Recomandat!

Cum alegi cele mai bune hard disk-uri externe?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Esti o persoana care face multe fotografii si doreste sa le pastreze ca amintire? Ori esti o persoana pasionata de jocuri video dar memoria laptopului actual nu te ajuta pentru ati stoca toate jocurile preferate? Din acest articol te poti documenta care este hard disk-ul extern potrivit pentru nevoile tale.

Cele mai cautate hard disk-uri externe sunt HDD si SSD care pastreaza in siguranta datele stocate pe ele. Exista multi factori de luat in considerare atunci cand cumparati un nou hard disk extern, dar cei mai importanti sunt spatiul de stocare mare, viteza, portabilitatea si fiabilitatea.

Este greu sa numiti o unitate externa „cea mai buna” fara echivoc, avand in vedere o serie de factori, dar este posibil sa gasiti mai multe hard disk-uri care va pot satisface nevoile.

Persoanele care doresc sa-si extinda capacitatea de stocare a dispozitivului sau care doresc sa faca copii de siguranta ale anumitor fisiere opteaza adesea pentru un HDD accesibil, care le va oferi suficient spatiu pentru nevoile lor. Daca si tu cauti un astfel de produs, mai jos discutam criteriile de selectie pe care ar trebui sa le iei in considerare.

In timp ce serviciile de stocare in cloud cresc in popularitate, hard disk-urile externe sunt inca cea mai convenabila si usor de utilizat solutie locala de backup plus.

Hard disk-urile externe va permit sa stocati cu usurinta fisiere multimedia mari, sa cresteti capacitatea de stocare a computerului si sa copiati cu usurinta fisierele intre computere. In plus, hard disk-urile externe sunt o alternativa mai ieftina si mai sigura la serviciile de stocare in cloud.

Hard disk-urile externe vin intr-o varietate de dimensiuni si capacitati de stocare.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune hard disk-uri externe!

Cum sa alegi cel mai bun HDD extern

Hard disk-urile externe sunt mai accesibile, mai durabile si mai usor de utilizat decat oricand, ceea ce inseamna ca exista zeci de modele pe piata din care sa alegeti. Urmatoarele criterii va vor ajuta sa alegeti cel mai bun hard disk extern pentru nevoile dvs., tinand cont de performanta, designul si functionalitatea acestuia.

Performanta unui HDD depinde de doi factori principali: capacitatea de stocare mare si viteza de transfer.

Inapoi la meniu ↑

Care sunt avantajele hard disk-urilor externe?

Pe langa mobilitate, hard disk-urile externe sunt accesibile si durabile. Nu are rost sa te gandesti la vremurile DVD-urilor. A disparut de mult, iar acum avem mai mult spatiu de stocare, ceea ce ne aduce fisiere mai mari si de calitate mai buna, chiar daca tehnologia 4k ne-a dezamagit.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune hard disk-uri externe! Inapoi la meniu ↑

Cum se testeaza un hard disk extern

Fiecare hard disk extern la un laptop Dell XPS 17 din generatia actuala folosind cea mai buna interfata de conectare disponibila pentru acea unitate, intotdeauna pe acelasi port, pentru a minimiza diferentele de performanta.

Apoi a rulat aceeasi serie de teste sintetice si reale pe unitati, in aceeasi ordine, astfel incat fiecare unitate sa functioneze ca celelalte. Suita de teste include:

-BlackMagic Disk Speed Test 3.2.1 (stres de incarcare de 5 GB)

-CrystalDiskMark 7.0.0 (sarcina de lucru de 8 GB, citiri si scrieri secventiale cu un singur fir, adancimi de coada 1 si 8)

-Benchmark bazat pe date PCMark 10

-Testul de transferare a fisierelor viitor (25 GB)

In cele din urma, a studiat tehnologia, functionalitatea, estetica, cablurile si adaptoarele si alte caracteristici ale dispozitivelor pentru a obtine o intelegere mai larga a modului in care functioneaza aceste dispozitive.

Inapoi la meniu ↑

La ce trebuie sa fim atenti cand alegem un hard disk

Intram in domeniul hardware si discutam principalele caracteristici de luat in considerare atunci cand decidem daca un HDD este potrivit pentru noi.

As enumera urmatoarele criterii:

-Capacitate de stocare mare;

-Viteza de transfer;

-Format;

-Interfata de conectare (port etc.);

-Sursa de alimentare;

-Securitate;

-Design ( dimensiune, greutate, culoare);

-Compatibilitate cu sistemul de operare;

-Pret.

Cele mai bune hard disk-uri externe la preturi excelente le gasesti aici!

Capacitatea de stocare

Cand faceti acest tip de achizitie, primul lucru care ar trebui sa va intereseze este cat spatiu va ofera dispozitivul. Cele mai comune capacitati sunt 500 GB si 1 TB. Acestea sunt achizitionare in principal pentru ca sunt mai accesibile. Cu toate acestea, atunci cand doriti sa pastrati suficiente fisiere, ar trebui sa fiti interesat sa aveti cel putin un hard disk extern de 3 TB.

Cele mai apreciate hard disk-uri externe au capacitati de stocare intre 500 GB si 2-3 TB, oferindu-ti suficient spatiu pentru toate fotografiile, filmele, muzica si documentele tale.

Pe piata din Romania, cele mai mari modele au capacitati de 16-20 TB. Daca nu sunteti familiarizat cu aceasta unitate de masura, ar trebui sa stiti ca 1 TB este echivalent cu 1025 GB.

Retineti ca este normal ca pretul de achizitie al produsului sa creasca pe masura ce creste numarul de GB/TB.

Viteza de transfer

Rata de transfer se refera la viteza cu care datele sunt transferate intre discul extern al computerului si hard diskul intern. Viteza de transfer este masurata in Mbps (megabiti pe secunda) sau Gbps (gigabiti pe secunda).

Cautati intotdeauna modele cu cele mai mari rate de transfer posibile (pana la 5120 Mbps), dar retineti ca vitezele reale pot varia in functie de dimensiunea fisierelor transferate.

Un alt factor important care afecteaza performanta este tipul de interfata prin care hard diskul extern este conectat la computer. Hard disk-ul extern recomandat este conectat la computer printr-o interfata USB 2 0 si/sau USB 3 0 printr-un cablu dedicat. USB 3 0 este mult mai rapid decat versiunea USB 2 0, cu viteze de transfer mai mari si compatibilitate cu porturile USB 2 0.

Format

In ceea ce priveste acest detaliu, exista doua tipuri de hard disk-uri externe (ieftine si bune):

2 5″ – Considerat un model foarte portabil deoarece sunt usor de transportat. De obicei, au capacitati de stocare de la 1 TB pana la 4 TB, sunt de inalta performanta si sunt foarte populare. Pentru a le alimenta, trebuie sa utilizati acelasi cablu folosit pentru transmiterea datelor, acesta este cel mai ieftin hard disk extern.

3 5″ – sunt putin mari, dar nu prea greu de transportat. Au o capacitate mare de stocare (peste 2-3 TB) si in unele cazuri trebuie conectate la o sursa de alimentare pentru alimentare.

Interfata de conectare

Acest criteriu este, de asemenea, important, deoarece va va oferi detalii despre cum sa alimentati dispozitivul. De exemplu, daca modelul tau de laptop nu are un port USB 2 0 sau USB 3 0 , va trebui sa gasesti o versiune care sa se potriveasca cu slotul pe care il are dispozitivul tau are sunt posibilitatile tale?

– Conector firewall – este o interfata care permite transferul rapid de date si vine in doua variante: FireWire 400, care poate avea patru sau sase circuite, la 400 MB/sec, si cel mai recent FireWire 800, care are 9 circuite, pana la 800 MB/s.

– Conector thunderbolt – vorbim despre o interfata moderna care permite viteze foarte bune, chiar si pana la 825 MB/s. Apare mai ales pe modelele de dispozitive Apple.

– Conector USB 2 0 / USB 3 0 este cea mai populara optiune, deoarece un astfel de slot este de obicei prezent pe majoritatea dispozitivelor care necesita un HDD. Aici aveti doua optiuni: USB 2.0, care permite transferuri de pana la 60 MB/s si USB 3.0, care poate ajunge chiar si pana la 640 MB/s.

ESATA Conector (External Serial Advanced Technology Attachment) – numele spune totul. Practic, este un port SATA extern. Este o varianta cu viteze de transfer de pana la 750 MB/s, care poate fi realizata printr-un port SATA extern.

– Conexiune WiFi – este o conexiune mai noua. Le-am putea numi chiar sisteme bazate pe NAS. Practic, este aproape la fel. Nu sunt ieftine, dar pentru cei cu buget, merita.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune hard disk-uri externe!

Sursa de alimentare

Pentru a functiona corect, hard diskul extern trebuie sa fie alimentat corespunzator. Daca aveti nevoie de un dispozitiv cu adevarat portabil, alegeti varianta care este alimentata direct de pe laptop/PC etc.

Daca acest aspect nu este important pentru tine, atunci poti alege varianta care se incarca cu electricitate, dar nu uita ca depinde de sursa de alimentare.

Dupa cum am mentionat mai devreme, modelul de 2,5″ va fi alimentat direct de la echipamentul folosit in timpul transferului, iar modelul de 3,5″ va putea folosi si o priza.

Securitate

Criptarea este o idee buna daca datele stocate pe unitatea externa sunt sensibile in vreun fel. Multe unitati sunt compatibile cu solutii de criptare software si sunt bune pentru majoritatea oamenilor.

Pentru cei dintre voi care sunt seriosi in ceea ce priveste securitatea datelor, veti dori sa gasiti o unitate criptata hardware.

Daca esti serios in privinta securitatii, poti chiar sa optezi pentru un sistem de securitate fizic, cum ar fi intrarea unui cod pin pe lacatul Apricorn Aegis.

Unele unitati sunt livrate cu o carcasa robusta pentru a preveni manipularea fizica. In timp ce unitatile flash Ironkey de la Kingston nu ofera aceeasi capacitate de stocare ca unitatile de dimensiune completa, ele au un strat secundar de securitate incorporat in placa de circuit imprimat (PCB). Acest design face dificil pentru oricine accesul la cipurile de memorie din interiorul celulei.

Design

Pentru unii oameni, aspectul unei unitati de stocare externe este la fel de important ca si performanta acesteia. Proiectate pentru portabilitate si comoditate, HDD-urile externe trebuie sa fie durabile, compacte si cat mai usoare posibil.

Unele modele au o sursa de alimentare separata, care implica un adaptor de alimentare care trebuie transportat impreuna cu hard diskul.

Pentru portabilitate si usurinta in operare, ar trebui sa fie alimentat si prin cablul USB 2 0 / USB 3 0, iar datele ar trebui, de asemenea, sa fie transferate prin cablul USB 2 0 sau USB 3 0 .

Evaluati cu atentie dimensiunea, greutatea si materialul carcasei disk-ului pe care il cumparati.

Dimensiune – Este important sa stiti cat de mare este dispozitivul dvs. Lungimea, latimea si grosimea dvs. vor fi specificate. Cu cat este mai subtire, cu atat este mai fin un astfel de produs. Daca stiti dimensiunea, veti sti si unde sa o depozitati atunci cand nu este utilizat sau in ce sa-l puneti atunci cand il transportati in jur.

Greutate – trebuie sa tineti cont de acest lucru pentru a vedea cat de usor este sa va transportati HDD-ul.

Culoare – conteaza cu adevarat doar daca aveti anumite preferinte. Daca nu, nu acorda importanta pentru ca nu influenteaza performantele.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune hard disk-uri externe! Inapoi la meniu ↑

Compatibilitate cu sistemul de operare

Atunci cand cumparati un HDD extern ieftin sau chiar mai scump, retineti ca nu toate modelele sunt compatibile cu orice sistem de operare. Cu toate acestea, partea buna este ca de cele mai multe ori vi se vor specifica detalii despre asta, astfel incat sa nu aveti surprize neplacute.

Pret

Cat costa un hard disk extern? Costul de achizitie unui HDD extern variaza foarte mult. Diferenta depinde in principal de abilitatile lor. Cel de 500 GB va fi mult mai ieftin decat cel care permite mai mult de 1-2 TB de stocare.

Apoi, retineti ca modelul de 2,5 inchi este in general mai ieftin decat modelul de 3,5 inchi (chiar daca primul este mai portabil si alimentat de un cablu USB 2 0 / USB 3 0) deoarece are viteze mai mari si ofera mai mult spatiu de stocare.

Poate varia si in functie de marca. Unele dintre cele mai greu accesibile versiuni apartin G-Technology sau LaCie. Modelele de la marci precum Seagate, WD sau ADATA pot fi, de asemenea, mai scumpe, chiar daca de obicei exista optiuni mai accesibile.

Daca cititi cu atentie acest articol, cumpararea unui HDD extern nu va este dificila.

Caracteristici

In timp ce performanta si designul sunt esentiale pentru orice unitate de stocare externa, luati in considerare alte caracteristici. Cel mai important lucru este legat de securitatea datelor. Spre exemplu, este mai probabil ca hard disk-urile portabile sa fie furate sau pierdute decat hard disk-urile interne.

In acest caz, securitatea devine importanta si ar trebui sa alegeti un HDD care ofera criptare a datelor si protectie prin parola. Alte caracteristici care pot fi gasite pe hard disk-urile externe pot include software de backup plus dedicat si utilizarea simpla plug-and-play.

Cele mai bune hard disk-uri externe la preturi excelente le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

De ce sa alegeti un hard disk extern in loc de un stick USB?

Stick-urile USB sunt din ce in ce mai mari, cu o capacitate foarte mare de depozitare. Recent, am aflat ca stick-urile USB Type-C costa aproape 1000 de euro si pot stoca pana la 1 TB de informatii.

Cu toate acestea, raportul calitate-pret nu este deloc in favoarea stick-urilor.

Despre un stick USB portabil cunoastem faptul ca dimensiunea este una foarte redusa, este mai rezistent la socuri fizice si nu face nici un zgomot.

In schimb un HDD extern are stocare mai mare in raport cu pretul, o viteza de transfer mai mare (in special cele cu port tip C) dar consuma aproape 10W si sunt mai zgomotoase.

Putem gasi nenumarate avantaje si dezavantaje pentru acestea. Singura certitudine in acest moment este ca investitia intr-un stick de memorie de aceeasi dimensiune este mai mare decat cea a unui HDD.

Inapoi la meniu ↑

La ce as putea folosi hard diskul extern?

Il putem folosi pentru a face copii de rezerva pentru fotografii, videoclipuri, fisiere importante, jocuri, chiar si pentru situatii neplacute in care datele trebuie restaurate.

Unii oameni prefera chiar sa faca o baza de date cu filme pentru a le viziona la televizor. Pentru filmele de inalta calitate, cum ar fi filmele 4k, exista unele probleme cu HDD-urile care nu sunt foarte rapide deoarece apar situatii in care oamenii dau vina pe televizor pentru ca nu putea citii informatia cum trebuie.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune hard disk-uri externe! Inapoi la meniu ↑

NAS, informatii stocate in cloud

Acum trebuie sa stiti ca NAS (Network Attached Storage) este o solutie pentru stocarea datelor. Practic, este un server mic pe care il poti gestiona de la distanta printr-o retea sau pe Internet.

Mai nou, va puteti conecta fara fir, prin telefon, puteti utiliza routerul de acasa si chiar il puteti partaja pentru unele persoane.

Practic functioneaza ca un HDD extern, cu exceptia faptului ca functioneaza independent si poate fi accesat din mai multe locuri.

Un NAS este mai dificil de configurat decat un HDD extern. Daca aveti nevoie de copii de rezerva, RAID si un mini PC care ruleaza practic non-stop, aceasta este solutia.

Inapoi la meniu ↑

Cat de fiabile sunt hard disk-urile externe?

Genul asta de intrebare se va pune mereu. Toata lumea vrea sa aiba o componenta de inalta calitate, o componenta care sa reziste o viata.

Din pacate, in prezent vorbim despre un consumabil. Si cu cat il folosim mai mult, cu atat este mai probabil sa avem probleme in viitor.

Merita un hard disk extern 500GB preturi?

In functie de nevoile tale, merita. Cu toate acestea, pentru anul 2022, spatiul de stocare este putin mai mic.

Exista conceptul de cel mai bun de hard disk extern?

Este greu sa gasesti ceea ce este considerat cel mai bun HDD extern, deoarece ceea ce functioneaza pentru tine poate sa nu functioneze pentru altcineva.

Daca iti doresti un model cu adevarat performant, opreste-te si cauta ceva cu transfer rapid de date (cel putin o interfata USB 3 0), cat mai portabil, astfel incat sa il poti pastra mereu in geanta, si cu dimensiunea potrivita pentru tine.

Atunci nu uita de capacitatea de stocare, care este foarte importanta. Luati in considerare variante care au cel putin 2 TB.

Care sunt cele mai frecvente probleme de identificare a HDD-ului extern?

Inainte de a va spune care sunt cele mai frecvente probleme la identificarea unui astfel de dispozitiv, vrem sa va spunem cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti inainte de a incerca sa remediati problema.

Iata cateva sfaturi simple: porniti dispozitivul din buton (este posibil sa fi uitat acest pas), incercati un alt port USB deoarece cel pe care il utilizati in prezent poate fi defect, conectati dispozitivul direct la portul PC/laptop fara a utiliza un hub sau incercati sa vedeti daca functioneaza pe alt computer, deoarece ar putea sa nu fie compatibil cu sistemul de operare.

Daca aceste solutii nu rezolva problema, tot ce puteti face este sa introduceti Disk Management tastand diskmgmt.msc in bara de cautare. Din rezultate, selectati dispozitivul dvs. extern, faceti clic dreapta pe el, formatati-l in NTFS si schimbati litera. Acest lucru este necesar deoarece HDD-ul avea initial acelasi nume de fabrica ca una dintre partitiile de pe PC.

Este ok sa formatati un hard disk extern ssd?

Nu este tocmai bine il formatam. HDD-ul extern ar trebui sa provina dintr-o partitie. Partitionarea se face de obicei pentru a separa sistemul de operare de alte unitati de stocare.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune hard disk-uri externe! Inapoi la meniu ↑

Cum se formateaza un hard disk extern?

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa efectuati urmatorii pasi: mergeti la Disk Management, introduceti acest nume sau diskmgmt.mcs in bara de pornire, mergeti la partitia care apartine HDD extern, faceti clic dreapta pe ea si selectati Format .

De acolo selectati NTFS sau exFAT si faceti clic pe format rapid, daca doriti un format rapid, acest lucru va permite sa restaurati fisierele la un moment dat sau sa lasati spatiu gol, doar dati OK pentru un format complet, acest lucru va face ca datele finale sa fie sterse.

Daca nu poti face astfel de lucruri in modul clasic mentionat mai sus, exista programe pe internet pe care le poti descarca si instala, atunci ele te vor ajuta sa-ti formatezi HDD-ul intr-un mod usor.

In functie de spatiul ocupat, durata acestui proces poate varia.

Aveti nevoie de aplicatie de reparare de hard disk extern?

O astfel de procedura este necesara atunci cand observi o problema cu gadgetul tau si acesta da semne de renuntare. Acest lucru se poate intampla, mai ales daca il folositi o perioada lunga de timp si apare uzura.

In acest caz, tot ce trebuie sa faceti este sa utilizati o remediere pentru a corecta instructiunile si permisiunile si pentru a regenera fisierele pentru a le extrage in siguranta inainte ca HDD extern sa se blocheze pentru totdeauna.

Cum sa recuperati datele de pe unitatea HDD externa?

Uneori, din diverse motive, poate fi necesar sa recuperati datele de pe HDD extern. Deteriorarea dispozitivului din cauza socului mecanic, defectiunii ale interfetei, prezenta virusilor, stergerea neintentionata a datelor, toate acestea pot duce la pierderea datelor.

Cum recuperez continutul sters? Ei bine, iata cateva sfaturi care ar putea ajuta:

Aduceti-va dispozitivul la servicii profesionale

Daca datele sunt foarte importante si aveti nevoie de ele in curand, cea mai usoara si sigura solutie este sa apelati la un expert. Ei vor sti exact ce au de facut si va vor putea spune daca se poate face ceva fara sa piarda mult timp in cautarea unei solutii.

Este adevarat ca o astfel de varianta necesita investitii suplimentare, dar este cea mai sigura si eficienta.

Conectati HDD-ul la conectorul SATA in cazul in care slotul la care va conectati este deteriorat.

Cablurile care fac posibila conexiunea pot fi deteriorate din cauza uzurii. In acest caz, daca are un adaptor SATA la USB 2 0 sau USB 3 0 , tot ce trebuie sa faci este sa-l conectezi la o astfel de interfata sau sa-i schimbi carcasa.

Din fericire, o astfel de defectiune nu afecteaza datele stocate in memoria dispozitivului, ci doar le face inaccesibile pana cand sunt folosite alternative.

Cele mai bune hard disk-uri externe* la preturi excelente le gasesti aici!

Utilizati un program de recuperare a datelor

De obicei, aceasta optiune este usor de realizat. Exista mai multe programe pe Internet care va pot ajuta cu acest tip de recuperare (Handy Recovery, Recuva, TestDisk, Undelete Plus, Recover My Files etc.).

Multe dintre software-urile pe care le gasiti online sunt gratuite, dar va recomandam sa alegeti software-ul platit, deoarece garanteaza recuperarea intregului HDD, nu doar a cativa GB.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca defectiunea sa va impiedice sa recastigati proprietatea asupra datelor, ceea ce inseamna ca veti plati inutil pentru program.

Asigurati-va ca datele sunt cu adevarat pierdute

Uneori este posibil ca computerul sa nu poata citi unitatea de disc sau sa nu fie compatibil cu sistemul dvs. de operare sau cablul care il conecteaza ar putea fi defect sau fisierele dvs. ar putea fi ascunse.

In acest caz, nu trebuie sa restaurati datele deoarece nu exista nimic corupt care sa provoace pierderea datelor. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o modalitate de a remedia problema si de a accesa fisierul.

Aveti grija sa nu suprascrieti informatiile pe care le aveti deja

Daca doriti sa aveti sansa de a recupera ceea ce aveti pe HDD-ul extern, o regula foarte importanta este sa nu suprascrieti fisierele de pe dispozitiv. In acest caz, sansele de a obtine datele sunt mici.

Daca folosesti un stick USB 3 0 cu Ubuntu Live, sau daca apelezi la serviciile unui expert in domeniu, atunci aceasta ingrijorare poate fi inlaturata si tehnicianul va sti exact ce trebuie sa faca.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune hard disk-uri externe! Inapoi la meniu ↑

De unde pot cumpara un hard disk extern?

Printr-un search rapid pe google, scriind unul din urmatoarele cuvinte cheie ” hard disk extern pret“, “hard disk extern pareri”, ” hard disk extern compari”, “hard disk extern 2tb pret”, “hard disk extern 4tb”, “hard disk extern 1tb”, “hard disk extern emag” se pot vedea mai multe modele/ pareri despre HDD-urile externe.

eMAG – peste 100 de modele de pana la 8TB

Altex – Modele USB 3 0 si WiFi

Flanco – Zeci de modele de pana la 4TB

evoMAG – modele ADATA, Lacie, Samsung, Verbatim

Va prezentam cateva din cele mai bine privite exemplare:

HDD extern WD My Passport, 2 5″, 4TB, USB 3 0 – Profita la maximum de calatoria ta cu un stil care ti se potriveste. Noul WD My Passport a fost reproiectat pentru a se bucura de un design subtire. Pastrati-va continutul digital in siguranta cu parole si criptare AES pe 256 de biti cu My Passport. Asigurati-va ca tot ce creati din mers – fotografii, videoclipuri, muzica si documente – nu se vor pierde.

HDD extern portabil Seagate Expansion – Unitatea HDD portabila Seagate Expansion ofera o solutie usor de utilizat atunci cand aveti nevoie disperata de a adauga memorie de stocare la computer. Sistemul de operare Windows recunoaste automat discul Seagate Expansion. Trageti si plasati fisiere pentru a inregistra date. Alimentat prin portul USB. Functiile de gestionare a energiei incorporate asigura un consum redus de energie.

HDD extern WD Elements Portable 4TB, 2 5″, USB 3 5– Ofera o capacitate de pana la 4TB de stocare intr-un model mic si usor, facand HDD-urile WD Portable partenerul ideal pentru consumatorii aflati in miscare. Stim ca datele dvs. sunt importante, prin urmare, am construit unitatea conform cerintelor noastre stricte de durabilitate, rezistenta la socuri si fiabilitate pe termen lung. Apoi protejam dispozitivul cu o husa durabila, conceputa pentru stil si protectie.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro