Recomandat!

Cum alegi cele mai bune combine frigorifice?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Combina frigorifica este unul din acele electrocasnice mari, absolut indinspensabile in orice bucatarie moderna. Este un electrocasnic pe care il achizitionezi odata la 5-10 ani, si ar trebui sa acorzi o atentie deosebita alegerii unui model. Chiar daca esti tentat sa te orientezi spre modelele mai ieftine, este recomandat totusi sa faci un sacrificiu si ar trebui sa investeti in modele de calitate, pentru a te bucura de produs pentru cati mai multi ani.

Atunci cand vrei sa cumperi o combina frigorifica, s-ar putea sa ramai impresionat de numarul mare de optiuni, din care sa alegi. Astazi, exista pe piata o variate larga de astfel de produse, cu proprietati care mai de care mai sofisticate si cu tehnologii tot mai avansate. Acesta poate fi un avantaj, insa te si poate pune in dificultatea de a alege varianta potrivita. In acest sens, iti sarim in ajutor, si daca nu stiai prea multe lucuri despre o combina frigorifica, pe care o considerai un produs banal, in continuare articolului vei descoperi ca lucrurile sunt mai complicate decat ai crezut. Exista cateva elemente si caracteristici importante, pe care te sfatuim sa le iei serios in seama, pentru a avea parte de un produs bun. In functie de nevoile tale si de ceea ce cauti la o combina frigorifica, alege modelul care sa se incadreze perfect cu stilul de viata cat si cu bugetul de care dispui. Asadar, iata care sunt cele mai importante caracteristici ale unui asemenea produs, si afla cum alegi cele mai bune combine frigorifice.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune combine frigorifice!

Functiile unei combine frigorifice

In general, combinele frigorifice functioneaza pe acelasi principiu ca si un frigider, si au functii asemanatoare. Unii producatori, au introdus functii suplimentare acestor produse, din dorinta de a se diferentia de restul modelelor de pe piata si evident pentru a vinde, in acest fel aparand produsele premium. Functiile suplimentare, cu care poate fi imbunatatita o combina, consta de cele mai multe ori in consum redus de energie cat si in durata mai mare de pastrarea a alimentelor. Bineinteles, acestea impreuna aduc si utilizatorului economisiri de bani si de timp. De cele mai multe ori functiile suplimentare, sunt de genul:

Unele combine, beneficiaza de un “tratament” impotriva bacteriilor. In garniturile unui frigider, tind sa adune destul de multe bacterii si pentru ca acestea de cele mai multe ori sunt destul de greu de curatat, producatorii s-au gandit sa implementeze un fel de sistem prin care bacteriile nu isi vor mai face loc, printre garniturile usilor, sau a peretilor interiori.

Filtrele de aer, din interiorul combinei, este iarasi un plus pe care il intalnim adesea la modelele performante. Acesta au rolul de a asigura un flux curat de aer, eliminand in acest fel bacteriile. De asemenea, elimina mirosul neplacut de la alimente, iar acestea se vor pastra mai bine, pentru mai mult timp.

Senzorii. Da, si aici tehnologia isi spune cuvantul. Exista pe piata zeci de modele care sunt dotate cu senzori ce controleaza umiditatea, element ce de asemenea va asigura viata mai lunga alimentelor, care se vor degrada mult mai greu. Unele modele, pot avea si senzori de temperatura, care modifica automat umiditatea. Si in acest caz, functia cu senzor de reglare a temperaturii in mod automat, va pastra alimentele proaspete, pentru perioade mai mari de timp.

Sertarele interioare, la unele modele, pot avea functia de a controla temperatura, pana la 0 grade. Asta inseamna ca vor pastra alimentele refrigerate, insa nu le va congela. Este defapt vorba despre functia no frost, de care vom vorbi, undeva mai jos.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune combine frigorifice! Inapoi la meniu ↑

Sistemul de dezghetare

La combinele frigorifice, exista trei moduri prin care se poate face dezghetarea: manuala, automata sau no frost. Acest lucru se intampla la modelele noi, cele vechi putand fi dezghetate doar manual, ceea ce inseamna ca trebuie sa scoti alimentele, sa scoti aparatul din priza si sa astepti sa se dezghete, ca in cele din urma sa il cureti de apa si mizerie. Acest proces poate dura chiar si o zi intreaga si nu este deloc placut pentru nici un utilizator. De aceea, in urma acestui proces, deloc confortabil, au aparut functiile de dezghetare automata si no frost.

Cele mai multe modele, dispun de functia cu dezghetare automata. Din fericire, pe piata exista prea putine astfel de produse care sa dezghete manual, iar utilizatorii se axeaza mai mult pe modele ce ii scutesc de un asemenea proces epuizant. La combinele cu dezghetare automata, racirea se face pe peretele din spate. Asta inseamna ca, apa care se condenseaza pe peretii interiori, de la diferenta de temperatura la inchiderea si deschiderea usilor, va fi colectata intr-un canal din partea de jos a combinei si va fi condus catre recipientul colector, langa compresor. Compresorul, fiind o componenta care este calda, va evapora apa din recipient, in acest fel scapand utilizatorul de chinul de a o colecta manual.

Tehnologia no frost, este cu adevarat o inovatie in domeniul frigorific. A aparut din nevoia de a pastra alimentele, fara a fi congelate, dar totusi refrigerate, iar cele mai noi si performante modele beneficiaza de ea. No frost, este functia care reduce considerabil efortul de a dezgheta si curata o combina frigorifica si cu siguranta este un avantaj incontestabil. Tehnologia no frost impiedica aparatia ghetii, care se formeaza din vaporii de apa, de fiecare data cand se dechide usa. Diferenta de temperatura, cea din interior si cea venita din exterior, formateaza cativa vapori de apa, sau umiditatea, si inevitabil pe peretii combinei vor aparea formatiuni de gheata. No frost impiedica acest lucru si datorita acestei functii, alimentele vor fi pastrate mai bine, fara a fi congelate. In plus, combinele cu no frost, dispun de un temporizator care porneste bobina care se va incalzi si va topi depunerile de gheata. Apa, se va scurge print-un canal colector. Senzorul no frost va depista cand temperatura ajunge la o grade C si va opri automat, incalzirea bobinei, in acest fel restabilind fluxul de racire.

Cele mai bune combine frigorifice la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Sistemul de racire pentru cea mai buna combina frigorifica

Combinele frigorifice din ziua de azi, nu se impart doar in no frost si statice, ci se clasifica pe diferite categorii, in functie de sistemul de racire care poate fi: static, ventilat static, no frost sau free frost.

Combina frigorifica No Frost sau total No Frost, nu necesita dezghetare si datorita acestor functii, va elimina mirosul neplacut, mucegaiul si bacteriile, datorita unui sistem format cu un motor, un vaporizator si cu un sistem de ventilatie si purificare a aerului. Acestea, impreuna, vor impiedica inghetarea si vor absorbi vaporii de aer cald cat si cei produsi de mancarea care se poate altera. In cazul, combinelor de acest gen, alimentele se vor pastra reci si uscate si nu vor mai fi acoperite de un strat de condens, cum se intampla la combinele normale. Acest lucru, va face ca alimentele sa reziste mult mai mult timp, proaspete.

Combina frigorifica statica si ventilata static, are in componenta unul sau mai multe motoare si este dotata cu un circuit de racire asemenator cu a unui congelator. Este cel mai adesea folosit sistem de racire, iar majoritatea produselor de acest gen dispun de el. In cazul acestor combine, procesul de racire se face datorita unui gaz care se misca in interior, pana ajunge la temperatura optima, folosind un ventilator care va distribui aerul rece, uniform. In acest fel alimentele vor fi conservate pentru perioade mai mari. Din pacate, in cazul acestui sistem de racire, decongelarea se face periodic si manual.

Tipurile de combine Full No Frost sau Frost Free sunt produsele de top din aceasta gama, sau cum s-ar zice, sunt produse de ultima generatie. Aceste modele, dispun de un sistem de racire care nu usuca si nu ingheata mancare, insa care o vor pastra rece si proaspata.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune combine frigorifice! Inapoi la meniu ↑

Volumul net total pentru cea mai buna combina frigorifica

Volumul celei mai bune combine frigorifice, este acela care iti ofera spatiu suficient, pentru a depozita produsele alimentare pe care le folosesti cel mai adesea. In functie de nevoile tale si de numarul de membri ai familiei, poti avea posibilitatea de a alege combine cu un volum net sub 250 litri sau te poti orienta spre modelele extrem de spatioase, care pot ajunge chiar si pana la un volum net total de 600 de litri.

Inapoi la meniu ↑

Tip incastrare: Incorporabila sau standard?

Combina standard versus combina incorporabila

O combina fixa, standard, este modelul cel mai adesea ales de catre utilizatori, insa exista si varianta de combina incorporabila, modelele de acest gen fiind alese in mod special pentru bucatariile care nu dispun de foarte mult spatiu si in care se doreste “ascunderea” electrocasnicelor de dimensiuni mari.

Ambele variante, au in general caracteristici si functii similare: compartimentare pentru legume si fructe, rafturi reglabile pe inaltime, dispenser de apa, tehnologii neo frost sau full nofrost, usa frigiderului reversibila, impartire in doua categorii: frigider si congelator, senzori de avertizare, sistem de racire sau ecrane digitale. Singurele diferente notabile, intre ele, constau in aspect si in modalitate de instalare.

Totusi, o combina frigorifica incorporabila se poate diferentia de una clasica, printr-o serie de avantaje pe care le aduce in plus. Aceasta este construita din otel inoxidabil ori din aluminiu, element ce ofera o mai buna rezistenta in timp. De asemenea, sunt proiectate pentru a fi mai ecologice, economisesc mai multa energie, si produc mai putin zgomot, datorita faptului ca sunt ascunse in perete.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune combine frigorifice! Inapoi la meniu ↑

Brandul pentru cea mai buna combina frigorifica

Exista numerosi producatori de electronice si electrocasnice, iar cele mai apreciate produse de acest fel, sunt cele de la Artic, Indesit, Hotpoint, acestea fiind si cele mai ieftine de pe piata. Cele mai moderne produse de acest gen, sunt produse de Samsung, Beko, Whirlpool sau LG, brand-uri care ofera combinele firgorifice performante, cu functii si tehnologii avansate, insa si cu preturi mai mari.

Alegerea unui brand, ca si in cazul oricarui alt produs, depinde in totalitate de bugetul alocat. In functie de suma de bani de care dispui sau pe care o aloci, achizitionarii unei combine frigorifice, te vei orienta spre un brand sau altul. Exista modele simple, cu functii normale si exista modele ultraperformante, cu tehnologii de ultima ora, insa fiecare cumparator se va orienta spre modelele pe care si le permit.

Pentru ca o combina frigorifica este un electrocasnic care se achizitioneaza pentru a fi intrebuintat pe perioade de minim 5 ani, este bine sa investesti intr-un astfel de produs, chiar daca pentru asta trebuie sa faci sacrificii. Pe piata exista zeci de modele, de la producatori necunoscuti, “chinezarii” cum s-ar spune, si chiar daca acestea produse au un pret scazut, acest lucru nu iti garanteaza durabilitate. Atunci cand totusi nu iti permiti o combina frigorifica scumpa, poti cumpara combine frigorifice ieftine second hand. Chiar daca aceste produse sunt folosite, ele au o durata de viata destul de mare, mai ales daca produsul este semnat de o marca de top. Ai destul de multe variante, prin care sa iti achizitionezi cele mai bune combine frigorifice si indiferent de bugetul de care dispui, cu putina rabdare si informare, vei reusi sa alegi modelele cele mai potrivite.

Cele mai bune combine frigorifice la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Pretul pentru cea mai buna combina frigorifica

Cele mai bune combine frigorifice cat si cele mai mari reduceri combine frigorifice emag, le poti gasi pe emag.ro. Aici preturile sunt accesibile pentru orice tip de buget, iar in privinta brand-urilor, poti alege din peste 50 de marci, cu sute de modele, cu diferite functii si caracteristici.

De asemenea, cele mai ieftine combine frigorifice incorporabile no frost, sau combine frigorifice side by side, au preturile de pornire de la 999,00 lei, si poti avea posibilitatea de a opta pentru combine frigorifice bune, cu preturi speciale, cu discount-uri de peste 50%, in sectiunea de “emag combine frigorifice resigilate”. Produsele din aceasta sectiune, au cele mai bune oferte combine frigorifice emag, acestea fiind returnate de catre clienti, de cele mai multe ori din cauza ambalajului deteriorat, sau pentru cateva zgarieturi minore. O alta modalitate prin care poti economisi, este sa urmaresti cele mai bune preturi combine frigorifice Black Friday, perioada in care emag.ro scad preturile semnificativ.

Ca sa iti faci o idee de ansamblu, a preturilor pentru combine frigorifice ieftine emag, mai jos ai cateva exemple, cu preturi pentru produse de la diferite brand-uri celebre.

Astfel ca, cele mai bune combine frigorifice LG, au un pret de pornire de la 2.099 lei, cu este si cazul combine LG GBP32DSKZN,cu capacitate totala de 384 l, Clasa A++, Full NoFrost, cu compresor linear inverter si display extern. De asemnea, in sectiunea de recenzii, vei putea gasi “combine frigorifice LG pareri”, de unde poti afla din experientele utilizatorilor care le-au cumparat deja, care sunt plusurile si minusurile produselor de la acest brand.

Cele mai ieftine modele de combine frigorifice, pe care le poti cumpara de pe emag.ro, sunt cele de la Arctic. Cele mai accesibile combine frigorifice Arctic emag, au preturile incepand de la 1039 lei, cum este modelul Arctic Arctic AK54305+, cu capacitate de 291 l, clasa A+, cu functia de Garden Fresh si inaltime de 181.2 cm.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune combine frigorifice! Inapoi la meniu ↑

Ce inseamna neo frost? Ce diferenta este intre no frost si neo frost

Frigiderele No frost sunt perfecte pentru cei care nu vor sa se complice cu procesul de decongelarea si isi doresc sa pastreze alimentele intacte, pentru mai mult timp. Tehnologia No Frost inseamna lipsa peretilor inghetati si lipsa condensului. Sistemul functioneaza pe principiul: un ventilator va distribui aerul rece, constant, in tot compartimentul frigiderul. Apa din condens, este colectata printr-un canal, al carei scurgere se face intr-un recipient din zona condensatorului. Acesta fiind cald, va evapora tot lichidul, element ce va scuti utilizatorul de a face asta manual.

Sistemul neo frost, se bazeaza pe racirea concomitenta a congelatorului si a frigiderului. Circulatia aerului din interior, in acest caz se face cu doua ventilatoare, separate pentru fiecare compartiment. Tehnologia neo frost are doua surse individuale care vor pastra temperatura si umiditatea la valori normale, pentru cele doua compartimente: congelatorul si frigiderul. Nu necesita decongelare, insa are un dezavantaj fata de prima varianta, si anume, consuma mai multa energie electrica.

Frigiderele No Frost sunt mai comod de utilizat, oferind posibilitatea de dezghetare automata si pastrea alimentelor reci, fara a fi inghetate, au eficienta energetica buna, insa pot fi destul de zgomotoase, un model mai silentios implicand si un cost mai mare. Frigiderele Neo Frost sunt mai performante, dispun de doua sisteme individuale de racire, insa sunt consumatoare de mai multa energie.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune combine frigorifice! Inapoi la meniu ↑

Alte caracteristici importante ale combinei frigorifice

Consumul de energie

Datorita ultimelor tehnologii, combinele frigorifice ofera performante ridicate, cand vine vorba despre consumul energetic. Ca sa fii sigur ca, consumul electrocasnicului pe care il vei alege, va fi unul redus, ai grija ca aceasta sa se incadreze in cel putin clasa A+.

Chiar daca cele mai recomandate combine sunt cele cu clasa energetica A+, nu este singurul criteriu dupa care sa iti faci o idee asupra costului energetic. Consumul unui astfel de electrocasnic este exprimat in kWh/an, iar clasa energetica nu indica intotdeauna consumul real si efectiv al combinei frigorifice. O combina voluminoasa, din clasa A+++ s-ar putea sa consume mai multa energie fata de un model cu dimensiuni mai mici, dar cu o clasa energetica mai slaba. Doar calculand consumul in kWh/an, poti afla un pret estimativ asupra costului efectiv, al combinei pe care o vei alege.

Controlul temperaturii

O combina frigorifica de calitate, va fi dotata cu un sistem de racire si distrubuire a aerului, cat mai precis si uniform. Ai grija, in acest sens, pentru ca majoritatea modelelor ieftine nu dispun de aceste caracteristici, acestea racind doar peretele din spatele frigiderului, unde de cele mai multe ori se vor forma sloiuri de gheata. Acest lucru nu se intampla si in cazul modelelor noi, si este indicat sa te orientezi spre astfel de modele.

Panoul de control

Panoul de control al combinei frigorifice, ar trebui sa fie accesibil, asezat intr-un loc unde sa se ajunga usor si de asemenea sa fie facil de folosit. Cele mai bune combine, au panoul de control incorporat in partea din fata si nu pe peretele din spate, unde accesul se face greu, fiind nevoie sa muti toate alimentele pentru a ajunge la el. Cele mai moderne combine, au panoul de control afisat la vedere, accesul putand fi facut fara impiedimente.

Functii suplimentare

Cele mai apreciate functii suplimentare ale unei combine frigorifice sunt dispencerele de apa si de gheata, majoritatea modelelor performante si moderne avand aceste dotari. De asemenea, rafturile ajustabile si sertare speciale pentru diverse alimente, sunt alte functii pe care utilizatorii le cauta la o combina frigorifica. Desigur, exista si alte dotari, de care o combina frigorifica poate dispune, acestea fiind extrem de utile, insa nu indispensabile. Spre exemplu, un ecran digital, care sa indice temperatura si prin intermediul careia sa faci setarile combinei frigorifice, este o functie de care doar cele mai performante modele dispun. Atunci cand ai un buget mare si iti permiti asemenea achizitie, functiile de acest gen sunt fara doar si poate un plus de confort, insa acestea nu au neapart un aport mai bun asupra functionalitatii produsului. Poti foarte bine sa te lipsesti de acestea si sa achizitionezi o combina frigorifica normala, cu functii normale. In fond, va reda aceeasi functionalitate.

Cele mai bune combine frigorifice la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Care sunt cele mai bune combine frigorifice? Top 10 combine frigorifice

Top combine frigorifice no frost 2017

Topul cu cele mai bune combine frigorifice no frost 2017, este alcatuit pe baza celor mai bune recenzii obtinute, pe emag.ro. De asemenea, produsele se incadreaza in sume de pana in 2000 de lei, cu un raport calitate pret bun.

1. Combine frigorifice Gorenje 

Combinele frigorifice Gorenje este o combina frigorifica cu functia de no frost. Dispune de tehnologia IonAir, ceea ce implica un proces prin care se elimina cu pana la 95% din bacteriile din interiorul frigiderului, mirosul neplacut si mucegaiul si care asigura un nivel optim de umiditate. Volumul net al frigiderului este de 222 litri si de 85 litri pentru partea de congelator. De asemenea, combina frigorifica Gorenje este imbunatatita cu un sistem de racire care foloseste curentii de aer, prin tehnologia Multiflow 360, ceea ce inseamna ca este dotata cu 14 orificii de ventilatie, pe unde aerul va parunde in interiorul frigiderului, asigurand uniform o buna circulatie. Are 3 sertare, pentru partea de congelator, cu o putere de racire de 5kg la 24 ore, iar partea de sus este compartimentata cu 4 rafturi de sticla si cu 3 tavi-suport, pe usa.

2.Combinele frigorifice Beko RCNA340E20XP

Combinele frigorifice din gama Beko ofera 5 ani garantie, atunci cand este achizitionata de pe emag. Combine frigorife Beko sunt printre cele mai performante de pe piata, cele din modelul Beko RCNA340E20XP fiind construite cu invelis exterior din inox antiamprenta. Imbina tehnologia de racire Neo Frost cu No frost si dispune de un sistem de racire Active Dual Cooling, unde curentii de aer circula independent intre cele doua sectiuni ale frigiderului. In acest fel, mirosurile nu se amesteca si temperatura si umiditatea vor fi constante la aceleasi valori. Modelul Beko, are o marime medie si capacitatea totala de 302 litri. Ca si consum de energie electrica, aceasta combina frigorifica se incadreaza la 304 kWh pe an, si este unul din modele ce are un raport calitate pret destul de bun. Este un produs bun, daca este sa luam in seama numarul de recenzii obtinute de acest produs. Pentru a fi sigur de calitatea acestia, poti sa cauti pe internet “emag combine frigorifice Beko pareri” si sa vezi acolo ce experiente au avut utilizatorii cu acest produs.

3.Combina frigorifica Arctic AK60340NF+

Arctic AK60340NF+ este un alt exemplu, din categoria de combine frigorifice ieftine si bune. Este o combina frigorifica cu tehnologia No Frost, care de asemenea aduce utilizatorului, 5 ani de garantie, din partea producatorului.

Volumul net total al acestui produs, este de 302 litri, ce se impart intre compartimentul frigiderului de 205 litri si cel al congelatorului de 97 litri. Consumul energetic este destul de echilibrat,de 304 kWh/an. Combina Arctic beneficiaza de tehnlogia Air Flow Dual Tech, ceea ce inseamna ca cele doua compartimente, congelatorul si frigiderul, au un sistem de racire cu fluxuri de aer rece, fiecare distribuit separat. Usa frigiderului este compartimentata cu rafturi, iar congelatorul este structurat cu 3 sertare. Cele mai bune oferte combine frigorifice Arctic, pot fi gasite pe emag.ro, unde sunt disponibile si alte modele de emag combine frigorifice Arctic.

4.Combine frigorifice Indesit LI70 FF1 X

Indesit LI70 FF1 X, este o combina frigorifica Full No Frost, are exteriorul din inox, ce ofera un aspect modern si elegant. Combina frigorifica dispune de un congelator cu capacitate de depozitare de 86 litri, iar frigiderul de 188 litri. Nu este la fel de spatioasa, precum modelele de mai sus, insa pentru cei care isi doresc un produs care sa depoziteze la rece, alimente de baza, este perfecta, iar daca rafturile frigiderului sunt asezate potrivit, combina ofera spatiu suficient pentru o familie mica. Functia Full no frost de care dispune, va pastra alimentele proaspete, uscate, fara a fi congelate.

5.Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Combina Samnsug, este una dintre cele mai apreciate produse de acest gen. Este proiectata cu un compresor inverter, ce va ajuta la reducerea consumului si vine cu o garantie de 10 ani, din partea producatorului. Nivelul de zgomot pe care il produce este de doar 39 db, are un sistem de racire no frost, un panou digital incorporat care afiseaza temperatura din interior, cat si cu un dozator pentru apa.

Combina Samsung are dotari precum: display LCD, sistem de deschidere usi reversibile, suport pentru sticle, tava pentru gheata, 4 rafturi frigider. Este realizat din sticla securizata, are un volum net de 308 litri, nivelul de zgomot este de 39 db si face parte din clasa de eficienta energetica A dintr-o gama de la A+++ la D.

Alte combine frigorifice samsung emag, sunt disponibile cu preturi speciale, in categoria de “combine frigorifice promotii”, de pe site. De asemenea, o buna modalitate prin care poti beneficia emag combine frigorifice no frost de la Samsung, cu preturi mici, este sa cauti sectiunea de produse resigilate. Produsele din aceasta categorie, pot avea reduceri semnificative, singurele defectiuni pe care le au fiind reprezentate doar de ambalaj deteriorat sau mici zgarieturi.

Top combine frigorifice no frost 2020

Cele mai bune combine frigorifice no frost 2020, sunt cele care pe emag.ro au obtinut scorul maxim de recenzie, din partea utilizatorilor care le-au folosit deja. Combine frigorifice no frost emag, pot fi achizitionate cu preturi bune, prin prisma de multitudinea de “combine frigorifice preturi promotionale” si de oferte emag combine frigorifice.

6.Combine frigorifice Hotpoint ENBGH19223FW

Hotpoint este un brand care se bucura de multa apreciere si este cunoscut pentru calitatea produselor sale. La fel este si modelul de combina frigorifica ENBGH19223FW, cu latimea de 70 cm, oferind astfel un posibilitatea de a depozita un volum mare de alimente. Cele doua compartimente ale sale, frigiderul si congelatorul sunt racite cu functia no frost, separat, cu temperaturi diferite. Combina Hotpoint face parte din clasa A+, cu un consum redus de energie si cu nivelul de zgomot de 42 db.

Are un volum net total de 450 l, este realizat din inox, sistem de racire automat Full No Frost, are o autonomie de pana la 17 ore fara alimentare, dispune de cateva functii extrem de confortabile utilizatorului: functie de iluminare interioara,functia de super congelare, functia vacanta, functia super racire, sistem antibacterian, semnalare audio pentru usa frigiderului deschisa si este realizata cu tehnologia Hygiene Advance.

7.Combine frigorifice Grundig GKN 16220 X

Combina frigorifica GRUNDIG GKN 16220 X functioneaza pe principiul: aerul rece este pompat prin orificiile de ventilatie, care vor mentine temperatura constanta cat si un nivel optim de umiditate. Pentru a diminua condensul si a imbunatati constant circulatia aerului, sertarul frigiderului este prevazut cu orificii care asigura conditii propice, in interiorul compartimentului din frigider, pentru pentru fructe si legume. Alimentele nu se vor usca si vor ramane proaspete in mod natural pentru o perioada de pana la trei ori mai lunga, fata de modelele obisnuite.

Combina are un volum net total de 354 litri, si dispune de optiuni si functii suplimentare, precum: duo-Cooling cu sistemul No Frost, compartiment SuperFresh de 25 litri, filtru anti-miros, tehnologie IonFresh, garnitura anti-bacteriana, usa reversibila, rafturi din sticla ajustabile pe inaltime, suport pentru sticle.

8.Combine frigorifice Whirlpool W9 931D KS

Combina frigorifica WHIRLPOOL W9 931D KS, regleaza dinamic nivelul de umiditate si temperatura, atat in frigider cat si in congelator, si asigura prospetime alimentelor pe lunga durata. Dispune de un sistem no frost dual si de optiunea Fresh Box, cu sertare pentru alimente precum carnea si unul pentru legume si fructe, cu suport special Fresh Pad, ideale pentru depozitarea conservelor.

Functii suplimentare: optiuni diferite pentru inghetul si depozitarea alimentelor, raft integral pentru produse lactate, raft pentru sticle, maner cromat integrat, compresor inverter cu al 6-lea simt, functia de racire rapida, iluminare cu led-uri economice.

9.Combine frigorifice Liebherr

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X1 este proiectat cu sistemul No Frost, asigura prospetimea alimentelor pe termen lung si ofera o capacitate de refrigerare de 304 litri. Functioneaza cu DuoCooling, doua circuite de racire, reglabile, ce vor controla temperaturile din frigider si congelator, independent. Produsul dispune de un sistem de control cu un panou electronic, cu afisaj digital ce vor indica temperatura, cat si informatii despre setarile din interiorul combinei. Combina poate functiona pana la 26 ore, fara a fi conectata la sursa de curent, are un sistem de dezghetare automat si este capabila sa inghete 9 kg de alimente in doar 24 de ore. Dimeniunile combinei sunt: latime 60 cm, adancime 65.7 cm, inaltime 186.1 cm si are o greutate ttotala de 65.6 Kg.

10.Combine frigorifice Bosch KIR81AF30

Combina frigorifica incorporabila Bosh, dispune de un display LCD, care afiseaza temperatura din interior. Dispune de un sistem de racire static si are un volum net total de 319 litri. Interiorul poate fi compartimentat cu 7 rafturi, dispune de un raft special pentru oua si unul pentru sticle. De asemenea, combina este doatat cu un panou digital prin care se pot face setarile, are avertizare sonora si face parte din clasa energetica A+, consumand in jur de 116 kWh pe an. Dimensiunile frigiderului sunt: inaltime 177 cm, latime 56 cm, adancime 54.5 cm, iar greutatea este de 67 Kg.

Cel mai bun pret pentru acest model de combina frigorifica, il poti gasi pe emag.ro, unde de asemenea alte tipuri, sunt disponibile in categoria de promotii combine frigorifice no frost. Recomandari combine frigorifice Full no frost Bosh, poti gasi la fiecare produs in parte, la sectiune de recenzii, pe emag.ro.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune combine frigorifice!

Concluzii

Din fericire, in ziua de azi ai posibilitatea de a cumpara o combina frigorifica, cu un pret decent. Cele mai bune combine frigorifice pot fi comandate online, in sectiunea emag electrocasnice/combine frigorifice, unde poti beneficia de cele mai bune preturi. Indiferent de bugetul de care dispui, cu siguranta vei gasi modelul care sa iti satisfaca nevoile si care sa fie pe placul tau, datorita varietatii de modele, disponibile astazi pe piata, atat in mediul online cat si in magazinele fizice.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Tags:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro