoi in caldura. Usor de asamblat si gestionat, acest model ecosun poate fi utilizat din doua perspective: sursa primara sau secundara de caldura. Daca gama de panouri radiante infrarosu ecosun te incanta ca design si calitate, noi iti garantam si un nivel inalt de securitate atunci cand produsul este in functiune. Fiind recomandata amplasarea lui pe tavan pentru a putea distribui uniform caldura in camera, acest aparat este construit in conformitate cu regulile si protocoalele de securitate asumate la nivel european. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, acest panou are capacitatea de a incalzi o suprafata de 20 metri patrati si are o putere de pana la 1000 w. Cu componente calitative, ideea de panouri radiante ecosun preturi trebuie vizualizata sub aspectul echilibrului dintre calitate, pret si drepturile rezervate de catre producator. For the bun panou radiant, acest model imbina designul modern cu calitatea la superlativ!

Panouri radiante dragus forum

Orice produs ai achizitiona, este foarte important ca partea de informare sa o stapanesti foarte bine.

In consecinta, fie consulti site-urile de specialitate sau forumurile de discutii, in calitate de cumparator este esential sa prioritizezi calitatea si raportul acesteia cu pretul.

Pe forumurile de discutii, sectiunea leave a reply iti ofera sansa de a evalua un produs, fie ca vorbim despre un bun panou radiant sau despre orice alta tehnologie achizitionata.

Leave a reply in cazul panourilor radiante dragus este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa tragi un ochi pe site-ul acestora.

Ce este cel mai important la panourile radiante produse de dragus este ca sunt fabricate in Romania si prin urmare, prin achizitionarea lor vei putea sa incurajezi si firmele de profil autohtone.

Cateva dintre produsele propuse de firma dragus sunt:

 • PANOU RADIANT INFRAROSU DRAGUS, IMPRIMAT IMAGINE LAC NATURA MUNTI
 • PANOU RADIANT INFRAROSU DRAGUS, RUSTIC
 • PANOU RADIANT INFRAROSU DRAGUS, IMPRIMAT IMAGINE DEFILEU

Aceste produse au o dinamica vizuala aparte si merita incercate, mai ales daca doriti sa le aplasati in locuinte tip cabana, case rustice sau foisoare inchise.

Un panou radiant iti va transforma orice loc intr-o adevarata oaza de caldura.

Calcul panouri radiante

In vederea realizarii unui calcul pentru suprafata panourilor radiante, iti recomandam sa contactezi un specialist care sa iti explice care ar fi panoul radiant potrivit pentru tine.

Fie ca doresti sa cumperi dintr-un magazin fizic sau sa le comanzi de pe site, calculul suprafetei si a puterii de incalzire panouri radiante este vital.

Panouri radiante consum pareri si calcul suprafata sunt printre primele informatii pe care trebuie sa le ai.

Panouri radiante dedeman

In materie de retail Dedeman este unul dintre cei mai cunoscuti de pe piata.

Cu o gama de produse generoasa, specialisti pe fiecare raion pentru informarea corecta a cumparatorilor si servicii de inalta calitate, dedeman ajunge atat in online cat si in mediul fizic lider de piata.

Atunci cand cauti panouri radiante preturi sau panouri radiante ieftine, iti recomandam sa iti indrepti atentia si asupra gamei de produse oferite de dedeman.

Cateva dintre cele mai cunoscute produse pe care le puteti gasi in paleta dedeman sunt:

 • Panou radiant ceramic infrarosu Safecare

 • Panou radiant ceramic infrarosu Safecare, tip tablou

 • Panou radiant infrarosu Innova ME

In general, panourile radiante au o durata de viata indelungata, sunt economice si this browser de cautare te poate pune rapid la curent cu ceea ce se produce pe piata.

Emag panouri radiante sunjoy

Cauti cele mai ieftine panouri radiante si informatiile necesare despre acestea?

Oferta emag combina diversitatea cu evidentierea tuturor caracteristicilor tehnice pe care panouri radiante tavan sau ablicabile in alte zone trebuie sa le aiba.

In cadrul cautarii pe emag a acestor tipuri de produse vei putea identifica brandul sunjoy panouri radiante.

Pe panouri radiante sunjoy forum am identificat modelul SUNJOY SR 8 care este foarte apreciat in randul clientilor. Gratie multiplelor sale beneficii, acest model de panou radiant iti va imbunatati vizibil viata si confortul termic al casei tale.

Economic, cu consum limitat de energie, eliminand sistematic virusii si bacteriile si fiind silentios. Fara a necesita consumabile sau alt fel de revizii, acest panou este de o eficienta pe termen lung si perfect din punct de vedere ecologic.

Panou radiant tesy pareri

Din gam tesy putem evidentia urmatoarele modele de panouri radiante pe care utilizatorii le-au recenzat pozitiv ca si consum panouri radiante forum.

-Panou radiant de pardoseala Tesy MC 2013 cu o putere de 2000 w, 2 trepte de putere si display LCD. Principalele avantaje pe care are un asemenea dispozitiv este faptul ca se incalzeste repede, nu o provoaca o uscare a aerului si are o incalzire difuzata proportional. Ideal pentru orice tip de incapere sau suprafata, cu doua nivele de putere adaptabile, economic din punct de vedere energetic si cu posibilitate de a programa pornirea, acest model face parte din gama de panouri radiante electrice eficiente energetic si care are implementat sistem de incalzire care nu se supraincalzeste. Din perspectiva caracteristicilor tehnice, acest aparat are 2 trepte de putere de 1000 w si 2000 w si poate incalzi o suprafata intre 16 si 24 metri patrati. Temperaturile pe care le poate atinge se inscriu intre 15 si 36 de grade. Cu o garantie de 2 ani, acest model de panou radiant este cheia confortului termic din casa ta. Aceste panouri radiante de caldura sunt eficiente pe termen lung.

Panou radiant tablou

Designul este unul dintre aspectele prioritare atunci cand alegem un panou radiant.

Pe langa acesta, posibilitatea de achitare panouri radiante in rate sau alte aspecte panouri radiante pret si consum sunt si ele prioritare.

Panourile radiante tip tablou sunt la mare cautare in randurile clientilor.

Daca doriti sa infrumusetati o camera cu un tablou unic care in acelasi timp sa si emane caldura, aceste tipuri de panouri radiante sunt perfecte.

Cateva modele pe care le poti lua in calcul sunt:

 • Panou Radiant Dragus Camp cu Maci PRO

 • Panou Radiant Dragus PEISAJ DE TOAMNA

 • Panou radiant infrarosu Trio model Garden Kyoto

 • Panou radiant infrarosu Trio model Orhidee

 • Panou Radiant Dragus 1200W

 • Panou radiant Cezo cu infrarosu imprimat, Cascada

Panou radiant 1000w

Un panou radiant cu capacitate de 1000 w este potrivit pentru spatii mici si mijlocii.

Cateva modele care se inscriu in aceasta cateorie sunt urmatoarele produse:

-Panou radiant cu infrarosu 1000W cu termostat, Ecologic cu functie de blocare accces pentru copii. Acest aparat este dotat cu un microprocesor care are rolul de a controla temperatura. Utilizat ca sursa principala de emanare a caldurii sau ca una secundara, acest panou radiant se regaseste la un simplu search pe forum panouri radiante, datorita calitatii sale superioare. Din perspectiva caracteristicilor tehnice, acest panou poate incalzi o suprafata de 22 metri patrati, are mai multe functii (Blocare pentru copii Termostat electronic Infrarosu) si un design alb. Ideal pentru incalzire a incaperilor mici si mijlocii, puteti cauta in this browser pentru a identifica acest bun panou radiant.

-Panou Radialight Dual Therm KLIMA 10 cu o putere de 1000 w si monitorizare exacta a consumului de energie electrica. For the rezultate excelente in incalzirea incaperilor, acest model este ideal si incalzeste spatii de pana la maxim 15 metri patrati, are cateva functii esentiale precum: Stand By Termostat ajustabil Buton On/Off, se alimenteaza la o sursa de energie de 230 v. Panoul radiant are un design modern si elegant si poate fi un element extraordinar de decor pentru casa ta. Cu functiile inovative si ecran lcd vei putea avea parte de operabilitate la cel mai inalt nivel iar consumul de energie pe care panoul radiant il are este foarte mic. Cu ajutorul termostatului reglabil, temperatura dorita de tine o vei avea la cele mai inalte standarde. Daca vei cauta panouri radiante emag, aces produs iti va aparea cu siguranta in lista.

Suprafata incalzita a celor mai bune panouri radiante

Suprafata pe care un panou radiant o incalzeste difera in functie de consumul si puterea acestuia. In general, atunci cand cumparati un produs urmand sfaturile de pe pareri panouri radiante trebuie sa tineti cont si de specificatiile tehnice ale produsului.

Principalele categorii de suprafete pe care panourile radiante le pot incalzi sunt:

 • sub 5 mp

 • 5-10 mp

 • 11-20 mp

 • 21-30 mp

 • peste 30 mp

Puterea celor mai bune panouri radiante

Transformarea energiei electrice in caldura este principiul pe care orice panou radiant il aplica pentru a putea incalzi o anumita suprafata. Exista mai multe tipuri de materiale din care poate fi confectionat sau in baza caruia un panou radiant functioneaza ( infrarosu, ceramic, apa calda sau halogen).

Din perspectiva puterii, aceasta este direct proportionala cu potentialul pe care panoul radiant il solicita in incalzirea unei suprafete. Prin urmare, iti recomandam ca atunci cand cumperi un panou radiant sa nu omiti puterea pe care acesta o are si surpafata pe care o poate incalzi.

Brandul celor mai bune panouri radiante

Diversificarea pietei este unul dintre principiile fondatoare ale pietei mondiale libere. Faptul ca putem avea produse pe care sa le comparam si companii producatoare diverse face ca un client sa fie mai multumit si mai orientat inspre calitate.

La inceputul acestui articol am adus in prim plan conceptul de dezvoltare durabila a unei societati prin intermediul actiunilor comune de respect asupra mediului si conservarii acestuia pentru urmatoarele generatii. Trebuie mentionat ca odata cu tehnologizarea tot mai avansata a unor sectoare economice, companiile au implementat treptat politici care prioritizeaza impactul asupra mediului. Nu putem discuta despre un brand fara sa vizualizam politicile acestuia privind sustenabilitatea pe termen scurt, mediu si lung. Este important pentru noi toti ca orice firma care produce panouri radiante infrarosu pret bun sa aiba in vedere un consum scazut de energie electrica atat pentru grija fata de consumator cat si pentru trecerea treptata la implementarea dezideratelor de energie verde de la nivelul Uniunii Europene.

Guvernanta în domeniul mediului și energiei constituie una dintre prioritatile pe care totalitatea institutiilor le asuma.

Inca din 1992 prin Declaratia de la Rio s-au sistematizat principiile directoare de urmat la nivel international. Complexitatea structurilor de decizie face ca aceste principii sa fie in permanenta transformabile.

In acest complex legislativ amplu, capacitatea oamenilor de a ințelege impactul, modul de transformare și identificare a unor soluții se realizeaza in raport cu demersurile sistemelor educatioanale de transfer a unor competente si abilitati specifice.

Brandul si politicile de marketing devin adevarati formatori de opinie in randul clientilor! Un calcat vertical bun poate lasa in randul apropiatilor diverse pareri si experiente care sa influenteze si alti clienti.

Brand-ul este unul dintre cele mai importante aspecte in societatea contemporana mai ales in cadrul firmelor competitoare.

Pentru panouri radiante pareri este foarte important ca vizibilitatea firmei pe piata si in online sa primeze. La fel si recenziile pozitive ale clietilor.

Tehnologia este parte integrata a vietii noastre indiferent de spatiul in care ne-am afla iar politicile de brand o utilizeaza prioritar pentru a stabili pe o lunga durata relatii stabile cu clientii.

Educatia, comertul, comunicarea sau munca au fost plasate partial sau in totalitate in mediile virtuale pentru a-si putea sistematiza traseul si dezvoltarea. In vederea utilizarii acestui aspect iti recomandam ca, in calitate de cumparator, sa iti faci o idee despre panourile radiante pentru a putea ulterior sa evaluezi si alte caracteristici tehnice impuse de brand.

La fel ca in cazul multor activitati, comertul online a luat un puternic avant in ultimii ani. Majoritatea companiilor si-au extins activitatea in mediile online, si-au creat site-uri proprii si au inceput sa comunice cu clientii prin intermediul diverselor instrumente disponibile (Facebook, Messenger, Email, etc.).

Extinderea activitatilor vine insa la pachet cu noi si noi provocari. De ce este important comertul online si care este avantajul pe care ni-l ofera pentru a putea alege un panou radiant bun?

Ei bine, este foarte important sa transformam accesibilitatea noastra si relatia pe care o avem cu motoarele de cautare intr-un motiv de cautare permanenta a celui mai bun produs.

Daca facem un search pe aceste motoare de cautare vom identifica rapid site-uri de specialitate care se ocupa fie cu furnizarea unor produse fie cu consultanta pentru panourile radiante si alegerea acestora de catre cumparator.

Cu ajutorul comertului online si a platformelor specializate putem identifica astazi cu usurinta un produs care sa economiseasca timp in procesul de incalzire al incaperilor. Cum? Simplu!

Accesand paginile unor site-uri precum emag, altex, flanco vei putea in calitate de client sa identifici si sa compari produse de la anumite brand-uri, sa selectezi si sa prioritizezi cele mai bune alegeri.

Prin branding (care este o strategie de marketing) se creeaza un nume, oferte diferite, masurarea indicatorilor de calitate, logo sau mesaje si bineinteles, canale de comunicare cu posibili clienti).

Brandul este un aspect important atunci cand cuparam orice produs, fie el de natura perisabila sau o oarecare tehnologie deoarece creeaza anumite asteptari in parerile si experientele ulterioare ale clientilor.

Foarte multi dintre noi asociem notiunea de „calitate„ cu un brand renumit/celebru. Facem acest lucru fie pentru ca persoane din anturajul nostru au pretins niste bune particularitati asociate unui brand, fie am vizionat, in repetate randuri, anumite reclame.

Brandul echivaleaza cu un nume si o persistenta a unui producator pe piata prin raportul la calitatea pe care o reprezinta.

Este foarte important ca inainte de a pune accent pe brand, sa cunoastem cateva detalii ce il definesc ca fiind bun si de calitate.

Daca tu respecti principiile competitiei de piata, te invitam sa te documentezi pe paginile oficiale ale acestor firme renumite pentru a vedea politicile lor aferente produselor dar si programele in care se implica. Acest lucru este este esential pentru panourile radiante si alegerea acestora.

Daca si tu pui accent pe calitate, fa o alegere rationala si urmareste in permanenta raportul calitate-pret pe care un produs bun il are!

In cadrul analizei noastre am identificat o serie de branduri care comercializeaza panourile ideale pentru incaperi si adaptat fluxului constant de tehnologie.

Cateva exemple de care trebuie sa tii cont sunt:

 • dragus
 • cezona
 • ecosun
 • trio
 • sundirect
 • safecare

Lista poate continua, important este sa alegi panourile care se potrivesc cel mai bine nevoilor casei tale!

Preturile celor mai bune panouri radiante

Trebuie sa acordam o atentie sporita indicatorului pret pentru a putea valorifica totalitatea caracteristicilor de care aceste aparate dispun.

Este foarte important sa studiati atent piata, sa va informati asupra caracteristicilor si preturilor orientative ale unor panouri de exemplu iar ulterior, fie ca preferati sa comandati online sau sa faceti o vizita in magazin, sa detineti totalitatea informatiilor necesare despre produsele preferate.

Preturile, aflate intr-o continua schimbare din cauza pietei concurentiale, pot suferi permanent transformari de care sa va bucurati pentru a economisi.

Preturile nu pot fi exprimate cu exactitate din cauza unor indicatori ce fluctueaza precum: politici de marketing, reduceri, evenimente precum black friday.

In functie de prioritatile si bugetul tau, ai ocazia de a compara preturile din magazinele online si fizice.

In general, din analiza noastra reiese ca pret panouri radiante se inadreaza intre 400 de lei si 2800 de lei.

Avand in vedere consumul redus de energie dublat de schimbarea rara a unor consumabile, consideram ca un panou radiant utilizat corect este o investitie ce merita realizata pentru a avea in permanenta confortul termic pe care tu il doresti.

In cadrul acestui articol am discutat o serie de subiecte legate de panourile expuse, atat cele de o mica putere cat si cele dedicate unor spatii mai largi.

Este foarte important ca in calitate de cumparator sa poti evalua corect nevoia de caldura pentru a putea alege ulterior panourile de care ai nevoie. Nu uita, cu un consum redus de energie putem fi mai rationali in alegeri si putem realiza o evolutie pozitiva in ceea ce priveste poluarea din jurul nostru.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

 

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro