Recomandat!

Cum alegi cele mai bune imprimante si multifunctionale laser?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Intr-o lume plina de tehnologie, tu cum iti alegi device-urile potrivite pentru tine? Care sunt criteriile care iti fundamenteaza alegerile? Preferi anumite tehnologii la un pret mai mic sau pui accent pe brand si caracteristici tehnice? Indiferent de categoria din care faci parte, acest articol este dedicat potentialilor cumparatori care doresc sa-si achizitioneze imprimante laser bune.

Imprimantele din zilele noastre au devenit dispozitive indispensabile si care influenteaza fluxul muncii de acasa sau de la birouri mici. Chiar si marile firme sunt nevoite sa detina aceste dispozitive pentru a face fata fluxului de documente intern si extern, dar si la nivelul comunicarii inter-departamentale. Multi oameni merg pe principiul cumpararii de imprimante laser ieftine si bune, noi analizam piata si spunem ca acestea exista si ti le poti achizitiona si tu la un pret relevant!

In acest sens, noi ne documentam pentru tine pentru a crea un top imprimante laser, criteriile de referinta pentru realizarea acestuia fiind: calitate, pret, brand, functii. Inainte de a trece la partea care te intereseaza si implicit, la analiza pe care o dedicam produselor din aceasta categorie, sa poposim impreuna pentru a vedea un mic traseu al dezvoltarii tehnologice al imprimantelor, dar si care este rolul vital al acestei tehnologii care ne face viata mai usoara.

Incepand cu secolul al XX-lea, tehnologia a luat un puternic avant in multe domenii de activitate. Chiar si in logica razboiului aceasta avea sa joace un rol vital. Activitati precum simplele convorbiri sau ascultarea stirilor la radio au inceput sa evolueze pentru a crea oamenilor o mai mare conectivitate. Ca forma initiala, tiparul a asumat un inestimabil rol in valorificarea si diseminarea documentelor. Ulterior, in 1938 apare, conform surselor, o versiune incipienta a imprimantei moderne. „Cincisprezece ani mai târziu, Remington-Rand a lansat prima imprimantă de mare viteză” ce avea sa duca tehnologia imprimantei la un alt nivel. Acestea jucau un rol vital in companii publice si private, dar ofereau si oamenilor posibilitatea de a multiplica.

Imprimantele din zilele noastre au devenit dispozitive indispensabile muncii de acasa sau de birouri mici. Chiar si marile firme sunt nevoite sa detina aceste dispozitive pentru a face fata fluxului de documente intern si extern. Multi oameni merg pe principiul cumpararii de imprimante laser ieftine si bune, noi analizam piata si spunem ca acestea exista si ti le poti achizitiona si tu!

In cadrul acestui articol vom atinge mai multe problematici legate de cele mai bune imprimante laser pentru a te ajuta in viitoarea achizitie. Vom vorbi despre conectivitatea pentru imprimante multifunctionale laser, functii, mod de printare si pret. Aceste informatii sunt esentiale pentru alegerea ta.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune imprimante si multifunctionale laser!

Conectivitatea pentru cea mai buna imprimanta multifunctionala laser

Exista mai multe metode prin care o imprimanta se poate conecta: usb, retea, wi-fi, nfc sau bluetooth. Le vom discuta pe rand si le vom insoti cu exemple. Fiecare tip de conectivitate este in general insotita si de alte tipuri.

Conectivitate prin usb:

 • Multifunctional laser Brother DCP-B7520DW, A4, Duplex, Wireless- perfecta pentru birouri mici si mari, calitate inalta a printului format a4, 2000 de pagini pe luna volum recomandat de printare, viteza de printare monocron de 34 pagini pe minut, duplex automat
 • imprimanta Multifunctionala laser monocrom HP LaserJet MFP M234sdne- poti beneficia de mai multe formate de printare, de la format a4, la A6, A5, B5. Viteza de printare monocron este de 29 pagini pe minut, functii copiere scanare. nevoia de sustenabilitate a tehnologiilor este prezenta si in activitatea acestei imprimante deoarece „promoveaza imprimarea sustenabila prin initiativa Forest First”.
 • Multifunctional laser monocrom Xerox B305DNI-fiabila, de incredere si accesibila, acest model are Alimentator automat de documente, o Viteza de copiere monocrom de 42 pagini pe minut si o Capacitate hartie intrare de 250 coli. desi are dimensiuni mari, aceasta imprimanta multifunctionala se poate plia nevoilor de la munca sau de acasa.
 • Multifunctional Laser monocrom Pantum M6509NW A4- cu tehnologia de printare laser, functii speciale: ID Copy, Clone copy, N-up copy, Receipt copy.

Conectivitate prin retea:

 • Multifunctional laser color HP LaserJet MFP 179fnw- o buna imrpimanta pentru volum mare de documente, cu o viteza de printare de 18 ppm. ESTE FOARTE BUNA SI DATORITA NUMEROASELOR CONSUMABILE CU CARE ESTE COMPATIBILA, IAR CA SI FUNCTII: Printare, Scanare, Copiere, Fax
 • Imprimanta laser monocrom Konica Minolta Bizhub 4000i- ATAT CU FUNCTIE COLOR CAT SI MONOCRON, ACEST MODEL TREBUIE SA SE REGASEASCA IN BIROURI MICI DATORITA OPERABILITATII SALE. ESTE DOTATA CU UN Design compact si robust
 • Imprimanta multifunctionala laser color Ricoh M C240FW- parte din categoria imprimante laser multifunctionale, acest model are o viteza de printare de 24 pagini pe minut, duplex automat si Usor de inlocuit consumabile de mare capacitate (4.500 de pagini). daca ai nevoie de o imprimanta laser cu randament ridicat, aceasta poate fi o optiune viabila

Conectivitate prin wi-fi:

 • Imprimanta laser monocrom Xerox B230- configurare rapida, Costuri de functionare reduse, cu impact minim asupra mediului, Wi-Fi Direct si implicit, posibilitatea de a printa de pe diferite dispozitive mobile, laptopuri, tablete, Chromebook-uri sau desktop-uri
 • Multifunctional laser color Xerox C315DN- acest model face parte din categoria imprimante laser color cu consumabile ieftine, caracteristici de securitate complete, functii speciale precum Air Print, Mopria, Wi-Fi Direct, 4 in 1, Imprimare Chromebook,
 • Multifunctional laser color HP LaserJet MFP 179fnw- o imprimanta multifunctionala , duplex manual, ideala pentru 1-5 utilizatori. poate fi perfect inacadrata in spatii medii si are o capacitate de printare a unui Ciclu de lucru maxim de 20000 pagini pe luna

Conectivitate prin Bluetooth :

 • Multifunctional laser monocrom HP LaserJet MFP M234dwe- rapiditate in scanare si printare, conexiuni mai rapide si mai fiabile, perfecta de amplasat acasa sau la birouri mici datorita dimensiunii reduse. Totodata, trebuie luat in calcul o capacitate rapida de imprimare fata-verso. aceasta imprimanta laser are o conectivitate prin USB, Bluetooth, Ethernet si Dimensiune display de 1.27 inch. Modelul combina performantele cu o nevoie a utilizatorului de a nu avea dimensiuni voluminoase. Viteza de printare monocrom este 29 pagini pe minut. singurul dezavantaj este reprezentat de caracteristica monocrom
 • Multifunctional laser monocrom HP LaserJet MFP M234sdw- indeplineste cerintele etichetei ecologice, ajutand la economisirea energiei. desi modul de printare este doar monocrom, restul caracteristicilor compenseaza acest aspect. Spre exemplu, are mai multe formate de printare: A4, A6, A5, B5.

Conectivitate NFC (Near Field Communication sau comunicare în câmp apropiat):

 • Multifunctionala Pantum M7200FDW + 2 buc Toner TL-411 + 1 buc Drum DL-410- ESTE IN REALITATE UN PACHET CE CONTINE:o multifuctionala, 2 tonere TL-411 de 6000 de pagini fiecare si 1 unitate de imagine DL-410 pentru 12000 de pagini. dACA AI NEVOIE DE STANDARDE INALTE DE PRINTARE, ACESTA ESTE MODELUL POTRIVIT.
Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune imprimante si multifunctionale laser! Inapoi la meniu ↑

Functii: scanare, copiere, fax, printare

Imprimantele multifunctionale, laser sau imprimanta inkjet prezinta mai multe functii: scanare, copiere, fax si printare. Fiecare dintre aceste functii trebuie sa se realizeze la anumite standarde. Prioritizand o anumita nevoie, cumparatorii trebuie sa fie foarte atenti la caracteristicile tehnice ale acestor dispozitive. In sectiunea anterioara am prezentat cateva modele de buna imprimanta multifunctionala care pot transforma o simpla hartie intr-un document de lucru.

Stim cat de important este fluxul documentelor, fie ca le studiezi acasa sau la birou. Este esential ca acestea sa fie clare si operationale. In general, imprimantele laser genereaza un cost mai mic pe pagina fata de cele inkjet iar acest lucru poate fi valoros intr-o institutie unde documentele sunt prioritare in interactiunea dintre anagajati. Pretul lor de achizitie este putin mai ridicat dar, fiindca au capacitate mare de a scana si printa, pretul de achizitie se poate amortiza in timp.

In cadrul acestei sectiuni ne vom opri asupra unui element primordial atunci cand discutam despre imrpimante, anume functiile lor. Asociat acestor functii, este vital sa lamurim si ceea ce inseamna ca o imprimanta este multifunctionala, ce denota termenul „imprimante laser monocrom” sau sau ce este viteza de printare.

Treptat, odata ce descriem principalele functii vom apela si la cei din urma termeni enumerati astfel incat momentul achizitionarii unei imprimante sa te gaseasca pregatit si cu toate cunostintele actualizate.

Functia scanare:

Scanerul este instrumentul care ne permite să stocam digital documentele care ne interesează pentru a le importa în calculator.

Majoritatea imprimantelor au incorporat acest scanner. Activitatea propriu-zisa de scanare este reprezentata de transformarea unui document traditional pe suport hartie intr-unul digital, de regula in format pdf. Deoarece traim intr-o lume tehnologizata, majoritatea institutiilor incep sa solicite documente in format online deoarece sunt mai accesibile, mai usor de gestionat si arhivat. La fel ca si pentru documentele fizice, exista insa o oarecare reticenta in privinta originalitatii documentelor scanate. Ele au posibilitatea de a fi denaturate si faslsificate atat de catre profisionisti cat si de catre amatori.

Revenind la functia de scanare, aceasta se poate aplica atat documentelor scrise cat si pozelor. Daca spre exemplu doriti sa va creati o arhiva online de poze, acestea pot fi cu usurinta scanate si ulterior indosariate. Aceste functii ale imprimantei, de scanare si trasmitere la pc a documentelor usureaza munca si permite o mai mare accesibilitate documentului.

scanerul este un dispozitiv esențial pentru mulți fotografi profesioniști care, pentru a prelucra fotografii în format digital (pe calculator), îl folosesc mereu împreună cu programe de editare foto

Functia copiere

Functia copiere asociata unei imprimante semnifica transmiterea unui document de pe un device spre imprimanta. Acesta poate fi personalizat in functie de scalare, dimensiuni dorite, intunecare, duplex automat, asamblare, numarul de copii dorit, margini si lista continua.

In general, imprimantele vin insotite de instructiuni de utilizare care descriu pe scurt principalele functii ale imprimantei. Modalitatile de copiere a documentelor sunt si ele descrise pentru a putea documenta utilizatorii.

Functia fax

Ce este faxul ?

Aparat utilizat la transmiterea/recepţia documentelor sub formă de facsimil, folosind o linie telefonică.

Faxurile utilizează o varietate de tehnologii de imprimare: laser, inkjet, termo-transfer (imprimă pe hârtie obişnuită) şi termică (imprimă pe hârtie termosensibilă).

Aceasta functie permite comunicarea documentelor in mod eficient in interiorul organizatiilor.

Functia printare

Printarea documentelor este necesara in cadrul corporatiilor si la tine acasa pentru un flux eficient al documentelor. O buna imprimanta multifunctionala are functia printare la cel mai inalt nivel de calitate deoarece este cel mai des utilizata.

In continuarea acestei sectiuni vom discuta despre doua moduri de printare: monocrom si color. Este nevoie sa faci aceste diferentieri ca sa te poti orienta dupa modelul dorit. Desi unii cumparatori prefera sa se uite direct in magazine, altii prefera sa caute caracteristicile dorite printr-un simplu search pe motoarele de cautare de acasa. Alaturi de sfaturile si detaliile tehnice pe care le oferim, mentionam ca analiza noastra se bazeaza pe studii de piata. Vizualizam, comparam si diferentiem atat imprimante color laser ieftine cat si oferte imprimante laser emag pentru a-ti putea oferi cele mai adaptate sfaturi in materie.

Cele mai bune imprimante si multifunctionale laser la preturi excelente le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Mod de printare: Monocrom si color

Definitiile de dictionar ale termenului „monocrom” se asociaza explicatiei „care are o singură culoare”. In cazul unei bune imprimante „termenul monocrom face referire la folosirea exclusiva a tonerului negru”. Prin urmare, atunci cand spunem monocrom ne referim la un document printat cu cerneala neagra pe fondul alb al unei hartii. Am realizat o scurta cercetare pe emag si am identificat o serie de imprimante cu print monocrom des utilizate de catre uilizatori in munca de birou sau de acasa. Indiferent de hartie, capacitate sau nevoie, unele dispozitive din aceasta categorie se pot incadra in aria unor promotii imprimante laser ce nu pot fi trecute cu vederea.

Cateva modele de multifunctionale bune monocrom cu laser:

– Multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 3025BI- functioneaza cu un singur cartus, nefiind nevoie de un timp mare de asteptare pentru print. Executa orice proiect dificil in conditii de eficienta, rapiditate si eficacitate, conectivitate usoara si rapida datorita conexiunii wi-fi. Printre functiile de copiere se numara colationarea, copierea de carduri de identitate, N pe pagina, stergerea automata a fondului si modul foto. Pentru functia scanare, formatele rezultate pot fi PDF, JPEG sau TIFF

Imprimanta laser monocrom HP LaserJet M110we- ideala pentru spatii mici si mijlocii, capacitate mare de print cu viteze de imprimare de pana la 21/20 pagini pe minut. Vine insotita de 1 x Cablu alimentare, 1 x Imprimanta, 1 x Cartus toner este compatibila cu sisteme de operare Windows, Mac OS. Acasa sau la serviciu, printare in mod direct calitativ si cantitativ. Este un model de imprimanta de care ai nevoie.

-Imprimanta laser monocrom Brother HL-L2312D- descrisa de caracteristici precum fiabilitate si utilitate, aceasta imprimanta laser este o buna imprimanta multifunctionala de care trebuie sa te bucuri in activitatea ta. Se poate conecta direct prin USB si are o capacitate hartie intrare de 250 coli. Viteza de imprimare este una buna si face parte din categoria celor mai cautate imprimante laser brother.

-Multifunctional laser Brother DCP-B7520DW- performanta acestui model este recunoscuta si apreciata de clienti. Ea vine insotita de 1 x Certificat de garantie, 1 x Cablu de alimentare, 1 x CD software, 1 x Ghid de siguranta produsului, 1 x Ghid de instalare. Modul de printare fata verso este automat, iar ca principale functi avem printare, scanare, copiere. Este o imprimanta multifunctionala cu o viteza de printare de 34 pagini pe minut. Daca ai nevoie de o tehnologie adaptata alege acest produs!

 • cateva modele de imprimante multifunctionale cu mod de printare color:

-Multifunctional laser color Xerox C315DN- potrivita pentru afaceri mici si mijlocii, acest model de imrpimanta are o conectivitate prin USB, Wi-Fi, Ethernet si vine la pachet cu 1 x cartus negru 1500 pagini, 1x cartus magenta 1000 pagini, 1 x cartus yellow 1000 pagini, 1 x cartus cyan 1000 pagini. Are un display Touchscreen de 4.3 inch. Performantele sale maxime ajung la 80000 pagini pe luna din perspectiva unui ciclu de lucru maxim. Totodata, imbina ca disign doua nuante de culoare, adica alb si negru, ce se pot incadra coloristic in orice incapere. Este o buna alegere ce trebuie achizitionata!

– Multifunctional Laser Color Workcentre Xerox 6515- fiabila din punctul de vedere al consumabilelor, timp economisit si calitate inalta a imaginilor. Aceasta imprimanta trebuie sa o iei in calcul atunci cand studiezi tehnologiile din domeniu! Economisesti remarcabil din perspectiva tonerelor deoarece sunt imbunatatite (perfectionata pentru reproductibilitate imbunatatita a punctelor de imprimare si scaderea consumului de toner) dar si ca energie. Are ecran tactil, se poate administra usor si portul usb permite conectare rapida.

-Imprimanta laser color Kyocera ECOSYS P5026cdn- perfecta pentru acasa si la birouri mici, imprimanta are duplex automat si un volum recomandat de printare (pagini/luna) de 50000.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune imprimante si multifunctionale laser! Inapoi la meniu ↑

Pretul celei mai bune imprimante laser multifunctionala

Politica de pret este un aspect foarte important in evaluarea produselor. Majoritatea utilizatorilor consulta lista de preturi inainte sa cumpere o anumita tehnologie pentru a vedea raportul caracteristici-pret. Pretul nu reflecta insa in permanenta calitatea produselor. Acest aspect este intarit de multe exemple din viata reala care pot reflecta un pret mare si o calitate scazuta a produselor. Toate alegerile tin insa de noi si de cat timp dorim sa investim in alegerea unui produs.

Asa cum am mai spus, o mare parte dintre oameni se insarcineaza cu achizitia unor produse despre care nu cunosc multe informatii. Ideea de a te informa in prealabil despre ceea ce cumperi este vitala.

In cadrul acestui articol am incercat sa-ti explicam cateva principii clare in alegere. Este vorba despre o evaluare a calitatii produselor prin intermediul recenziilor si experientelor anterioare ale cumparatorilor cu produsul. Mai vorbim despre caracteristicile tehnice ale acestuia care par, cel putin la prima vedere, foarte greu de inteles. Totodata, este foarte important de apreciat si destinatia unei imprimante.

Daca este pentru uz personal sau este utilizata in cadrul unei afaceri. Cererea tot mai mare a oamenilor de a printa, multiplica si scana documente se vizualizeaza in numarul ridicat de ateliere de birotica si papetarie si in principal, de xeroxuri. Daca ai deja o afacere in acest sector sau intentionezi sa-ti deschizi una, este foarte important sa alegi imprimantele potrivite unui flux abundent de documente.

Formatul paginii este des utilizat ca reper in cautarile unor bune imprimante in motoarele de cautare. Pentru a-ti nisa numarul de cautari si filtrari, poti insera in campul dedicat cautarii „imprimante laser color a3 sau a4, in functie de formatul dorit.

Deoarece un numar mare de persoane cauta imprimante laser color ieftine dar si consumabile imprimante laser, noi iti prezentam cateva modele de produse pe categorii de pret. Am cautat pe emag imprimante laser color si monocrom si cateva rezultate sunt:

 • Pret 200-700 lei :

-Imprimanta Laser Monocrom Pantum P2500- instalare intr-un singur pas, monocrom, consum redus de energie. Aceste model vine la pachet cu 1 x Cablu USB, 1 x Cartus toner, 1 x Cablu de alimentare, 1 x CD cu documentatie si software, toate pentru a-ti usura instalarea produsului. Are un display LCD Led si un ciclu de lucru maxim (pagini/luna) de 15000. Este compatibila cu Windows, Linux, Mac OS ca sisteme de operare.

-Imprimantele laser HP 107a, monocrome- model mic, pret accesibil si duplex manual. Are un consum redus de energie si este acel model de imprimanta ce se poate adapta oricarui spatiu datorita dimensiunilor mici. Are o capacitate de intrare de 150 de coli si o memorie de 64 MB. In general imprimantele laser de la HP prezinta o calitate si un pret bun pentru orice client.

-Imprimanta Multifunctionala Laser Pantum M6559NW ADF- capabila pentru volume mari de listare, functii copiere scanare si printare, ecran lcd, capacitate hartie 150 de coli. Este compatibila cu o gama variata de sisteme de operare (Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7. Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Server 2012, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Server 2003, Mac OS 10.7-10.15, Linux: Ubuntu 12.04/14.04/16.04/18.04/20.04)

 • Pret 700-1500 lei :

-Imprimanta Multifunctionala laser monocrom Pantum M6800FDW- „cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax, viteza mare de imprimare si copiere, imprimare duplex automata si unitate de cilindru separata de cartus. Acestea pot servi drept unelte multifunctionale, ideale pentru o companie mare, in ascensiune.”

-Imprimanta multifunctionala laser monocrom Pantum M6550NW- functii de imprimare, scanare, copiere, viteza de imprimare de la 22 (A4), conectivitate USB, Wi-Fi, Retea. Cost accesibil iar daca ai nevoie de o imprimanta adaptata nevoilor tale, aici este modelul potrivit!

-Multifunctional laser monocrom Xerox B225- conexiune mobila: Apple AirPrint, Mopria, Wi-Fi Direct, simplitate in utilizare, ideala pentru intreprinderi mici si mijlocii si lucratori in regim hibrid care trebuie sa lucreze de acasa.

 • Preturi mai mari de 1500 lei:

-Imprimanta laser monocrom HP laserJet Enterprise 408DN- design usor de utilizat, economisire hartie si timp, duplex automat, ecran LCD LED, viteza de printare monocrom 40 ppm, te bucuri direct de o experienta complexa

-Imprimanta multifunctionala laser color HP MFP 178nw de la HP- imprimare simpla si rapida direct de la panoul de control, conectivitate: USB, Wi-Fi, Retea, consumabile compatibile: HP 117A Negru W2070A HP 117A Cyan W2071A HP 117A Galben W2072A HP 117A Magenta W2073A

Pretul si implicit, politica de pret au o dinamica aparte. Pentru a-ti maximiza beneficiile atunci cand iti cumperi o imprimanta multifunctionala trebuie sa iei in calcul, pe langa volumul de hartie , consumabile, functia wireless sau o buna parere a utilizatorilor si aspectul monetar. Cat costa o buna imprimanta si ce buget trebuie sa ii acord acesteia? Aceasta intrebare este vitala atunci cand ai nevoie de o asemenea tehnologie. Multifunctionale, cu ecran lcd, google cloud sau duplex manual, imprimantele trebuie sa fie atent selectate si utiliate. In continuarea acestei sectiuni iti prezentam cateva brand-uri cunoscute de imprimante multifunctionale, Samsung, HP, Canon si cateva aspecte definitorii ale acestor companii cunoscute pe piata.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune imprimante si multifunctionale laser! Inapoi la meniu ↑

Brand si calitate?

La fel ca in cazul altor produse pe care le achizitionezi, brand-ul este un aspect important atunci cand cumperi o imprimanta. Reclamele si politicile de marketing prezente in online si media iti creeaza niste imagini generale asupra firmelor ce comercializeaza un anumit produs.

Pentru acea imprimanta ideala conteaza foarte mult viteza, buna functionare dar si raportul nevoie-pret. Prezentam cateva modele ce se bucura de o buna reputatie pe piata.

 • imprimante laser samsung

Imprimantele laser Samsung sunt echipate cu procesoare puternice, permitand o viteza mare de executie. Imprimantele afișează astfel o viteză de imprimare cuprinsă între 18 și 62 de pagini pe minut, pentru cele mai eficiente dintre ele.

 • imprimante laser canon

-Multifunctional laser monocrom Canon I-Sensys MF443DW – o buna imprimanta, interfata Wireless, viteza de copiere monocrom 14 ppm monocrom, functii scanner catre WSD si scanare in PDF, sistem de operare compatibil Windows 7 sau versiuni mai noi

-Imprimanta laser monocrom Canon LBP233DW- buna pentru eficienta fluxului de lucru, conectivitatea mobila inseamna ca puteti imprimati de oriunde va aflati, duplex automat, consumabil tip toner, rezolutie printare (DPI) 1200 x 1200, Interfata USB 2.0 Hi-Speed si Ethernet. O buna utilizare a acesteia aduce beneficii pe termen lung.

Descriindu-se drept o „ companie tehnologică înfiinţată cu convingerea că firmele trebuie să facă mai mult decât să genereze profit. Trebuie să facă lumea mai bună.”, HP este una dintre cele mai cautate companii in termeni de tehnologie. La o simpla cautare emag imprimante laser hp vedem ca oferta este mai mult decat variata. Cateva dintre cele mai apreciate modele de imprimante fabricate sunt eticheta acestui brand sunt:

-Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M428fdw Printer- economica, capacitate extinsa a cartusului de toner, dual-band Wi-Fi si wireless, sustenabila si usor de utilizat. Mod printare monocrom, conectare usb sau wi-fi, functii Printare, Scanare, Copiere, Fax

– parte din categoria imprimante multifunctionale, Multifunctional laser monocrom HP LaserJet MFP M234sdne ofera o experienta usoara si placuta celor care il utilizeaza. Este dotat cu echipament MFP de inalta productivitate, scanare de inalta calitate si partajezi prin Dropbox, Google Drive, e-mail sau google cloud, practic de oriunde. Imprimare rapida fata-verso pe formate A4, A6, A5, B5.

-Multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro MFP M28w- scanare si printare de pe mobil, vine la pachet cu Cablu alimentare, Ghid de pornire rapida, CD cu software si documentatie, Consumabile. Compatibila cu o gama larga de sisteme de operare

Suntem o companie de tehnologie de top, fondată în 1937 în Japonia, şi suntem dedicaţi misiunii de a ajuta oamenii să îşi reimagineze şi să depăşească limitele a ceea ce este posibil prin imagistică.

-Multifunctional inkjet color Canon Pixma TR4550- eleganta si compacta, rentabila si cu o viteza mare de imprimare. Acestea sunt caracteristicile principale ale acestui model canon pixma. Printre aplicatiile mobile si de cloud de print se numara Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria, Canon Print Service (Android), Message In Print. Are un display LCD LED si vine la pachet cu Cablul de alimentare, CD-ROM de instalare Manuale si alte documente, 2 x Cartus. Functia google cloud print „le-a permis utilizatorilor să tipărească din orice aplicație compatibilă cu Cloud Print pe orice dispozitiv din cloud-ul rețelei”

Cele mai bune imprimante si multifunctionale laser la preturi excelente le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Concluzii

Acele imprimante multifunctionale iti pot usura cu adevarat munca! Conectivitatea lor, functiile si volumul mare al procesului de printare este ideal pentru munca in organizatii si companii, dar si cea de acasa. Aceste imprimante sunt adevarate device-uri pe care te poti baza atunci cand volumul de munca este prea mare. Daca esti in cautarea unor modele, poti citi sfaturile, explicatiile si indrumarile oferite de noi pentru a-ti face alegerea mai usoara.

Tine cont atunci cand intentionezi sa cumperi un produs de pret, brand, calitate si specificatii tehnice. Acestea pot face diferenta pe termen lung!

Daca iti place sa te informezi din surse online despre anumite produse, incearca sa te orientezi atat inspre recenzii cat si inspre acele articole de profil care iti pot explica anumite diferente. In schimb, daca iti place sa observi produsele in format fizic, viziteaza magazinele care comercializeaza sau intermediaza aceste tehnologii si cere sfatul celor specializati. Este foarte important sa fii informat despre caracteristicile si performantele unei imprimante.

Tehnologia a luat un avand de neegalat in ultimele decenii. In fiecare zi evolutiile in acest domeniu isi spun cuvantul. O mare parte dintre acestea sunt dedicate activitatilor umane si au ca scop principal usurarea vietii. O imprimanta poate reprezenta o investitie care sa te ajute sa te dezvolti si care poate fluidiza fluxul de documente cu care lucrezi. Alege smart si ramai mereu conectat la ultimele informatii in materie de tehnologie!

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

 

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro