Recomandat!

Cum alegi cele mai bune bratari fitness?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Segmentul de piata al gadget-urilor, a fost, este si va fi in continua crestere, datorita cererilor utilizatorilor, dornici de a beneficia de tehnologie. Producatorii au inteles acest lucru si dezvolta produse tot mai inteligente, cu tot felul de functii utile, care promit nu doar sa ofere divertisment digital, ci sa usureze viata prin tot felul de aplicatii, care mai de care mai interesanta.

Astazi, vom vorbi despre bratara fitness, un gadget tot mai cautat, in special de pasionatii de sport, datorita functiilor care ajuta la mentinerea unui ritm de viata sanatos, prin aplicatii menite sa ajute utilizatorii sa isi mentina o conditie fizica excelenta. In plus, o bratara fitness poare reprezenta, oricand, un accesoriu fashion, un motiv in plus pentru fete in special, sa beneficieze de un asemenea produs.

Cum optiunile sunt variate, iar disponibilitatea bratarilor fitness pe piata este multipla, alegerea unui model poate reprezenta o sarcina destul de grea, mai ales daca nu ai prea multe cunostinte in domeniu. Atunci cand se doreste achizitionarea bratarilor fitness, trebuie sa se tina cont de anumite aspecte, pentru a beneficia de un produs cu adevarat folositor. In acest sens, in continuare articolului vom vorbi despre insemnatatea unui astfel de gadget, cat si despre cele mai importante caracteristici pe care sa le urmaresti, atunci cand vrei sa cumperi un anumit model.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune bratari fitness!

Brandul celor mai bune bratari fitness

Unele din cele mai apreciate brand-uri, in materie de bratari fitness, sunt: Samsung, Huawei, Xiaomi, Garmin, Techstar, Smartek. Acestia, dar si multi altii pot fi gasiti pe emag.ro, acolo unde vei gasi cea mai mare varietate de astfel de produse. Indiferent ca vrei bratari fitness Samsung, bratari fitness Xiaomi sau orice alt brand, acolo ai posibilitatea de bifa, in filtrele de cautare, brand-ul preferat, iar rezultatele afisate vor inlcude produse semnate de acel producator. In plus, pe site, la fiecare produs in parte, gasesti o sectiune de recenzii, iar filtrele de cautare te ajuta sa gasesti mai usor produsul pe care il vrei.

Inapoi la meniu ↑

Senzorii celor mai bune bratari fitness

Senzorii bratarilor fitness, detemina defapt functiile pe care acestea le ofera. Senzorii pot fi pentru depistare automata, sau manuala si pot determina anumite valori a activitatilor pe care utilizatorul le exercita zilnic. Despre functiile bratarilor ftiness, vom vorbi undeva, mai jos, in articol.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune bratari fitness! Inapoi la meniu ↑

Conectivitatea celor mai bune bratari fitness

Majoritatea bratarilot fitness se conecteaza prin bluetooth, iar cele mai performante se pot chiar conecta si la wi-fi. De asemenea, unele modele se imperecheaza cu telefonul mobil, iar in urma acestui proces, utilizatorul va putea primi direct pe ecran, informatii mobile de la aplicatiile smartphone-ului, sau apeluri si mesaje. Este indicat sa te interesezi despre conectivitatea bratarilor, inainte sa alegi un model, caci in principiu, se recomanda ca bratara fitness sa aiba acelasi sistem de operare precum device-ul la care il vei conecta.

Cele mai bune bratari fitness la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Ce sistem de operare au bratarile fitness?

Ca si in cazul telefoanelor mobile, ori a smartwatch-urilor sau tabletelor, bratarile fitness sunt conduse de doua sisteme de operare: iOS si Android. In ambele cazuri, vei regasi acelasi numar de aplicatii, si ceea ce le diferentiaza, este probabil interfata pe care o afiseaza. In timp ce la sistemul de operare Android, interfatele sunt mai prietenoase si mai usor de folosi, la iOS este un pic mai complicat, insa nu atat de greu. De asemenea, bratarile cu sistem de operare Android sunt mai accesibile ca pret si ofera posibilitatea de a te bucura de un numar ceva mai mare de aplicatii fitness si nu numai.

Inapoi la meniu ↑

Care sunt preturile celor mai bune bratari fitness?

Pretul bratarilor de fitness, variaza in functie de cat de multe functii dispune, de calitatea lor, cat si in raport cu producatorii acestora. In timp ce o bratara fitness ieftina poate costa in jur de 60-70 de lei, cele mai bune bratari fitness pot ajunge sa coste chiar si peste 2000 de lei.

Recomandam achizitionarea gadget-urilor de acest gen, de pe emag.ro, acolo unde preturile bratarilor fitness sunt cele mai accesibile din mediul online, iar in plus varietatea de modele iti da ocazia sa studiezi indeaproape caracateristicile acestora, astfel incat in final sa o alegi pe cea mai buna. De asemenea, aici vei intalni o sectiune speciala de “bratari fitness pareri”, la fiecare produs in parte, de unde te poti inspira din recenziile acordate de utilizatorii care au cumparat deja produsul respectiv.

In continuare, vei gasi un top 5 bratari fitness, din categoria de bratari fitness emag, cu cele mai bune scoruri de recenzii, cat si modelele cele mai apreciate de catre utilizatorii care au folosit platforma emag.ro.

1. Bratara fitness Garmin Vivosport. Poate fi folosita pentru functiile:activitate monitorizata a numarului de pasi, inot, alergare, ciclism. Este potrivita pentru un stil casual si opereaza cu sistemul Android. Are un display de tip MIP , cu rezolutie de 72 x 144 si cureaua este realizata din silicon. Senzorul din dotare pentru acceleromatru, GPS, altimetru si dispune si de functia de calculare a volumului de oxigen inspirat( VO2), cat si de functia care contorizeaza nivelul de stres a utilizatorului. Are o autonomie de pana la 8 ore, atunci cand este in modul GPS, iar din punct de vedere a dimensiunilor, are urmatoarele valori: circumferinta incheieturii poate fi reglabila de la 148 si pana la 215 mm, iar latimea si lungimea display-ului este de 9,7 mm, respectiv 19,3 mm. Greutatea totala a bratarii este de doar 27 grame. Bratara fitness Vivisport de la Garmin, costa 649 lei si este una din cele mai populare alegeri de pe emag.ro.

2. Bratara fitness Samsung Galaxy Fit. Este o bratara cu tehnologie smart si se incadreaza si in top bratari fitness iOS, datorita sistemului de operare cu compatibilitate cu Android. Aspectul oferit de produs se incadreaza atat in stilul sport cat si in cel casual. Dispune de senzori de accelerometru, gyro senzor si senzor pentru bataile ritmului cardiac. Este special conceputa pentru toti pasionatii de fitness, este usor de manevrat si confortabil de purtat si ofera peste 90 de activitati prin aplicatia Samsung Health, cea mai buna aplicatie pentru bratara fitness. Poate monitoriza activitati de antrenament, poate da analize despre cum sa iti imbunatatesti calitatea somnului si sa gestionezi stresul, monitorizeaza distanta parcursa de pana la 20 de zile, ritmul cardiac in timp real, caloriile arse si multe altele. Pretul gadget-ului este de 471 lei.

3. Bratara fitness Xiaomi, Mi Band 2 cu incarcare magnetica. Face parte din categoria de bratari fitness ieftine, insa cu specificatii inalte. Xiaomi Mi Band 2 are un ecran tactil, AMOLED 2.5D de 1,2 inch si cu cu rezolutie de 126 x 294 pixeli, oferind o experiente vizuale clare, o interfata prietenoasa si notificari a mesajelor prin conectare bratara fitness la telefon. Ca si caracteristici, bratara fitness ofera: masurarea precisa a starii de sanatate, senzori de accelerometru, senzori giroscopi, monitorizare in timp real pentru ritmul cardiac, este o bratara masurare tensiune arteriala si calitatea somnului, senzori de detectare a mersului si alergarii, monitorizarea sanatatii specifice femeilor. In plus, bratara poate fi folosita ca telecomanda pentru camera telefonului, are buton de control pentru muzica, ofera 11 moduri de sport si exercitii si are o autonomie a bateriei de pana la 20 de zile. Este rezistenta la apa de pana la 5ATM, are o greutate de 23 grame si poate fi cumparata cu doar 239 lei. Bratarile Xiaomi Mi Band, pornesc de la seriile Xiaomi Mi Band 2, Band 3, 4 si 5, si sunt din ce in ce mai performante.

4. Bratara fitness Xiaomi Mi Band 3, cumparata de pe emag.ro, vine la pachet cu o curea de rezerva. Gadgeturile Xiaomi ofera inteligenta artificiala, iar modelul Mi Band 3 este proiectata pentru a monitoriza, in timp real, starea fizica si de sanatate a utilizatorului. Este una din cele mai remarcabile bratari de fitness a brand-ului. Are un ecran tactil, OLED, de 0,78 inch si rezolutie de 120 x 80 pixeli. Printre cele mai importante functii ale bratarii se numara: primirea de apeluri si mesaje cu aplicatii mobile, monitorizarea de sanatate: calitatea somnului, ritmul cardiac, numarul de pasi si distanta parcursa, ore de somn, calorii arse, etc. Produsul costa doar 108 lei.

5. Bratara fitness Huawei Band 2 Pro. Bratara fitness Huawei, are un ecran cu touchscreen de 0,95 inch, AMOLED si GPS incorporat. Este realizata cu o curea subtire, din silicon, in diverse culori si cadru metalic cu curbura proiectat ergonomic. Ofera aplicatii si programe de urmarire a sanatatii, cu instrumente de monitorizare si prezentare a datelor, prin colaborare cu Centrul Scolii Medicale Harvard, cu peste 200 de solutii de imbunatatire a vietii. De asemenea, are un consum redus de energie, chiar si in modul GPS, si reda in timp real evaluari ale efectelor de antremament cat si timpi de recuperare. Prezinta rezistenta la apa si calculeaza automat bataile ritmului cardiac, caloriile arse, distanta parcursa si vine cu sugestii a imbunatati calitatea somnului si a unui stil de viata mai sanatos. Pretul pentru bratari fitness Huawei, din categoria de emag bratari fitness, pornesc de la 88 lei, iar modelul prezentat in topul nostru, cosata 330 de lei.

Inapoi la meniu ↑

Designul bratarii fitness

Indiferent ca faci sport, frecventezi sala, sau esti pasionat de excursii, o bratara fitness te ajuta la monitorizarea catorva elemente, ce te pot ajuta sa mentii un stil de viata mai sanatos. Insa, aceasta caracteristica nu este singurul avantaj pe care il ofera gadget-ul. Cele mai bune bratari fitness, nu doar ca te ajuta la o viata echilibrata, ci poate si aduce elemente de fashion, daca acestea sunt alese inspirat.

Majoritatea bratarilor fitness, se poarta precum un ceas, la mana, insa pe piata exista si modele care se pot atasa hainelor pe care le purtam, ori chiar la gat, asemenea unui colier. Cel mai bun model, este acela care iti ofera confort, atunci cand o utilizezi, iar majoritatea utilizatorilor aleg varianta care se poarta la incheietura mainii. Avantajul acestui model, nu este doar confortul sporit, ci si faptul ca ai mereu un camp vizual bun, cat si o accesibilitatea mai usoara.

In plus, designul bratarii este important si din punct de vedere a dimensiunilor. O bratara fitness buna, ar trebui sa se potriveasca perfect la incheietura mainii, pentru ca daca aceasta este prea groasa sau prea lata, poate oferi un aspect grosolan, urat, daca este purtata de o mana subtire, la fel cum daca este prea subtire, poate arata ciudat pe o mana groasa. Totul este perfect, daca alegi un model care sa se potriveasca cu aspectul mainii tale, iar cea mai buna bratara fitness, trebuie sa aiba dimeniunile perfecte, in acest sens.

In principiu, exista 3 mari variante de bratari fitness, acestea fiind si cel mai des intalnite modele: bratara fara ecran, bratara cu ecran fara comenzi tactile sau cu ecran tactil ingust, ori bratara fitness cu ecran tip LCD/OLED, care se aseamana foarte bine cu un smartwatch.

Din punct de vedere a aspectului oferit, bratarile pot fi alese dintr-o varietate mare de culori, cu curea realizata din silicon, piele sau imitatie de piele, ori din cauciuc.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune bratari fitness! Inapoi la meniu ↑

Functiile bratarii fitness

Majoritatea persoanelor care vor sa achizitioneze o bratara fitness, vor ca acestea sa fie capabile sa monitorizeze pulsul, totalul de calorii arse, sa masoare numarul de pasi executati, pe anumite intervale de timp sau sa ofere modul GPS. Si din fericire, cele mai multe dintre modele includ aceste functii. Cele mai performante device-uri de acest fel, vin si cu alte imbunatatiri in acest sens, acestea fiind capabile sa monitorizeze sau sa calculeze distantele parcurse la inot, pentru ca unele modele prezinta rezistenta la apa, sau sa intocmeasca analize precise cu nivelul de stres zilnic, ritmul cardiac sau pentru calitatea somnului.

De asemenea, bratarile fitness vin chiar si cu sugestii despre cum sa imbunatatiti unele aspecte, legate de ritmul vostru de viata, mai mult sua mai putin sportiv. In plus, bratarile fitness pot tine chiar locul unui smartwatch si se pot conecta sau imperechea cu telefonul pe care il utilizezi, pentru a primi notificari de la aplicatii, mesaje sau apeluri mobile.

Toate bratirle fitness vin insotite de un sistem de operare, cele mai des folosite fiind Android si iOS, iar cu ajutorul lor se vor sincroniza toate activitatile de care vrei sa dispui.

Cu ajutorul unei bratari fitness, poti duce un stil de viata mai echilibrat, din punct de vedere a sanatatii si vei avea posibilitatea sa gestionezi anumite elemente importante din viata ta, cum ar fi: ai posibilitatea de a creea liste cu numarul de calorii permise pentru o zi, sau cu numarul de proteine pe care sa il consumi intr-o zi, sau poti sa tii evidenta activitatii tale zilnice, chiar si atunci cand nu faci sport.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune bratari fitness! Inapoi la meniu ↑

6 motive pentru care sa cumperi o bratara fitness

In primul rand, o astfel de bratara iti poate schimba viata, la propriu, iar alegerea celui mai bun model, vine la pachet si cu alte avantaje, destul de importante pentru o viata de calitate. Unele din motivele pentru care oricine ar trebui sa beneficieze de eficienta unui astfel de gadget, sunt:

Suport monitorizat in sport

Cei mai multi dintre noi, ducem un stil de viata sedentar, destul de slab in activitate sportiva, iar in unele cazuri acesta lipseste cu desavarsire. Datorita comoditatii de a conduce masina propire sau de a folosi transportul in comun, nici macar o simpla plimbare nu ne mai atrage, iar majoritatea dintre noi nu depun nici un fel de efort fizic, care este destul de important pentru un ritm de viata mai sanatos. O bratara fitness, ne poate fi de foarte mult ajutor, nu doar pentru utilitatea sa extrem de practica, ci si prin prisma faptului ca ne poate impulsiona catre o viata mai sportiva, datorita aplicatiilor extrem d eprietenoase si de utile.

Majoritatea bratarilor fitness vin la pachet cu un suport pentru o varietate mare de sporturi si chiar cu variante de antrenamente, pentru incepatori sau profesionisti. O bratara de acest fel, recunoaste o gramada de sporturi, de la inot, alergat, ciclism, mers pe jos, sau alpinism si pana la sporturi de interior, cum ar fi fitnessul sau alergatul pe banda. In plus, cu ajutorul unui astfel de gadget, vei putea sa monitorizezi fiecare activitate in parte, cu analize si programe de imbunatire a sportului practicat. In acest fel, vei fi mai impulsionat sa te tii de antrenamente si s-ar putea sa iti placa mai mult decat te-ai fi asteptat.

Cele mai bune bratari fitness la preturi foarte bune le gasesti aici!

Analize in statistici si masurarea ritmului cardiac si a nivelului de stres

Aceste doar caracteristici sunt printre primele pe care le vei gasi, la aproape orice brata fitness. Cu ajutorul lor, vei avea o idee de ansamblu a activitatii cardiace, pe parcursul unei zile. Unele bratari, cum ar fi cele de la Huawei sunt dotate chiar cu un sistem inteligent, care poate masura si pulsul, iar pentru persoanele care au probleme cardiace, o astfel de bratara este mai cu seama un motiv in plus pentru care sa o cumpere. De asemenea, datorita senzorilor cu care sunt dotate, o bratara fitness buna, poate chiar sa depisteze unele probleme cardiace.

In privinta stresului, pe care din pacate il regasim la orice om din zilele noastre, din cauza vremurilor alerte in care traim, o bratara fitness poate sa iti fie de ajutor oferind o serie de exercitii benefice pentru a reduce stresul. Cu ajutorul aplicatiilor pentru stres redus, utilizatorul poate sa recapete echilibrul emotional si sa isi imbunatateasca starea de spirit, fara prea multe griji si complicatii.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune bratari fitness!

Monitorizarea somnului

Bratarile inteligente sunt capabile sa calculeze durata somnului, cat si calitatea acestuia. Iti spune exact de cate ore de somn ai nevoie si te pune in alerta atunci cand dormi prea mult. Si in acest caz, echilibrul este cuvantul de ordine, iar o bratara fitness te poate ajuta sa ai mai multa energie, bucurandu-te de orele de somn de care ai nevoie, fara sa exagerezi in minus sau in plus.

Notificari pentru miscare si hidratare

Cu putin efort, orice lucru poate fi imbunatatit. Starea de bine, poate fi redata si de factori precum hidratarea sau miscarea, impreuna acestea aducand un stil d eviata mai sanatos. O bratara fitness iti va aminti de fiecare data cand este cazul sa faci putina miscare sau cand trebuie sa bei mai multe lichide, pentru un ritm si un tonus mai bun adus propriului corp. Astfel vei face fata cu brio provocarilor zilnice si oricat de solicitante vor fi sarcinile pe care le vei executa, cu siguranta le vei face cu mai multa energie si cu mai mutl chef de viata.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune bratari fitness!

Conectare

O bratara fitness se poate imperechea cu telefonul mobil, iar cele mai performante modele vor functiona chiar si la o distanta relativ mare, fata de smartphone-ul tau. Poti primi notificari de la aplicatii, apeluri si mesaje. In acest fel poti merge sa faci sport linistit, caci datorita conexiunii pe c are o ofera o bratara inteligenta, vei fi la curent cu toate noutatile.

Suport in realizarea obiectivelor

Realizarea obiectivelor este un motiv in plus, pentru care trebuie sa ai o bratara fitness. Acestea iti vor da mesaje si notificari cu remindere, care te vor incuraja si impulsiona sa executi exercitiile special gandite pentru stilul tau de viata. Practic, vei avea la mana, un asistent sau antrenor personal, care te va indruma spre a avea cele mai bune rezultate. Chiar si cel mai lenes utilizator, nu va avea cum sa reziste unor asemenea provocari, iar in timp acestia se pot obisnui atat de mult cu ritmul propus, incat nu se vor mai dezlipi de prietenul inteligent, mereu gata de ajutor.

Cele mai bune bratari fitness la preturi foarte bune le gasesti aici!

O bratara fitness, este mai mult decat benefica, atat pentru un stil de viata mai sanatos cat si pentru cresterea increderii de sine. Cele mai bune modele, sunt capabile de mai multe functii decat ai fi crezut si cu putina ambitie, vei reusi sa iti schimbi total stilul de viata. Gadget-urile sunt extrem de utile, iar folosite inteligent pot aduce avantaje enorme, oricarui utilizator dornic de schimbare si de o viata mai de calitate.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

 

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro