Cum alegi cel mai bun smartphone?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Cum alegi cel mai bun smartphone? Smartphone-ul a depasit demult faza in care era considerat un accesoriu. Fiind un produs care a devenit indinspensabil omului modern din ziua de astazi, producatorii, cu regularitate, vin cu variante imbunatatite a nivelului de performanta, incercand sa ofere utilizatorilor experinete deosebite.

Un smartphone, chiar si din categoria celor mai ieftine si mai putin performante, contribuie, cu siguranta, la sporirea nivelului de interactiune cu cei din jur si ajuta la formarea unui anumit stil de viata. Pentru ca da, smartphone-ul este un stil de viata, iar tot mai multi dintre noi il includem in activitatile zilnice, fara sa ne dam seama ca suntem dependenti de utilizarea lui.

Fie ca il folosim sa combatem plictiseala, fie pentru activitati legate de scoala sau serviciu, acestea se dovedesc a fi extrem de utile si aproape ca nu exista om care sa nu beneficieze de un asemnea device.

Cand vorbim despre un smartphone, nu prea mai exista lucruri care nu au fost spuse si la prima vedere, alegerea unuia in detrimentul altuia pare a fi o sarcina simpla. Lucrurile nu sunt atat de usoare precum par, mai ales ca producatorii se intrec in a oferi tot mai multe functii, menite sa ne usureze viata.

Sute de modele si zeci de branduri disponibile, fac ca alegerea smartphone-ului potrivit sa ne puna in impasul de a lua hotararea ideala. Asadar, alegerea unui smartphone ar trebui sa aiba la baza informatie, inainte de tentatie. Spun asta pentru ca, majoritatea dintre noi suntem tentati sa le alegem dupa designul care ne ia ochii, sau sa il cumparam pe cel mai scump, pentru ca da bine in fata celor din jurul nostru. Dar oare, nu gresim?

Vezi oferta actuala de pret pentru cel mai bun smartphone!

Pusi in fata faptului de a trebui sa aleagem smartphone-ul potrivit, inevitabil in minte ne vin cateva intrebari, a caror raspunsuri de pun in incurcatura. Acestea, adesea sunt:

Metode de conectare pentru cel mai bun smartphone

Una dintre cele mai utilizate metode de conectare este tethering-ul, functie disponibila pe majoritatea telefoanelor moderne si performante, care se pot conecta la internet prin 3G sau 4G.

Inapoi la meniu ↑

Ce memorie are cel mai bun smartphone?

Producatorii aduc in prezent dispozitive cu memorie de 8, 16, 32, 64, 128 si 256GB. 256 GB, parea a fi capacitatea maxima de stocare a unui smartphone, insa device-urile cele mai performante, de astazi vin cu o capacitate uluitoare de 512 GB.

Inapoi la meniu ↑

Care este cel mai bun smartphone?

Acela care ti se potriveste. Raspunsul la aceasta intrebare poate fi inselator. A avea unul dintre cele mai scumpe telefoane existente pe piata, nu inseamna neaparat ca este si mai capabil. In functie de categoria in care doresti sa se incadreze smartphone-ul, alaege varianta optima pentru nevoile tale. Mai jos, in articol vei gasi cateva exemple.

Inapoi la meniu ↑

Care sunt cele mai bune telefoane?

Sunt foarte multe modele de telefoane care sunt catalogate ca fiind cele mai bune. In functie de marca, buget si scopul pentru care se achizitioneaza un smartphone, pentru fiecare categorie in parte vei gasi un model care se face mai remarcat decat altul, prin specificatii.

Inapoi la meniu ↑

Ce telefon sa cumpar?

Tinand cont de unii factori, extrem de importanti, ar trebui sa iei o alegere bazata in principiu pe specificatiile pe care le ofera un smartphone. In continuarea articolului, ai putea sa afli usor ce tip de device ti se potriveste.

Care este cel mai bun telefon din lume?

Cu siguranta, cel mai bun telefon din lume, nu este cel care este mai scump. In timp ce cel mai scump din lume costa usor peste 10.000 de lei, cele mai ieftine isi fac usor intrarea in clasamentul de cel mai apreciat. Astfel ca, in 2020, cel mai apreciat smartphone, cel putin in urma recenziilor acordate de utilizatori, pare a fi un Samsung Galaxy Note 10, cu un pret in jumatate fata de cel mai scump.

Asadar, acest articol are scopul de a te ajuta sa intelegi ce tip de smartphone ti se potriveste si pentru ce anume se merita sa platesti o anumita suma de bani, in concordanta cu nevoile tale. Pentru ca alegerea unui smartphone, nu este doar despre a cumpara ultimul model ci despre a sti daca performantele acestuia sunt absolut necesare, sau nu stilului tau de viata si nevoilor tale.

Profita de oferta actuala eMag pentru cel mai bun smartphone!

Camera foto. Prima caracteristica, dupa care se cauta un smartphone

Aceasta, influenteaza, fara dubii, alegerea unui model, sau altul. Probabil, este cea mai cautata caracteristica a unui smartphone si daca te afli in aceasta categorie, iata ce ar trebui sa stii despre camerele foto si despre cum pot influenteaza acestea alegerea ta.

Inapoi la meniu ↑

Caracteristicile de baza ale unei camere foto performante

In principiu, sunt cateva caracteristici, de baza care conteaza pentru o camera foto a unui smartphone:

  • ISOsensibilitatea imaginii

ISO face referire la senzitivitatea senzorului. Numarul de ISO, determina senzorul sa fie mai sensibil la lumina, iar cu cat acesta este mai mare, cu atat fotografiile facute noaptea, sau la intuneric, vor fi mai luminoase. Ca sa intelegi mai bine, probabil ai auzit de “purici”, termenul pentru numarul mare de ISO, care vor fi “curatati” de majoritatea telefoanelor perfomante. Legat de senzor, acesta este componenta hardware principala, care va reda calitatea unei imagini, acesta fiind cel care preia lumina ce o va transforma in semnal electric. In mod evident, un senzor mai mare va fi mai eficient fata de unul mic.

  • Viteza de declansare

Viteza de declansare este cea care influenteaza rapiditatea cu care se inchide diafragma. Daca viteza de declansare este prea lenta, imaginea redata fa vi supraexpusa, iar daca e foarte rapida, imaginile vor fi intunecate.

  • Deschiderea diafragmei

Deschiderea diafragmei face referire la gradul de desfacere a obiectivului. Atunci cand valoarea acesteia este mica, camera va lasa multa lumina si un focus mica, iar o valoare mare va genera claritate imaginilor.

  • Numarul de megapixeli

Rezolutia imaginilor depinde de numarul de magapixeli.

  • Stabilizarea optica

Este important pentru imagine, ca un smartphone sa beneficieze de aceasta tehnologie, daca dorim imagini bune, chiar si cand nu dispunem de prea multa lumina.

  • Tipul de software

Procesarea software, este si cea care face diferenta intre producatori. Telefoanele pot produce imagini saturate, detaliate, cu culori calde, sau clare.

Cel mai bun smartphone la preturi foarte bune le gasesti aici!

Caracteristicile unui smartphone cu camera foto buna

Telefoanele performante, existente pe piata astazi vin cu imbunatatiri tehnice inedite pentru realizarea fotografiilor perfecte, cu camerele foto din dotare. Desi pare un capitol simplu si ai tendinta de a nu acorda prea mare atentie, cand vine vorba de telefoane, lista cu tipurile camerelor atasate, este una destul de vasta. Asadar, la telefoanele cele mai performante gasim:

Camere multiple

Desi, ai spune ca un smartphone este in stare de orice, cand vine vorba despre calitatea imaginilor realizate cu camerele lor foto, lucrurile sunt mai complicate decat ai fi crezut. Performantele unei camere foto, in acest caz sunt oarecum limitate, de dimensiunile maxime ale telefoanelor. Acest lucru, i-a facut pe producatori, sa gaseasca variante optime, astfel incat camerele foto sa atinga cea mai inalta calitate. Solutia a fost implementarea mai multor camere, fiecare avand propriul tipar de fotografiat.

Ideea de baza a camerelor multiple este ca acestea nu functioneaza simultan, ci separat, lucru care inseamna ca au senzori multipli, diferentiati. Datorita acestei variante tehnice, device-ul isi va pastra dimensiunea, intr-o limita normala, iar camera implementata a primit mai multe functionalitati: 3D, fotografiere nocturna, zoom, HDR (contrastul imaginii, foarte apropiat de ochiul uman).

Datorita tehnologie HDR este posibil ca un smartphone sa realizeze trei imagini cu tipuri diferite de expunere, iar rezultatul va fi o fotografie cu detalii bogate, deopotriva pe partile intunecate si luminate.

ToF- Time of flight

Ce inseamna ToF? Un dispozitiv implementat cu aceasta tehnologie, foloseste lumina inflarosie pentru a scoate in evidenta detalii de adancime, pentru a realiza o imagine exceptionala. De aceasta tehnologie beneficiaza telefoanele ultra-performante. Senzorul unei astfel de camere, emite un semnal luminos care va ajunge la subiectul fotografiei si apoi revine inapoi, intr-un timp masurat. Cu un singur impuls de acest gen, se va oferi detalii despre profunzimea fotografiei sau a video-ului.

LED flash, Dual-LED, Triple-LED,Quad-LED Flash

Cel mai simplu tip de flash, contine o dioda care va emite lumina si este adaptat pentru fotografiile de aproape, realizate in medii intunecate. Aceasta este utilizata la camerele telefoanelor, deoarece consuma putin si este de dimensiuni mici. Celelalte tipuri, Dual-LED, triple-LED si quad-LED flash lucreaza similar cu primul tip de flash, iar plusul vine din faptul ca utilizeaza două sau mai multe leduri care au temperaturi diferite de culoare. In functie de temperatura luminii ambientale, telefonul va echilibra puterea flash-urilor, lucru ce va reda imagini cu calitatea cea mai natural.

Recunoasterea faciala

Recunoasterea faciala este un model de software biometric, care este in stare sa identifice persoanele din cadrul unei imagini digitale, printr-o analizarea exacta a trasaturilor umane. Aceasta nu percepe fata propriu zisa, ci doar multitudinea de pixeli impreunati care formeaza imaginea digitală. Recunoasterea faciala nu influenteaza cu nimic calitatea pozelor, ci reprezinta, mai mult un factor de securitate pentru utilizarea telefonului. Este o functie mai rapida si mai sigura decat cea in care se foloseste, amprenta.

Vezi oferta actuala de pret pentru cel mai bun smartphone!

Zoom

Zoom-ul camerelor foto pentru telefoanele de astazi pot fi: optice sau digitale. Primul reprezinta o facilitate, cu un numar mai mare de camere foto instalate individual, iar in urma utilizarii acestuia nu se va pierde din calitatea imaginilor. Cel digital, este ajutat de un program care va apropia imaginea, lucru care va scade calitatea imaginii.

Timpul de expunere, sau shutter speed.

Cantitati mai mari de lumina, ajung la senzorul ce o va transforma in impuls electric. Shutter speed este diferit de diafragma, diferenta constand in timpul in care lentila ramane deschisa, pana la executarea fotografiei. Astfel, lentila deschisa mai mult timp va permite intrarea de mai multa lumina la senzor, iar imaginea va fi facuta mai rapid, iar obiectivele aflate in miscare vor fi mai clare.

Balansul de lumina alba

Acesta se refera la efectele pe care le are temperatura luminii le are asupra nuantelor de culori din fotografii. Temperaturile de lumina se masoara in grade Kelvin si sunt diferite. O lumina cu o temperatura ridicata va oferi tente de albastru, in timp ce una cu temperatura scazuta va oferi culori galbene. Pentru a se gasi un echilibru intre aceste contraste, balansul se va face manual, iar efectul poate fi unul natural.

Autofocus

Lumina primita de o camera foto, depinde foarte mult de unghiul sub care aceasta cade pe obictiv si de distanta fata de subiectul fotografiei. Autofocusul va permite selectarea razelor de lumina, din zona de interes maxim. Aceste sisteme pot fi pasive, active ori hibride. Unele sisteme pot folosi un singur senzor, in timp ce altele pot utiliza mai multe, la fel cum unele vor actiona direct prin lentila aparatului foto incorporat iar altele vor functiona separat.

Inapoi la meniu ↑

Totul despre display-ul unui smartphone

Ecranul unui smartphone, este un alt criteriu care face delimitarea in o alegere. In timp ce unii prefera telefoanele cu ecrane mici, altii vor un ecran, cat mai mare posibil.

Dimensiunea ecranului se masoara in inch, iar maurarea standard se face pe diagonala. Ca sa iti faci o ideea despre asta, trebuie sa stii ca un inch inseamna 2.54 cm. Ca un exemplu, un smartphone de 5.8 inch inseamna 14.6 cm pe diagonala.

Inapoi la meniu ↑

Cum alegem marimea ecranului?

Suntem tentati sa ne gandim ca un ecran mare ofera o calitate mai buna a imaginii, lucru care nu este intocmai adevarat. Exista alte caracteristici care trebuie luate in seama, atunci cand alegem un model de smartphone, dupa dimensiunea ecranului.

In afara de rezolutie, ar trebui sa tinem cont si de: greutate sau grosime, pentru ca acestea sunt cele care fac diferenta, intre un smartphone cu utilitate buna si grad sporit de comfort si unul care ne poate face sa fim neindemanatici.

Pentru un telefon al carei utilitate va consta in cititul de carti, sau socializare , unul de dimensiune mica, precum 5.2 inch si 2K ar trebui sa fie suficient. Daca doresti un telefon cu care sa te poti uita la filme sau pentru jocuri, mai potrivit ar fi unul cu un ecran mare, cu rezolutie Full HD.

Profita de oferta actuala eMag pentru cel mai bun smartphone!

Odata stabilita dimensiunea ecranului, vine intrebare: LCD, OLED sau AMOLED?

  • LCD (Liquid Crystal Display)– ecranul este format dintr-un start de cristale lichide asezat intre mai multe starturi de sticla. Acest tip de ecran ofera o calitate buna a culorilor, se comporta foarte bine la lumina puternica, insa nu redau nonculoarea negru, au un contrast mai scazut si consuma mai multa energie.
  • OLED (Organic Light Emitting Diode)– functioneaza complet diferit de prima varianta si este a doua cea mai mare tehnologie folosita la ecranele telefoanelor. OLED, este construit pe baza unui material organic, ce se numeste polimer, care datorita electricitatii va fi iluminat. Acest tip de ecran va permite un consum mai mic de energie, o luminozitate mai buna, iar negrul va fi mai aproape de realitate.
  • AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode)– deriveaza din tehnologia OLED si are in componenta un material organic care degaja lumina atunci cand electricitatea trece prin el. Ecranele de tip AMOLED ofera un contrast mult mai echilibrat decat primele, consuma putina energie pentru culorile inchise, culorile sunt mult mai intense si saturate, insa au o lizibilitate mai slaba la lumina soarelui. Exista si varianta de SUPER AMOLED, o versiune realizata de cei de la Samsung, diferenta constand intr-un asa numit digitizer, care reflecta mai putina lumina solara, fata de prima versiune.

Rezolutia ecranului

Rezolutia ecranului presupune numarul de pixeli care formeaza o imagine. Cu cat rezolutia este mai mare, imaginile, video-urile, jocurile si, in general, orice continut va fi mai precis si mai clar vizibil.

Rezolutia are doau valori esentiale: latimea si inaltimea. Spre exemplu, rezolutia Full HD are 1920×1080 pixeli, iar pentru a afla numarul de pixeli, vom inmulti cele doua valori si vom ajunge la rezultatul de 2 milioane de pixeli.

Un ecran poate avea diferite rezolutii, precum cele de mai jos:

  • 1280×720 pixeli – sau imaginea HD;
  • 2048×1080 pixeli – sau 2K, QHD ori HD+;
  • 3840×2160 pixeli – sau 4K, UHD sau Ultra HD;
Inapoi la meniu ↑

Ce sistem de operare alegem?

In prezent, exista trei mari sisteme de operare pentru smartphone: iOS, ANDROID si WINDOWS,desi adevarata batalie se da intre cele mai utilizate: iOS si Android.

Pentru a afla care din acestea ti se potriveste cel mai bine, trebuie sa stabilesti mai intai ce te intereseaza cel mai mult la viitorul tau telefon. As zice ca, conteaza mai mult modul in care un telefon functioneaza si facilitatule pe car ele ofera, decat marca sau brandul acestuia.

Pe scurt, ar trebui sa alegi un sistem de operare, in detrimentul altuia daca preferi avantajele particulare ale acestora. Astfel ca ar trebui sa alegi:

Sistemul de operare Android, daca:

  • vrei acces gratuit la cat mai multe aplicatii si jocuri;
  • doresti un smartphone cu o interfata usor de folosit, simpla si pe care sa o personalizezi;
  • vrei sa beneficiezi de o baterie cat mai performanta si de accesorii gratuite pentru incarcari rapide si wireless;
  • vrei conexiune rapida la accesorii smart, cum ar fi bratarile intelegente pentru fitness sau ceasurile smart;

Sistemul de operare iOS daca:

  • vrei o experienta unica, oferita de un sistem realizat special exclusiv pentru un anumit model;
  • doresti o rata mare de confidentialitate si un sistem de autentificare cat mai sigur;
  • vrei sa beneficiezi de o descarcare rapida de aplicatii;
  • vrei un telefon, simplu, mic, cu baterie mare;
  • vrei un sitem de operare, foarte bine optimizat;

Sistemul de operare Windows daca:

  • esti fidel brandului Nokia;
  • doresti o baterie buna, rezistenta cu o autonomie cat mai mare;
  • preferi autentificarea prin scanarea irisului;
  • doresti notificari fara a fi deschise;
  • vrei o interfata simpla, care poate fi personalizata;

Diferente intre sisteme de operare

Fata de sistemul de operare iOS, Android si Windows ofera acces mai rapid la bara de control de sus a ecranului, de unde poti face setari rapide pentru bluetooth, oprirea sunetului, aprindere lanterna, pornire wi-fi, etc.

Sistemul de operare Android, fata de celelalte doua ofera o intergata grafica mai usoara, prin care poti accesa o aplicatie mai simplu si mai rapid.

Sistemul de operare iOS, nu foloseste iconite pentru fiecare aplicatie, in timp ce sistemul de operare Android iti va permite sa creezi un folder pentru aplicatii, in care poti colecta toate informatiile dorite.

Android si iOS, iti permite afisarea informatiilor privind starea bateriei, in timp ce la Windows acest lucru nu este posibil. In plus, la primele doua, poti chiar folosi aplicatii de optimizare a duratei de viata a bateriei, desi la iOS, acest lucru este putin mai neprietenos, fata de Android.

Cel mai bun smartphone la preturi foarte bune le gasesti aici!

Cele mai bune telefoane, pe categorii

Termenul de “cel mai bun telefon” exista, insa acesta ar trebui atribuit pentru anumite categorii si nu pentru unul singur. Cel mai bun telefon, poate fi si unul destul de ieftin si nu neaparat cel mai scump din lume. Daca ne dorim telefoane mobile, bune pe care sa le folosim doar pentru convorbiri, atunci ne trebuie unul care sa aiba un semnal ireprosabil si o baterie rezistenta, astfel ca vom cauta cel mai apreciat la aceasta categori. Daca ne dorim un smartphone ieftin si bun, are sa se incadreze cu succes in raportul calitate pret, este alta categorie, iar daca vrem un smartphone foaarte rezistent la utilizari frecvente, sau pentru a beneficia de un gaming excelent, ne uitam la telefoanele cele mai bune pentru acest gen. Asadar, cred ca ai inteles ideea. Cel mai bun telefon, este cel care se incadreaza in anumite tipare, tipare pe care tu le cauti pentru urmatorul tau telefon. Astfel, mai jos, vom incerca sa dam cateva exemple, de smartphone-uri care sunt catalogate ca afiind cele mai bune, la unele categorii.

Smartphone rezistente la socuri

Un model de smartphone, rezistent la socuri, apa, praf si cazaturi ar putea fi Blackview P10000 Pro, cu o baterie extrem de rezistenta, de 11000 mAh, lucru car eil va fine incarcat pana la 5 zile. Beneficiaza de un procesor octa-core, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare. Are display de 6 1 inch si o rezolutie de 2160×1080 pixeli. Camerele principale sunt de 16 mp, cu un senzor Sony, dual led si camere secundare de 13 mp.

Inapoi la meniu ↑

Cel mai bun smartphone de actualitate

Piata este ocupata de cativa producatori, dintre cei mai importanti de altfel, precum: Apple, Samsung, Huawei, HTC sau Sony. Fiecare dintre acestia vin cu modele performante si cu specificatii de top pentru cele mai bune telefoane a lor si bifeaza cu succes caracteristici precum: design modern, rapiditate, software de ultima tehnologie, ecrane si camere foto multimple, de inalta calitate, autonomie mare si dual sim. Principalii producatori, declarati de utilizatori ca produc cele mai bune telefoane, sunt:

Apple sunt printre cele mai apreciate branduri, de la noi din tara si nu numai. Cele mai noi smartphone-uri din gama Apple iPhone XS, care vin cu telefoane cu o diagonala de 5.8 inch (6.5 la XS Max), dispozitive foto cu senzori de 12 mp, memorie maxima de 512 mb,

Samsung propune cele ma noi modele din seria S. Daca pana acum in top era un Samsung Galaxy S10, producatorii au lansat pe piata cel mai nou model, din gama Samsung Galaxy S20, iar cel mai imbunatatit model al acestei game este declarat de unii a fiind cel mai performant smartphone Samsung. Fiecare din aceste modele vin cu modem 5G, Cele mai ieftine smartphone uri din aceasta gama, au ecrane de 6 i inch 2K, Dynamic AMOLED, 4 GB memorie RAM si 64 GB spațiu de stocare, cu posibilitatea de slot microsd, procesor Snapdragon 855. De asemenea dispune de 4 camere de: wide de 12 MP + telefoto de 64 MP + ultrawide de 12 MP si 10 MP pentru selfie. Cu cat versiunea creste, cu atat aceste specificatii se vor mari.

Huawei si noile serii propuse de acestia, din seriile Pro 40, sunt principalii concurenti pentru modelele Samsung Galaxy Note. Asa cum ne-au invatat, chinezii vin cu 4 variante pentru acest model: simplu, light, pro si o varianta porche design. Specificatii pentru cel mai ieftin telefon din serie: ecran LCD, de 6.4 inch, rezolutie 2310 x 1080 pixeli, dispozitive foto: principala 50MP, telephoto 40MP x, ultrawide are 12MP, procesor Kirin 990, 8GB de RAM.

Vezi oferta actuala de pret pentru cel mai bun smartphone!

Cel mai ieftin smartphone, pret excelent in raport cu calitatea

In categoria cel mai bun smartphone calitate pret, utilizatorii declara Samsung Galaxy S10 Plus ( Note)ca fiind cel mai bun smartphone Samsung, din punct de vedere a raportului calitate-pret.

Acesta este un smartphone potrivit pentru business, artistilor grafici, pasionatilor de fotografii , in general tuturor celor care sunt in cautare de productivitate mobila. Este un telefon dual SIM, beneficiaza de 12 GB de RAM si 5G, are o stocare de 512 GB, display dynamic AMOLED cu dimensiune de 6.8 inch, cu o rezolutie de 3040 x 1440 pixeli.

Tot la aceasta categorie, se inscrie si Samsung Galaxy S9+, care este varianta putin mai light a seriei Galaxy S10 si care a fost declarat cel mai bun smartphone 2018.

Telefoane smartphone ieftine si bune

Daca pana acum am tot vorbit despre mai marrii giganti ai telefoanelor mobile, a venit vremea sa acordam putina atentie si celor mai ieftine. Nu toata lumea isi permite sa achizitioneze telefoane de ultima generatie, astfel ca la mare cautare sunt si smartphone-urile din categoriile cu buget mai redus.

Desi nu beneficiaza de tehnologii de ultima ora, asta nu inseamna ca acestea nu sunt destul de performante si ca nu si-ar face treaba bine, din punct de vedere a functionalitatii. Mai jos, am alcauit o lista cu cateva modele de smartphone-uri, printre cele mai cautate din categoria de cel mai bun tel ieftin.

Sub 1500 de lei, putem cumpara smartphone-uri cu specificatii foarte bune, precum:

Samsung Galaxy, din seriile J, sunt, cu siguranta din acelea care nu te va dezamagi. Designul propus de acest model este atractiv, are un display usor curbat cu diagonala mare, de 6 1 inch. Rezolutia este full HD, iar calitatea camerelor foto sunt de 13 MP, respectiv 5 MP, cu flash LED incorporat. De asemenea, dispun de sunetul optimizat cu Dolby Almost, lucru care il face sa aiba o redare audio de calitate. Daca tot suntem la marca Samsung, tot in aceasta categorie pot fi inlcluse si seriile A, care propun un procesor Snapdragon 675, stocare de 128 GB, camera 32MP + 8MP + 5MP si un display mare de 6.7 inch, slot microsd. Sunt ceva mai scumpe decat cele din seria J, insa sunt populare in alegerile celor care cauta un smartphone bun si ieftin.

Nokia, este printre primele brand-uri de telefoane aparute pe piata. Din pacate, in ultimii ani, acestia nu au mai venit cu foarte multe imbunatatiri si desi la inceput erau cele mai bine cotate telefoane, astazi sunt codase. Insa, Nokia se relanseaza si reinventeaza si vine cu o propunere interesanta, a noului model Nokia 7.2. Acest model este o investitie buna, mai ales daca nu esti dispus sa cheltui sume exorbitante pe alte modele mai scumpe, ale altor branduri. Nokia 7.2 vine cu specificatii puternice si un lucru interesant e ca este capabil sa ruleze orice joc si aplicatie disponibila, pentru un telefon mid range. De asemenea dispune de o camera foarte buna 48MP + 8MP + 5MP, de un procesor Snapdragon 660, Stocare 64 GB, baterie 3500 mAh, un display de 6.39 inch si 6GB de memorie RAM.

Google Pixel 2, este o varianta exceptionala de smartphone bun si cu pret acceptabil. Se zice ca ar avea cea mai buna camaera pentru un smartphone, din categoria de sub 1500 de lei. In plus, bateria are o autonomie de 7 ore, si poate fi incarcata foarte rapid, in doar 15 minute. Are un procesorQualcomm Snapdragon 855, dimensiune a ecranului de 5 inch, memorie interna128 GB si RAM 4 GB.

Un alt exemplu, care face fata cu brio in aceasta categorie ar putea fi Huawei Mate 20, varianta Lite. Dispune de nu mai putin de 4 dispozitive foto, de 6 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, internet Full 4G, rezolutie FHD+ 2244 x 1080 pixeli, procesor Kirin 980, receptor GPS Dual-Band si amprenta pe spate. Acesta, a fost declarat cel mai bun smartphone ieftin, in anul 2019.

Profita de oferta actuala eMag pentru cel mai bun smartphone!

Oferte Smartphone. Preturi

Smartphone uri ieftine, pot fi gasite pe platforma magazinului online eMag. Smartphone-uri de top, dar si smartphone-uri mai ieftine pot fi gasite la categoria”promotii smartphone”, ce vin cu preturi bune, pentru toate categoriile de cerinte si bugete, sau poti cumpara de aici orice tip de smartphone, in rate.

La eMag cele mai bune reduceri smartphone, le poti gasi in orice perioada a anului, iar lista uriasa de device-uri disponibile isi va da posibilitatea sa ai de unde alege. Atunci cand cauti pe eMag smartphone Samsung, sau alta marca, cel mai bun pret smartphone, un telefon smartphone ieftin si in general cele mai bune telefoane, nu uita sa cauti sectiunea de descriere a modelor si mai apoi cea de recenzii acordate de utilizatorii care au cumparat deja smartphone eMag. In felul acesta, te asiguri ca telefonul pe care ti-l doresti este ceea ce cauti.

Un smartphone, ar trebui sa fie ales in functie de specificatiile de care avem nevoie si mai ales in functie de bugetul pe care ne permitem sa il alocam acestei categorii. Degeaba achizitionam cel mai scump telefon si sa nu stim cum sa il folosim, cum degeaba cumparam unul ieftin si sa realizam ca nu ne satisface asteptarile.

Cel mai bun smartphone la preturi foarte bune le gasesti aici!

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro