Recomandat!

Cum alegi cele mai bune aparate de aer conditionat?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Aparatul de aer conditionat, este probabil una din cele mai populare alegeri, ale utilizatorilor care sunt in cautarea de un produs de climatizare, mai ales pe timpul verilor calduroase. Si pentru ca un astfel de produs, presupune o investitie destul de serioasa, este important ca alegerea celui mai bun model, sa se faca tinand cont de cele mai importante caracteristici ale acestuia. Pentru a te ajuta sa intelegi ce model ti se potriveste, in functie de anumite criterii, in continuare articolului, vom dezvolta elementele de baza, de la care sa pornesti cautarile celui mai bun aparat de aer conditionat.

Suprafata de montare a celui mai bun aparat de aer conditionat

Suprafata de montare a unui aparat de aer conditionat, este caracteristica cea mai importanta poate, dupa care sa incepi cautarile celui mai potrivit produs. In functie de suprafata de care dispui pentru montarea unui aer conditionat, trebuie sa te orientezi spre modele care sa se incadreze in anumite dimensiuni. Dimensiunile aparatului de aer conditionat le vei gasi pe ambalajele acestora, sau atunci cand cumperi online, cauta sectiune de specificatii a produsului.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aparate de aer conditionat! Inapoi la meniu ↑

Clasa de eficienta energetica a celui mai bun aparat de aer conditionatd

Clasa energetica din care face parte un astfel de aparat de climatizare, te poate ajuta sa estimezi consumul de energie electrica pe care aparatul il va avea. Ca si in cazul altor electronice sau electrocasnice mari, aparatele de aer conditionat fac parte din diferite clase energetice, iar cele mai eficiente ar trebui sa se incadreze in clasa A+, acestea facand diferenta, din punct de vedere al consumului, chiar cu procente de pana la 40%, fata de produsele din categoriile claselor energetice B, C sau D.

Inapoi la meniu ↑

Capacitatea celui mai bun aparat de aer conditionat

Cele mai recomandate valori, ale celor mai bune aparate de aer condtionat sunt:

  • 9 000 BTU va fi valoare optima pentru a acoperi o suprafata de pana in 25 metri patrati;
  • 12 000 BTU este valoarea ideala pentru suprafete de la 25 metri patarti si pana la 35 metri patrati;
  • 18 000 BTU sunt recomandati pentru suprafete cuprinse in intervalul 40-50 metri patrati;
  • 24 000 BTU este valoare optima pentru incaperile cu suprafete de 50 metri patrati si pana la 70 metri patrati;

Aceste valori nu sunt doar niste cifre, ele reprezantand un criteriu foarte important de care ar trebui sa tii cont, pentru a te asigura ca durata de viata a sistemului de climatizare nu va fi redusa de eventuale supraincalziri. Atunci cand nu folosesti un aparat cu o capacitate optima in raport cu suprafata in care este folosit, risti sa faci ca aparatul sa se supraincalzeasca, iar utilitatea acestuia va presupune reparatii destul de costisitoare, iar in cazurile mai grave chiar inlocuirea aparatului cu unul nou.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aparate de aer conditionat! Inapoi la meniu ↑

Suprafata acoperita recomandata

Performanta energetica, este redata de coeficientii SEER pentru racire si de SCOP pentru incalzire, iar cu ajutorul lor poti compara modele, in functie de puterea exprimata de aceste valori. Coeficientii SEER si SCOP reprezinta echilibrul dintre energia termica eliberata intr-o incapere si cea absorbita. Ce trebuie retinut in acest sens, este faptul ca cu cat acesti coeficienti sunt mai mici cu atat aparatul de aer conditionat va avea un randament mai bun. Informatii despre valorile coeficientilor le vei gasi in cartea tehnica a aparatelor si este important sa tii cont de acestia, daca iti doresti un produs cu un grad mare de eficienta.

Capacitatea de climatizare a unui aparat de aer conditionat, trebuie aleasa in primul rand in functie de suprafata incaperii unde vei folosi echipamentul de racire. Suprafata ce poate fi racita poate indica capacitatea optima a sistemului de racire, iar aceasta se masoara in BTU, valoare ce indica volumul de aer circulat intr-o ora.

Cele mai bune aparate de aer conditionat la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Tipul aparatului de aer conditionat

Exista mai multe tipuri de aparate de aer conditionat, utilitatea acestora fiind aceasi, diferentele intre ele constand in randamentul de care dau dovada, forma sau greutatea lor. Astfel ca, astazi, avem posibilitatea de a opta intre tipurile de aparate de aer conditionat de mai jos:

Aparat de aer conditionat de tip split. La acest model, unitatea de racire se instaleaza in exterior, iar unitatea interioara va fi plasata inauntrul incaperilor unde aparatul va fi montat. Un astfel de model poate raci una sau mai multe incaperi, in functie de preferinte, si este modelul cel mai adesea folosit de catre utilizatori.

Aparat de aer conditionat portabil. Evident, cand spunem portabil ne dam seama ca acesta poate fi mutat si transportat cu usurinta, datorita dimensiunilor si greutatilor reduse pe care le ofera. Unitatile portabile de acest fel, sunt mobile au putere mai mica fata de modelele split si sunt proiectate pentru a fi utilizate in camerele mici de apartament, fara a mai fi nevoie de montaj.

Aparat de aer conditionat cu pompa de caldura. Sunt modele mixte, care pot oferi deopotriva racire si incalzire. Sunt modele ideale pentru a fi folosite in orice tip de incapere, iar modelele se aleg dupa capacitatea de racire/incalzire, in functie de suprafata camerelor unde vor fi montate.

Aparate de aer conditionat cu inverter. Viteza compresorului la acest model variaza, si va ajuta la racirea rapida, iar aparatul nu va trebui sa se opreasca sau sa porneasca, pentru a mentine o temperatura constanta. Cele mai bune aparate de aer conditionat de tip inverter pot fi achizitionate cu cele mai bune oferte aparate de aer conditionat, de pe emag.ro.

Aparat de aer conditionat smart. La fel ca si in cazul altor electronice sau electrocasnice, si in cazul aparatelor de aer conditionat exista modele inteligente, proiectate pentru a oferi un grad sporit de confort, utilizatorilor. Asemenea aparate sunt printre cele mai scumpe de pe piata, insa ofera o serie de avantaje care fac ca pretul de achizitie sa fie corect. Aparatele de aer conditionat smart permit utilizatorului sa controleze intregul sistem de la distanta, prin conexiune wi-fi, pot avea senzori de depistare a prezentei sau pentru radiatie solara sau pot fi dotate cu un display care va afisa cele mai importante date ale echipamentului.

De asemenea, aparatele de aer conditionat se mai pot clasifica si in functie de capacitatea de racire. In acest sens, putem opta pentru diferite modele ce pot avea o capacitate de racire cuprinsa intre 9 000 btu si 12000 btu, iar cele mai puternice modele pot ajunge chiar si pana la 24 000 btu.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aparate de aer conditionat! Inapoi la meniu ↑

Preturile celor mai bune aparate de aer conditionat

Desi caracteristicile si valorile care denota eficienta aparatului de aer conditionat, ar trebui sa fie primele criterii dupa care sa ne ghidam spre alegerea celui mai bun produs de acest gen, pretul cu siguranta este cel care face diferenta. Stabilirea unui buget pe care sa il alocam acestui produs, este primul factor dupa care cei mai multi dintre utilizatori fac departajarea intre modele.

In functie de bugetul de care dispui, te poti orienta spre anumite brand-uri, renumite pentru calitatea si caracterisiticile pe care le ofera produselor lor.

Cele mai bune preturi si cele mai ieftine aparate de aer conditionat, le poti gasi pe emag.ro si iti recomandam sa cauti acolo cele mai bune promotii aparat de aer conditionat. De asemenea, atunci cand nu iti permiti sa cumperi cu banii jos un astfel de echipament, insa daca ai nevoie urgenta de unul, este simplu sa achizitionezi de acolo, aparate de aer conditionat in rate.

Pentru a-ti usura cautarea celor mai bune sisteme de climatizare, mai jos am alcatuit o lista din care reiese care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat 2018 -2020, cu cele mai bune preturi aparate de aer conditionat, dupa numarul de recenzii si dupa recomandari aer conditionat obtinute pe emag.ro si in functie de categorii.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aparate de aer conditionat! Inapoi la meniu ↑

Top cele mai bune aparate de aer conditionat

Top 5 aparate de aer conditionat profesionale, preturi cuprinse intre 1340-1900 lei.

1.Aparate de aer conditionat Samsung Luzon cu 12000 BTU, cu clasa A++/A+, cu functia de fast cooling si Mod Eco- Are capacitatea de a raci cu pana la 43% mai rapid incaperile si dispune de tehnologia Digital Inverter Boost. Aerul este dispersat pana la 15 metri, datorita ventilatorului cu 15% mai mare, a lamelei cu 315 mai lata si a intrarii cu 18% mai lata. Se monteaza pe perete, are o capacitate de racire de 12 000 btu si este recomandat pentru suprafete de pana la 35 metri patrati.

2.Aparate de aer conditionat Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2A. Este un aparat de aer conditionat cu inverter G10, are o capacitate de racire de 12000 BTU, face parte din clasa A++, si este dotat cu wi-fi ce poate fi controlat printr-un display, cu Generator Cold Plasma si cu Buton Turbo. Ajunge la o temperatura minima de racire de -15°C si de maxim 43°+C, iar pentru functia de incalzire ajunge la temperaturi de minim 24°-C si de maxim 15+°C. Este recomandat pentru suprafete de pana la 35 metri patarti si are un filtru de tip Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf si deodorizant. De asemenea dispune de caracteristici speciale, precum: autodiagnoza, dezumidificare, incalzire, ionizare, racire, ventilatie. Este unul din cele mai recomandate aparte de aer conditionat, iar pentru a afla exact experientele utilizatorilor cu acest model, este recomandat sa cauti “aer conditionat gree pareri”, pe “cele mai bune aparate de aer conditionat forum”.

3.Aparate de aer conditionat LG Standard, cu 12000 BTU, face parte din clasa A++, are functie de incalzire, vine la pachet cu 10 ani garantie pentru compresor, filtru de protectie dual, control de energie activa. Este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 m² si dispune de un tip de filtru lavabil. Aparatul reda un debit de aer de 750 m³/h a unitatii interne si un debit de aer a unitatii externe de 1620 m³/h. Ofera functii suplimentare, precum: sleep / night mode, auto restart, energy Display, auto-curatare, telecomanda, functia Jet Cool/Heating, functia Activ Energy Control, low noise 19 db si protectie anticoroziva Gold Fin.

4.Aer conditionat Vivax ACP12CH35AEMI M-Design R32, cu Wi-Fi Ready si kit de instalare inclus. Dispune de inverter, are o capacitate generala de 12000 BTU/h, face parte din clasa A++. Aparatul are in dotare un ecran LCD, functia de pornire silentioasa si sleep mode, Turbo mode, timer, protectie Anti-Inghet si functia de autocuratare. Tipul de filtru este anti-praf si Cold Catalist si dispune de 3 trepte de viteza a ventilatorului. Aparate de aer conditionat Vivax pareri- utilizatorii care au experimentat deja produsul spun despre acesta ca isi face treaba eficient si ca sunt multumiti de randamentul d ecare da dovada.

5.Aer conditionat Vortex VAI1220FWR, cu Wi-Fi Ready incorporat si cu o capacitate generala de 12000 BTU, clasa A++, cu functia de Auto-diagnoza, Anti-fungus si kit de instalare inclus. Este considerat a fi unul din cele mai bune aparate de aer conditionat pentru casa, datorita functiilor speciale de care dispune: functie anti-mucegai, functie sleep mode, autodiagnosticare cu monitorizarea erorilor. Este un aparat silentios, nivelul de zgomot al unitatii interne fiind de doar 53dB. Se monteaza pe perete si este recomandat pentru suprafete de pana in 42 metri patrati. Vortex aparate de aer conditionat, sunt considerate a fi cele mai durabile echipamente de climatizare.

Cele mai bune aparate de aer conditionat la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Top Aparate de aer conditionat portabile

Acestea au preturi cuprinse intre 800 si 1300 de lei. In lista gasesti 3 modele emag aparate de aer conditionat portabile, cu cel mai bun punctaj obtinut din recenziile acordate de cumparatori.

1.Aparatul de aer conditionat Whirlpool PACW9COL, portabil cu putere de 9000 BTU, din clasa A. Dispune de filtru lavabil tip HEPA si de functiile JET, autocuratare, autorestart, afisarea temperaturii si autodiagnoza. De asemenea, ofera caracteristici speciale, precum: Around U, The 6th Sense, modul Sleep/Night, auto Swing si indicator apa. Utilizatorii spun despre Whirlpool PACW9COL ca este cel mai bun aer conditionat portabil.

2.Aparatul de aer conditionat Orion cu viteza de 9000 BTU. Este portabil si face parte din clasa A. Are functie de dezumidificare, mod auto, telecomanda, kit pentru fereastra inclus, greutatea unitatii interne de 24 Kg. Functii si dotari suplimentare: telecomanda, dezghetare automata, modul Sleep, functia de anti-inghet, protectie la supra solicitare, protectie la supra incalzire si protectie compresor.

3.Aer conditionat portabil Vortex, cu capacitate generala de 9000 BTU. Se monteaza/pozitioneaza pe podea si este recomandat pentru incaperi de pana la 25 metri patrati. Face parte din clasa energetica A si vine cu kit de instalare inclus. Are un nivel redus de zgomot, de doar 50 dB si cantareste 34 kg. Aer conditionat Vortex pareri: cei care au cumparat produsul spun despre el ca este un aparat de aer conditionat bun, care isi face treaba excelent, in raport cu pretul platit.

Aparate de aer conditionat mici, preturi cuprinse intre 1000 si 1300 de lei. Cele mai bune aere conditionate de marimi mici pot fi gasite pe emag.ro, la sectiune de promotii aparate de aer conditionat.

1.Aparat de climatizare portabil ARO, cu capacitatea generala de 8000 BTU, din clasa energetica A, dotat cu telecomanda si functiile de racire, ventilatie, sleep mode si agent de racire ecologic. Poate fi montat pe podea, geam, perete sau plafon si este recomandat pentru suprafate de pana in 32 metri patrati. Dispune de filtru demontabil si lavabil, anti-bacterial. Aparatul cantareste doar 10 kilograme.

2.Aer conditionat Tarrington House MAC2320C, cu capacitate de 8000BTU si putere de 2000W. Este un produs portabil ce are o greutate de 15 kg. Vine la pachet cu kit de instalare si poate fi montat pe podea. Este recomandat pentru a fi utilizat in incaperi de pana la 15 metri patrati. Reda un nivel de zgomot de doar 65 dB si are un debit de aer a unitatii interne de 380 m³/h.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aparate de aer conditionat! Inapoi la meniu ↑

Aparate de aer conditionat ieftine cu preturi sub 1000 lei

1.Aparate de aer conditionat Daikin, cu capacitate generala de 7 000 Btu si cu debit de redare a aerului de 300mc/ora. Este prevazut cu telecomanda cu infrarosu, display si timer. Este recomandat pentru a fi utilizat in incaperi de pana la 22 metri patrati. Recomandam sa cauti recenzii si pareri despre acest produs, scriind “aer conditionat daikin forum”, pe motoarele de cautare ale internetului.

2.Aparat de aer conditionat portabil Studio Casa Polar Breeze, cu capacitate de 9000 Btu/h si putere de 1000 W. Are in dotare telecomanda si dispune de functiile: racire, dezumidificare 1.2 l /h, ventilatie. Face parte din clasa A, dispune de control digital si are o greutate de 19 kg. Debitul de aer maxim redat este de 320 m3/h.

3.Aparat de aer conditionat portabil Tristar AC-5529BM, cu capacitate generala de 9000 BTU, din clasa energetica A. Ofera control digital, telecomanda, functia de racire, dezumidificare si ventilatie. Canatreste 18 kg si este recomandat pentru a fi utilizat in incaperi cu suprafete de pana la 18 metri patrati. Functiile suplimentare pe care le ofera sunt: Timer si afisaj LED.

Cel mai bun aer conditionat pentru incalzire

Desi nu este tocmai cea mai economica metoda prin care sa incalzesti o incapere, aparatul de aer pentru incalzire, reprezinta o varianta viabila, daca se tine cont de unele criterii importante, atunci cand facem alegereai unui model.

Majoritatea aparatelor pentru incalzire, functioneaza optim atunci cand temperatura se incadreaza in anumiti parametri si vor reda un randament bun la temperatura de pana la minus 15 grade C. Asadar, zona in care locuiesti, poate fi un element important pe care sa il iei in considerare atunci cand ai de gand sa folosesti un asemenea aparat ca sursa de incalzire. Unele zone din tara au ierni blande, iar folosirea unui aparat de incalzire este o solutie eficienta, insa in zonele in care iernile vin cu temperaturi sub 20 de grade C, este mai putin recomandat un astfel de aparat.

Cel mai bun aer conditionat pentru incalzire pot fi folosite la temperaturi scazute, insa nu mai mari de -20 de grade C. Aceasta trebuie sa fie principala conditie pe care sao respecti atunci cand achizitionezi un produs de acest gen. De asemenea, cel mai eficient aparat de aer conditionat pentru incalzire, va avea capacitatea de cel putin 9000 BTU si va avea un randament termic de 2,64 kW.

Ca si o recomandare a unui aparat de aer conditionat de incalzire este modelul TESLA TA36FFML-1232IA, cu capacitate generala de 12000 BTU, din clasa energetica A++, cu filtru antibacterian si functie Turbo. Are un consum nominal la incalzire de 970 W, debit de aer unitate interna de 560 m³/h, si functii suplimentare precum: functie Turbo, telecomanda, auto-restart, auto-diagnoza, temporizator, iFeel, functie Sleep, auto-curatare, functie anti-fungica, carcasa anti-rugina, indicator erori, filtru lavabil si dispune de un design Super Quiet. Un astfel de model poate fi achizitionat la un pret special, de pe emag.ro, cu pretul de 1300 de lei.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aparate de aer conditionat!

Cel mai bun aparat aer conditionat portabil

Exista mai multe modele de aer conditionat portabil, care se incadreaza cu succes in categoria celor mai bune, insa, in functie de numarul de recenzii si scorul cel mai bun obtinut, modelul ideal poate fi portabilul Whirlpool PACW9COL, cu capacitatea de 9000 BTU, clasa A, dotat cu filtru lavabil HEPA, Functie JET, si functiile autocuratare, autorestart, afisare temperatura si autodiagnoza. Utilizatorii spun despre acest model ca este un produs bun, ca isi face treaba excelent si il recomanda tuturor celor ce doresc sa achizitioneze un aparat de aer conditionat portabil, la un pret bun.

Pareri aer conditionat Samsung

Samsung este brand-ul care fara doar si poate se bucura de popularitate, in aproape toate domeniile electrocasnicelor si electronicelor. Insa, atunci cand doresti sa cumperi un aparat de aer conditionat al acestui brand, si nu esti sigur spre ce model sa optezi, acesta avand pe piata zeci de variante, este simplu sa cauti recomandari. In acest fel, vei sti exact ce model ti se potriveste, inspirandu-te din parerile celor care au folosit un anumit model si din experientele ce le-au avut cu acesta. Aparate de aer conditionat, oferte numai bune de luat in seama, poti gasi pe emag.ro, de und epoti vizulaiza zeci de modele Samsung.

Aparate de aer conditionat Bosch

Bosch este deja recunoscut in lumea intreaga, pentru produsele de calitate pe care le ofera, iar aparatele de aer conditionat, cu siguranta, fac parte din produsele de top ale brand-ului. Modele de aparate de aer conditionat, de la Bosch, pot fi descoperite pe emag.ro, acolo unde ai posibilitatea de a filtra doar produse de acest gen. Alege din zecile de oferte disponibile acolo, si nu uita sa citesti recomandarile si parerile celor care au interactionat cu brand-ul si produsele lor.

Montare aer conditionat forum

Montarea aparatelor de aer conditionat, se recomanda a fi facuta de specialisti in domeniu, pentru a fi sigur ca totul va functiona in mod corespunzator. Desi la prima vedere, nu ar parea o treaba foarte grea de facut, montarea unui astfel de aparat implica o serie de caracteristici pe care un simplu utilizator nu ar putea sa le inteleaga sau sa le execute corect. Daca totusi, doresti sa economisesti niste bani si sa nu mai apelezi la o firma de montaj, specializata, trebuie sa stii ca exista forum-uri in acest scop. De acolo, poti afla care sunt toti pasii de urmat pentru un montaj aparat aer conditionat, toate elementele si componetele de care ai nevoie si vei putea primi recomandari si sfaturi in acest sens. Recomandarea noastra este totusi sa apelezi la un specialist in domeniu, iar daca vrei sa faci economii, orienteaza-te spre modelele de aparate de aer conditionat care vin la pachet cu kit de instalare inclus, sau chiar si cu montaj inlcus.

Oferte aer conditionat cu montaj inclus

Atunci cand cumperi un aparat de aer conditionat, este posibil sa beneficiezi si de montaj gratuit, lucru ce te va scuti de cateva sute de lei, pe care in mod normal i-ai plati pentru un specialist. Este bine, sa cauti acele produse care ofera montaj gratuit cat si kit de montaj inclus, caci in acest fel scapi de doua probleme solictante: prima consta in cautarea unei firme/specialist si a doua consta in banii pe care i-ai plati suplimentar pentru manopera acestuia.

Cele mai bune aparate de aer conditionat la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Alte informatii importante despre aparate de aer conditionat

Sistemul de filtrare. Este componenta ce are are un rol important in utilizarea eficienta si in randamentul oferit de un aparat de aer conditionat. Aceste sistem retine impuritatile si praful, prezente in incaperea in care functioneaza aparatul. Majoritatea modelelor au un filtru de praf, care nu necesita inlocuire in timp, acesta putand fi curatat manual. Cele mai bune filtre, ce au un randament bun in combatrea bacteriilor sunt cele din sistemul Plasmacluster si filtrele UV, d ecare dispun modelele de tip high-end.. Unele modele au chiar sisteme de filtrare care elimina fumul de tigara sau mirosurile neplacute degajate de animalele de companie si sunt extrem de utile, in special pe timpul verii cand mirosurile sunt mai usor si mai intens simtite.

Filtrele aparatelor de aer conditionat trebuie sa fie de asemenea unul dintre criteriile de baza de la care sa pornesti cautarea celui mai bun aparat de climatizare. Unele filtre au un grad mai mare de purificare a aerului si au avantajul ca pot fi folosite fara a se schimba periodic, in schimb ce altele necesita inlocuire, la anumite intervale de timp. Pe piata, modelel de aparate de aer conditionat sunt dotate cu filtre, din urmatoarele categorii:

  • filtre din plastic- acestea filtreaza partial impuritatile din aer si necesita curatare cel putin la fiecare sezon nou;
  • filtre HEPA- sunt excelente pentru a purifica aeul in proportie de 99,99%;
  • filtre cu carbune activ- acestea nu doar ca purifica aerul, ci si ajuta la eliminarea mirosurilor neplcute din atmosfera;
  • filtre cu extract de ceai verde- sunt considerate a fi bio si au un grad ridicat de eficienta;
  • filtre electostatice;
  • filtre de ionizare- sunt ideale pentru a elimina praful si germenii din aerul din incaperile in care sunt folosite;

Aparatele de aer conditionat asigura confort termic, iar folosirea lui in mod corespunzator poate preveni, prin sistemele de filtrare, alergiile si bolile respiratorii provocate de poluare, polen sau impuritatile nocive din aer.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aparate de aer conditionat!

Sistemului de climatizare. Exista doua variante din care poti alege, atunci cand vine vorba despre sistemul de climatizare a unui aparat de aer conditionat.

Cea mai folosita varianta a sistemul de climatizare este cea de tip split. Aceasta tipologie este formata dintr-o singura unitate exterioara si una interioara si este modelul de aparat conditionat folosit cel mai adesea in locuintele utilizatorilor, acestea necesitand montaj pe perete.

Cea de-a doua tipologie este sistemul multi-split. Aceste modele suntcompuse din o unitate exterioara si doua sau mai multe unitati interioare. Acestea pot raci in acelasi timp, mai multe incaperi, insa aduc dezavantajul unui consum energetic mare. Aceste modele sunt adesea alese de catre companii, care dispun de birouri sau de mai multe incaperi ce necesita racire.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aparate de aer conditionat!

Cam acestea sunt cele mai importante informatii, pe care trebuie sa le stii, inainte de a incepe cautarea celui mai potrivit si cel mai bun aparat de aer conditionat. Aparatele de aer conditionat, nu ar trebui sa fie doar simple alegeri sau doar mofturi pe care doresti sa ti le satisfaci, caracteristicile acestor fiind diferite si adaptabile anumitor tipuri de conditii, in care sa functioneze propice. Odata respectate, toate aceste conditii te vor indruma spre alegerea celui mai bun aparat de aerr conditionat, care sa iti asigure nu doar confortul termic, cat si durabilitatea si eficienta in functionare. In plus, sanatatea este prioritara si mai cu seama, pentru ca, cu totii stim ca aparatele de aer conditionat nu sunt cele mai prietenoase cu sanatatea omului, este esential sa alegi modele care sa iti garanteze minimul de siguranta, atunci cand il folosesti in special pentru racirea incaperilor.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro