Recomandat!

Cum alegi cele mai bune aeroterme?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

In cazul in care nu stii ce solutie sa adopti si ai nevoie de un produs temporar, care sa inlocuiasca principalii agenti de caldura, poti sa iei in considerare achizitia unei aeroterme. O aeroterma, poate fi solutia cea mai buna, cea mai rapida si de multe ori cea mai eficienta. Un astfel de produs nu necesita incorporare sau vreun montaj dificil, lucru care o face sa fie extrem de utila si de practica.

Aeroterma este un aparat care foloseste electricitate, uneori si gaz, iar daca nu tii cont de unele caracteristici importante, acest aparat iti poate creste considerabil facturile la energia electrica. Asadar, pentru a te asigura ca vei achizitiona cele mai bune aeroterme, si pentru a fi sigur ca nu vei cheltui o avere in achitarea facturii la curent, este bine sa tii cont de specificatiile pe care le vom detalia, in continuarea articolului.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aeroterme!

Mediul de folosire, interior, exterior sau mixt?

Este ideal sa te orientezi spre modele mixte de aeroterma, care pot fi folosite atat in interior cat si in exterior. Pentru ca temperaturile, la noi in tara, iarna pot fi destul de aprige, trebuie sa stii ca exista modele de aeroterme care beneficiaza de functia de anti-inghet. Acesta nu va permite aparatului sa inghete, atunci cand nu este folosit, in cazul in care il uiti afara. De asemenea, aceste modele pot fi folosite si in interior, avand un randament chiar mai bun.

In functie de nevoile tale si de suprafata incaperii pe care vrei sa o incalzesti, orienteaza-te spre modelele care satisfac cat mai multe dintre cerintele tale si incearca sa investesti intr-un astfel de produs, pentru a avea parte de eficienta la nivel inalt. Din fericire, chiar si cele mai performante modele de aeroterme, nu au preturi exorbitante, iar alegerea unui model modern si performant, poate fi facuta cu usurinta, fara a face foarte multe sacrificii, din punct de vedere financiar.

De asemenea, cele mai bune aeroterme, indiferent ca sunt de exterior, interior sau mixte, trebuie sa dispuna de rezistenta electrica cu sistem de protectie la supraincalzire, sa aiba o rezistenta ceramica, cel putin 2 trepte de putere, un termostat reglabil si sa ofere o incalzire cat mai rapida. Asadar, indiferent de spatiul pentru care vrei sa folosesti o aeroterma electrica, asigura-te ca produsul dispune de aceste caracteristici.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Functiile suplimentare a celor mai bune aeroterme

Termostat – acesta trebuie sa fie incorporat si are functia de a opri si porni aparatul, in functie de temperatura din camera. Atunci cand caldura din camera atinge sau scade la o anumita valoare setata, termostatul va actiona in consecinta. In acest fel, se vor face economii la factura de energie electrica, aparatul nelucrand cand nu este cazul.

Trepte de ventilare cele mai multe aeroterme au cel putin 2 trepte de putere sau de reglare a vitezei de ventilare, cat si a nivelului de temperatura degajata. Si in acest caz, se poate controla consumul de energie electrica.

Protectie anti-inghet – o astfel de functie este utila atunci cand folosesti produsul in afara locuintei, in spatii care nu au alta sursa de incalzire. Functia va evita inghetul aparatului, atunci cand temperaturile sunt cu mult sub 0 grade.

Indicator luminos – este vorba despre ledul care semnalizeaza daca aparatul este in functiune si care va anunta prin palpairea acestuia atunci cand apar probleme de functionalitate. Cand indicatorul luminos are culoarea verde, inseamna ca acesta este in functiune, iar cand este rosu acesta semnalizeaza o posibila problema.

Oprire automata – functia va opri automat aparatul atunci cand acesta este acoperit. Se poate intampla, ca din neatentie sa cada ceva peste aeroterma, iar o astfel de functie este chiar esentiala, pentru a evita supraincalzirea aparatului, care poate duce la adevarate dezastre.

Treapta pentru aer rece – exista modele care ofera aceasta caracteristica. Chiar daca o aeroterma in principiu ofera caldura, unele dintre acestea pot oferi un efect racoritor, insa evident, nu va inlocui un ventilator sau un aer conditionat, puterea acestora de ventilare a aerului fiind destul de slaba.

Cele mai bune aeroterme la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Numarul treptelor de putere a celor mai bune aeroterme

Treptele de incalzire sunt incorporate in unitatea aerotermei si ne ofera posibilitatea de a opta pentru nivele crescatoare de degajare a caldurii. Cele mai multe aeroterme, existente pe piata, dispun de doua trepte de incalzire, iar cu cat numarul acestora creste cu atat nivelul de confort rezultat va satisface preferintele cele mai variate ale utilizatorilor.

Daca dorim sa beneficiem de o incalzire rapida, va trebui sa ne orientam catre aerotermele cu ventilare, iar daca preferam o incalzire treptata a aerului este indicat sa alegem variantele de aeroterme cu convenctie. Aerotermele cu convenctie, fac parte din categoria de aeroterme profesionale, si sunt recomandate pentru a fi folosite in incalzire trepatata a incaperilor cu dimensiuni mari, cum ar fi halele comerciale, depozite, fabrici, etc.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Suprafata de lucru a celor mai bune aeroterme

Aerotermele se impart in doua categorii: profesionale si de uz casnic. Alegerea celei mai potrivite aeroterme se face in functie de suprafata pe care doresti sa o incalzesti. Pentru un apartament de pana la 40 metri patarti, o aeroterma de 2500 W este mai mult decat suficienta, iar in cazul incaperilor de peste 200 metri patarti este recomandata o aeroterma profesionala pe GPL sau pe motorina.

Intotdeauna se va alege aeroterma care are o putere mai mare, in raport cu suprafata de incalzit, pentru a se evita supraincalzirea aparatului si pentru a proteja ventilatoarele. In acest fel se va obtine un nivel ridicat de randament si se va prelungi considerabil durata de viata a aerotermei.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Puterea celor mai bune aeroterme

Una din cele mai importante caracteristici ale unei aeroterme este puterea, exprimata in Wati. Puterea aerotermei este cea care influenteaza direct consumul energetic al aparatului si deopotriva capacitatea de incalzire pe care o ofera. O aeroterma puternica degaja degaja un debit mai mare de caldura, iar timpul in care o incapere se va incalzi va fi mai scurt. Aerotermele pot avea putere cuprinsa intre valorile 600 w si 2000 w, iar cele industriale pot ajunge chiar si pana la 5000 W.

Inapoi la meniu ↑

Brandul celor mai bune aeroterme

Exista numerosi producatori de aeroterme, cei mai multi dintre acestia axandu-se in special pe aeroterme pe curent, profesionale si de dimeniuni mari, capabile sa incalzeasca suprafete cat mai extinse. Aeroterme electrice profesionale de brand, dar si aeroterme pentru uz casnic, cum ar fi cele de tipul: aeroterme baie, emag aeroterme de perete, aeroterme pe gaz, pot fi achizitionate de pe emag.ro, unde nu mai putin de 150 de brand-uri, isi expun produsele la preturi aeroterme electrice, cele mai bune.

Unele din cele mai apreciate produse de acest fel, de brand sunt aeroterme Galletti, care se pot incadra cu succes, in categoriile de aeroterme performante, cele mai multe dintre acestea oferind functii suplimentare ca: indicator luminos, termostat reglabil, cel putin doua trepte de viteza, rezistenta ceramica, protectie la supraincalzire, display led, cat si un bun consum energetic. Sunt unele din cele mai alese aeroterme incalzire, de catre utilizatori, insa nu sunt singurele aeroterme de incalzit care au un raport bun de calitate-pret. Un alt exemplu de brand recomandat pentru produsele lor, este producatorul de aeroterme Tesy, pe care le puteti gasi la preturi bune cu oferte aeroterme electrice emag.

Brand-urile au, cumva, obligatia de a-si pastra standardele de calitate ridicate, iar produsele lor cu siguranta vor face parte din categia de cele mai bune aeroterme. Cele mai populare brand-uri de pe piata din Roamania, care vand aeroterme performante si de calitate sunt: Rowenta, Tesy, Hecht, Stanley sau Heinner.

De asemenea, este important ca atunci cand achiztionezi o aeroterma, indiferent de tipul ei, sa verifici rating-ul si recenziile produselor cat si a brand-ului producator. Doar asa vei avea certitudinea ca vei achizitiona un produs de calitate.

Este important sa te orientezi spre aeroterme caldura electrice, de brand, pentru a fi sigur de calitatea lor, dar in primul rand pentru a-ti oferi siguranta in utilizare. Fiind produse care functioneaza pe baza de curent, acestea se pot supraincalzi atunci cand sunt utilizate indelungat, iar cele mai multe produse existente astazi pe piata, de la producatori necunoscuti, nu ofera protectie la supraincalzire, lucru ce poate fi extrem de riscant. Un producator care se respecta si care este apreciat pentru produsele sale, este intotdeauna o alegere mai buna, mai ales ca cei mai multi dintre ei ofera garantie pentru produsele lor. Atunci cand achizitionezi aeroterme profesionale, este chiar esential ca acestea sa fie produse de brand-uri cunoscute pentru domeniul lor de activitate.

Cele mai bune aeroterme la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Preturile celor mai bune aeroterme

Din fericire, exista zeci de variante din care sa alegi aeroterme de caldura, cu preturi accesibile oricarui buzunar. Cele mai bune preturi pentru cele mai bune aeroterme electrice economice, poti gasi pe emag.ro. Aici ai posibilitatea de a alege in functie de nevoile si preferintele tale si indiferent ca doresti o aeroterma de uz casnic sau una profesionala, cu siguranta vei putea opta intre aeroterme ieftine, aeroterme silentioase, aeroterme cu design special sau aeroterme economice. Zeci se modele emag aeroterme electrice, pentru toate tipurile de utilizari sunt disponibile la preturi ce incep de la doar 20 de lei.

Pentru ati face o idee despre pretul unei aeroterme aer cald, vom da cateva exemple, intr-un top 5, cu cele mai apreciate produse, in urma acordarii de recenzii din partea utilizatorilor, care au cumparat astfel de produse de pe emag.ro.

1. Aeroterma Technik WD-F5 cu putere de 5000 W, pentru incalzirea a cel putin 175 m2/h.Este un echipament cu termostat si cu dispozitiv automat de resetat. Termostatul controleaza temperatura camerei si va opri incalzitorul pentru a preveni supraincalzirea, ceea ce inseamna ca aeroterma ofera protectie la supraincalzire. Aeroterma are trei trepte de incalzire, cu o putere de 5kW si ofera 800 metri cubi de flux de aer. Pretul de achizitie sare putin de 400 de lei.

2.Aeroterma industriala Blade cu putere maxima de 2000 W. Este o aeroterma cu rezistenta ceramica, industriala, cu trei trepte de viteza si cu un debit de aer de 200m3/h. Functioneaza pe baza de curent, are un suport cu picioare si este recomandata pentru a incalzi incaperi de pana la 20 m², oferind un flux 200 metri cubi de aer/h. Pretul de achizitie este de doar 155 de lei.

3.Aeroterma electrica industriala Heavy-Duyt, Master Italia, face parte din produsele producatorului mondial Master Climate Solutions. Aeroterma nu consuma oxigen, nu scoate fum sau miros, are un grad scazut de zgomot si dispune de doua trepte de reglare a puterii. Motorul aerotermei ofera protectie termica si este prevazut cu un termostat reglabil care are rolul de a impiedica supraincalzirea. Poate fi folosita cu succes in agricultura, in soalrii, in depozite, crame, locuinte, depozite, etc, si in general in spatii mari, deoarece este creata pentru a ventila aer cald in incaperi cu suprafete mari. Ofera o calitate superioara, componentele fiind realizare din otel inoxidabil si este recomandata pentru a incalzi suprafete de pana la 50 m² cu un flux de aer de 510 m³/h. Pretul de achizitie este de 534 de lei.

4.Aeroterma Star-Light PHB1500W cu putere de 2000W, suficient de mare pentru a incalzi o suprafata semnificativ d eintinsa. Ofera functia de osclatie, cu posibilitatea de a regla temperatura in doua trepte de putere avand in dotare un termostat reglabil, si este o aeroterma portabila, avand dimensiuni mici, care poate fi utilizata cu succes in locuinte si acolo unde ai nevoie de incalzire. Aeroterma electrica cu aer cald, are un design modern, se incadreaza in orice tip de decor, si este prevazuta cu un sistem de protectia la supraincalzire. De asemenea, dispune de un display led si de indicator luminos. Pretul unei astfel de aeroterme este de doar 75 de lei.

5.Aeroterma de baie Aurora Touch, foloseste tehnologia cu aerul rece care este absorbit prin spatele aparatului si este incalzit de o rezistenta electrica, in cele din urma fiind eliminat prin partea inferioara. Aeroterma ofera incalzire rapida, are un senzor optic de detectare a miscarilor, care va trece aparatul pe modul economic, atunci cand nu detecteaza nici o prezenta in incapere. Este dotata cu un panou cu touch screen, intrerupator de pornire si oprire si de un led care confirma functionalitatea. Aeroterma Touch poate fi programata sa mentina temperatura optima, iar senzorul de przenta va pune aparatul in stand by, atunci cand nu detecteaz anici o miscare, mai mult de 10 minute. Pretul de achizitie a aerotermei performante este de 523 de lei.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Tipuri de aeroterme

In functie de capacitatea de lucru, aerotermele pot fi in doua variante: conventionale sau industriale.

Aerotermele conventionale

Se poate intampla, ca atunci cand doresti sa cumperi o aeroterma din comert, sa fie destul de dificil sa faci diferenta intre o aeroterma conventionala si una industriala. Desi de cele mai multe ori acestea arata la fel, singura lor diferenta consta in puterea si volumul de aer difuzat. Bineinteles, aerotermele conventionale sunt destinate pentru uz casnic si pot incalzi locuintele, doar conectandu-le la o sursa de energi electrica.

Aerotermele conventionale au o putere cuprinsa intre 1500 si 2000 W, lucru ce inseamna ca pot incalzi spatii de 20-40 metri cubi, atat cat are un apartament, spre exemplu.

Aerotermele industriale

Daca te-ai fi asteptat ca aceste modele sa fie destinate doar pentru fabrici sau spatii foarte mari, te inseli. Aerotermele industriale, pot fi folosite si in locuinte cu dimensiuni mari, acestea avand putere de la 2000 W in sus, fiind capabile sa incalzeasca spatii de peste 30 de matri patrati.

Exista si modele de aeroterme profesionale, destinate suprafetelor foarte mari, acestea fiind numite aeroterme cu GPL sau motorina si pot incalzi incaperi chiar si peste 200 de metri patrati.

Din punct de vedere a puterei calorice (kW) si de debitul de aer (m³/h), aerotermele se impart in doua caregorii: aeroterme monofazate si aeroterme trifazate. Acestea stabilesc capacitatea de incalzire, iar alegerea uneia trebuie sa se raporteze la volumul incaperii, diferenta de temperatura interior-exterior cat si la izolatia peretilor.

Aerotermele electrice monofazate au dimensiuni mai mici si consuma pana la 3 kW. Acestea sunt recomandate pentru a fi folosite in spatii mici, avantajul lor principal fiind versatilitatea, potrivindu-se la orice retea cu energie electrica.

Aerotermele electrice trifazate consuma, in general, peste 3 kW si sunt ideale pentru a fi folosite in spatii industriale, cu suprafete mari. Acestea pot fi folosite doar la surse trifazate, acesta reprezentand un mare dezavantaj, pentru ca astfel de surse nu sunt foarte des intalnite.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Alte caracteristici importante, de care trebuie sa dispuna cea mai buna aeroterma

Sistemul de incalzire. Este un criteriu care delimiteaza aerotermele in doua categorii: aeroterme cu ventilator si cu convectie. Alegerea unui model sau altul depinde in totalitate de rapiditatea cu care doresti sa se incalzeasca spatiile unde va fi utilizata aeroterma. De asemenea, diferentele intre aceste doua variante, indica si durata efectului termic.

Aeroterma cu ventilator difuzeaza aerul incalzit de catre rezistenta incadescenta, cu o anumita putere, iar aerul din incaperi va fi incalzit in mod fortat. Tot acest proces se desfasoara extrem de rapid, caldura simtindu-se aproape imediat, insa efectul de caldura se risipeste foarte repede, imediat ce aparatul este scos din functiune.

Aeroterma cu convectie, are un proces lent de incalzire, degaja caldura pe verticala, iar caldura degajata rezista mai mult in aer si pe obiecte, efectul dorit durand mai mult timp, chiar si dupa ce aparatul este oprit.

Aerotermele cu ventilator sunt mai practice pentru utilizari casnice, in timp ce cele cu convectie sunt recomandate pentru incaperile cu suprafete mari. Alegerea unui model sau altul, depinde in totalitate de preferintele si nevoile utilizatorilor.

Tipul de alimentare. Sistemul de alimentare al aerotermelor, este un factor care trebuie verificat inainte de a face o astfel de achizitie. Exista modele care folosesc combustibil, de cele mai multe ori gaz petrolier lichefiat, si exista modele la care alimnetarea se face la o sursa de energie electrica.

Aerotermele cu sistem de alimentare pe baza de gaz, se aleg adesea si sunt chiar recomandate pentru a fi utilizate in spatii mari de tip industrial, cum ar fi: santiere, hale, solarii, fabrizi, uzine, etc, unde incalzirea cu o aeroterma electrica, ar putea fi destul de costisitoare. Asadar, este deja evident care este diferenta intre cele doua tipuri de alimentare. Aerotermele electrice, in special cele de dimensiuni mari, vor aduce cheltuieli mai mari, fata de cele pe baza de combustibil.

Aerotermele pe baza de curent, sunt potrivite pentru locuinte si in general pentru spatiile mici si chiar daca sunt ceva mai costisitoare in utilizare acestea sunt recomandate pentru astfel de spatii pentru ca nu emit gaze toxice, cum se poate intampla in cazul celor cu combustibil.

Dimensiunea aerotermelor. Aerotermele electrice au de cele mai multe ori dimensiuni prietenoase si sunt ideale pentru a fi folosite in locuinte, acestea avand avantajul de a fi usoare si portabile, astfel ca mutarea dintr-o camera in alta nu va fi o problema. Chiar si aerotermele de dimensiuni mai mari sunt usor de folosit si de transportat acolo unde ai nevoie de incalzire artificiala. Cele mai grele si mai mari aeroterme electrice nu depasesc 5 kg, iar utilizatorii le pot transporta si muta fara a fi pusi in dificultate.

Cele mai bune aeroterme la preturi foarte bune le gasesti aici!

Aerotermele cu sistem de alimentare pe baza de combustibil, sunt ceva mai grele, iar dimensiunile lor sunt mai mari, insa acestea fiind recomandate a fi folosite in spatii industriale, dimensiunea lor nu ar trebui sa reprezinte o problema.

Design. In cazul aerotermelor de uz casnic, designul este o caracteristica care ar putea sa conteze la un moment dat. Daca tii neaparat la aspectul pe care aceasta il ofera si doresti sa se incadreze in stilul amenajarii dintr-o incapere, trebuie sa stii ca din fericire ai de unde alege. Cele mai multe modele de astfel de aeroterme dispun de un design modern, acre se incadreaza usor in orice stil. De asemenea, acestea pot fi alese dintr-o gama variata de culori deschise, inchise sau metalice, sau cu diferite forme inovative, iar alegerea unei aeroterme in functie de design nu va reprezenta o problema.

Sistemele de siguranta. Fiind un produs care utilizeaza energie elctrica sau combustibil, este important ca aceastea sa ofere o protectie suplimentare in utilizare, pentru a se evita eventuale accidente redate de supraincalzirea produselor, atunci cand sunt utilizate pe o perioda lunga de timp. O aeroterma buna ar trebui sa dispuna de urmatoarele sisteme de siguranta.

  • Oprirea automata. Aceasta functie este esentiala pentru o aeroterma care functioneaza o perioada lunga de timp si prezinta risc de supraincalzire. In cel mai rau caz, acestea pot lua foc, daca nu sunt supravegheate, iar un sistem automat de protectie poate sa opreasca din functiune un asemenea aparat, atunci cand se detecteaza o crestere anormala a temperaturii. Daca ai de gand sa achizitionezi o aeroterma pe care sa o folosesti frecvent, este esential sa ai grija ca aceasta sa dispuna de functia cu oprire automata.
  • Sistem de protectie impotriva inghetului. Este o functie de care ar trebui sa dispuna aeroterma pe care doresti sa o utilizezi in spatii mari, care nu sunt protejate foarte bine de temperaturile reci de afara.
  • Protectia la inclinare.Aceasta se realizeaza cu un giroscop incorporat, care are functia de a opri automat alimentarea la energie electrica in cazul in care se detecteaza ca gradul de inclinare este mai mare fata de cel specificat de producator.
Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune aeroterme! Inapoi la meniu ↑

Utilizarea corecta a aerotermelor

Masurile de siguranta in utilizarea aerotermelor sunt factori care ar trebui serios luate in considerare. Daca nu sunt monitorizate corespunzator, aerotermele pot deveni cu usurinta adevarate pericole, acestea putand provoca incendii. Este esential sa iti iei toate masurile de precautie, atunci cand utilizezi un astfel de produs. Chiar daca producatorii proiecteaza modele cu suprafete reci la atingere, aerotermele tot sunt destul de periculoase daca nu sunt folosite in mod corect.

  1. Intotdeauna sa oferi aerotermei un spatiu suficient de larg in fata razei sale de actiune. In general, se recomanda ca aerotermele sa fie plasate la cel putin un metru distanta fata de obiecte din material textil, de mobilier sau de perete.
  2. De asemenea, este important sa achizitionezi modele de aeroterma cu oprire automata, pentru ca atunci cand parasesti incaperea sau cand folosesti aparatul pe timp de noapte, acesta sa actionezi singur, atunci cand temperatura depaseste limitele normale.
  3. Aparatele de acest gen nu trebuie niciodata acoperite, acestea avand un risc ridicat de a produce incendii, cand acest lucru se intampla.
  4. Atunci cand achizitionezi o aeroterma electrica, este recomandat sa parcurgi toate specificatiile inscrise in cartea tehnica si in manualul de utilizare, si de asemenea sa respecti intocmai recomandarile producatorilor.
  5. Conecteaza aparatul la o priza directa si nu folosi cabluri prelungitoare. Asigura-te ca priza ofera o capacitate suficienta de alimentare.
  6. Verifica cu frecventa aparatul atunci cand este in functiune si de asemenea curata-l periodic de praf si alergeni. Nu folosi niciodata o aeroterma daca aceasta prezinta defectiuni, oricat de minore ar parea.
  7. Opreste din functionalitate aparatul, daca parasesti incinta. De asemenea, este recomdat sa-l deconectezi si de la sursa de energie electrica.
  8. Tine departe dispozitivul de surse cu apa. Daca aparatul nu este special proiectat pentru a fi folosit si in conditii de umiditate, respecat acest lucru, pentru a evita pericolele.
Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune aeroterme!

Achizitionarea unei aeroterme ar trebui facuta tinand cont de toate elementele de care am discutat in articol, pentru a beneficia de un aparat de calitate, care sa dea un randament bun si mai ales care sa ofere siguranta in utilizare.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro