Recomandat!

Cum alegi cel mai bun smart tv?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Televizoarele clasice, au iesit demult din comert, astazi fiind practic imposibil sa mai poti cumpara unul. Smart tv-urile, joaca astazi un rol important in industria tehnologiei din acest domeniu, iar producatorii lanseaza modele tot mai bune, imbunatatite, cu tehnologii si performante avansate. Astazi poti chiar sa vorbesti cu televizorul, dandu-i comenzi vocale si poti sa traiesti in propria sufragerie, experiente la nivel cinematografic.

Smart tv-urile sunt cele mai populare alegeri, in materie de televizoare si sunt la mare cautare, datorita multitudinii de functii pe care acestea le ofera, transformandu-se usor, dar sigur, in adevarate dispozitive, de genul unui laptop. Si pentru ca, la fel ca si la telefoanele mobile, concurenta intre producatori este acerba si destul de stransa, astazi avem posibilitatea de a alege dintr-o varietate enorma de modele. Atat timp cat dispunem de un buget generos si de timp liber, nu ne mai ramane decat sa incepe sa facem cautarile pentru cel mai bun smart tv. Insa oare asta e tot ce conteaza? Ei bine, se pare ca nu! La fel ca si in cazul telefoanelor, televizoarele smart de astazi sunt dotate cu un sistem de operare sau cu procesoare de ultima generatie. Si atunci, cum stii sa faci alegerea corecta daca nu stii mai nimic despre aceste specificatii? In aces sens, articolul nostru, are scopul de a te informa cu toate detaliile legate de specificatiile cele mai importante ale unui bun tv smart, astfel incat tu sa fii capabil sa iei decizia cea mai buna, mai ales daca ai de gand sa faci o adevarata investitie.

Asadar, in continuarea articolului, vei afla care sunt cele mai actuale tehnologii de care un smart tv dispune, care sunt rezolutiile cele mai avansate si care sunt tipurile de televizoare inteligente, ce se potrivesc cu stilul tau de viata. Alegerea celui mai potrivit smart tv, va depinde doar despre acesti factori si pentru a te asigura ca vei beneficia de un produs bun, iti recomandam sa iei in serios toate aceste elemente.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune televizoare smart!

Tehnologie display

Exista doua tehnologii importante, la televizoarele performante de astazi, iar acestea sunt: tehnologia LED LCD si tehnologia OLED.

Display-urile LED LCD folosesc lumina, din spate, pentru a lumina pixelii, iar cea OLED este tehnologia care isi produce singura lumina pentru pixeli. Pixelii OLED sunt numiti emisivi, iar cei LED LCD se numesc transmisivi.

In cazul televizoarelor cu ecrane ieftine, LED LCD foloseste edge lighting, adica iluminare din lateral, proces in care led-urile se afla in partile laterale ale ecranului si nu in spatele acestuia, cum se intampla in cazul televizoarelor performante. Lumina led-urilor este transmisa printr-o matrice, ce este trimisa prin pixeli de culoare rosie, verde si albastra, iar mai apoi ajung la ochiul uman.

Atat OLED cat si LED ofera calitate imaginilor, iar principala trasatura a televizoarelor proiectate dupa 2017, este definita de High Dynamic Range, HDR, lucru care permite elemente imbunatatite pentru detaliile din zonele intunecate ale unei imagini, reproducand-o cu culori mai luminoase, in nuante mai accentuate de negru si mai stralucitoare de alb. Pe scurt, aceste tv smart vor reda o gama mai variata de culori si contraste. Despre constraste, vom vorbi, mai jos in articol, pentru ca si acesta este un element destul de important de care sa tii cont, cand faci alegerea unui tv smart.

Diferentele intre cele doua tehnologii, sunt destul de mari, LED LCD fiind mai slaba fata de OLED, din punct de vedere a contrastelor de negru. Practic, ce trebuie sa retii in cazul tehnologiilor unui display, este ca LED LCD este in general mai luminos, iar OLED ofera imagini in care negrul poate fi usor de vizualizat. Ca sa iti faci o idee, LCD-urile pot ajunge la valori de 2000 nits, ceea ce este echivalentul a 2000 de candele, in timp ce OLED poate ajunge pana la 800 nits. In functie de preferintele tale, alege calitatea imaginilor de care vrei sa beneficiezi, orientandu-te dupa acesti factori. Un lucru iarasi important, este pretul de achizitie, televizoarele cu display-uri OLED, fiind printre cele mai scumpe de pe piata, iar cele tip LED sunt accesibile pentru orice buget.

In plus, imaginile redate, depind foarte mult si de locul de unde te uiti la televizor. Pentru camerele cu putina lumina, sunt indicate televizoarele OLED, iar pentru cele foarte luminoase sunt recomandate cele tip LED LCD.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune televizoare smart! Inapoi la meniu ↑

Claritatea imaginii

Claritatea imaginilor redate de televizoarele smart, este influentata direct de tehnologia display-urilor. Despre acestea am vorbit la categoria anterioara, de unde putem concluziona ca, detasat, un televizor OLED castiga mai mult teren in fata unui televizor LED smart. Asadar, cele mai bune televizoare, cu imagini clare, reale si cu o gama mai variata de culori, sunt cele care dispun de tehnologia OLED.

O imagine reprezinta numarul de pixeli de pe fiecare coloana si fiecare rand al unui ecran. Cu cat numarul de pixeli este mai mare, cu atat calitatea si detaliile imaginii vor fi mai accentuate. In prezent, cea mai mare valoare a numarului de pixeli, la televizoarele smart este Ultra HD 4K, cu 3840 x 2160 pixeli.

Cele mai bune televizoare smart la preturi foarte bune le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Diagonala ecran cel mai bun smart tv

Display-ul unui televizor se masoara pe diagonala, iar spre exemplu un televizor de 55 inch are aceasta valoare, masurarea facandu-se de la un colt la altul, al ecranului. In plus, diagonala unui tv se alege si in functie de rezolutia ecranului, cu cat aceasta este mai mare, cu atat te vei putea apropia mai tare, fara sa te deranjeze numarul de pixeli redati. Ca sa intelegi mai bine, ca si un exemplu, poti sta mai aproape de un televizor in format 4K , fata de un tv in format Full HD, ambele variante avand aceeasi diagonala.

Ca si o recomandare, ai putea sa alegi un smart tv 4K, cu o diagonala mai mica, decat sa cumperi un tv cu o diagonala mare, insa formatul Full HD, sa nu fie tocmai un avantaj. Cel mai bun smart tv de 80 cm, in format 4K Ultra HD, este varianta optima spre care te poti orienta.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune televizoare smart! Inapoi la meniu ↑

Brandul celui mai bun smart tv

Pe piata romaneasca, exista o varietate larga de brand-uri din care putem alege, produse bune, cei mai cunoscuti dintre acestia fiind: Samsung, Toshiba, Sharp, Utok, Sony, LG, Philips sau Panasonic. Nu sunt singurii, care se remarca cu electronice si electrocasnice de top, insa produsele lor dispun de mai multe tehnologii si folosesc elemente mai performante in producerea dispozitivelor. Alte brand-uri care se fac tot mai apreciate, in randul romanilor sunt: Daewoo, Smart Tech, Blaupunkt, Orion, Star Light, etc.

Toti acesti producatori, si nu numai, pot fi gasiti pe emag.ro, acolo unde ai posibilitatea de a alege din zeci de televizoare smart tv emag si de unde poti beneficia de oferte si promotii, ce iti pot aduce economii substantiale.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune televizoare smart! Inapoi la meniu ↑

Pretul celui mai bun smart tv

Alegerea unui televizor smart tv ieftin si bun, poate fi facuta de pe site-ul emag.ro. Acolo televizoare smart tip LED sau televizor OLED, si nu numai, pot fi achizitionate la preturile cele mai bune de pe piata. In plus, pe emag.ro, ai posibilitatea de a compara televizoare, in functie de specificatiile cu care sunt dotate si poti afla parerile celor car eau utilizat deja produsul, elemente ce pot fi sursa ta de inspiratie, care sa te orienteze spre alegerea celui mai potrivit tv smart. Si pentru ca pe toti, mai intai ne intereseaza pretul, mai jos ai o lista cu smart tv preturi, pentru diverse categorii. Modelele de emag smart tv, le-am ales in functie de cele mai bune recenzii primite de la utilizatori, ceea ce inseamna ca produsele au un raport calitate-pret bun.

Cele mai bune televizoare smart la preturi foarte bune le gasesti aici!

Smart tv ieftine, preturi sub 1000 de lei.

  • Televizor LED Smart Samsung,cu siagonala de 80 cm, model 32N4302, in format HD. Este poate cel mai ieftin smart tv, de la Samsung, insa caracteristicile de top de care dispune il situeaza si in topul celor mai bune smart tv-uri, de buget. Dispune de un sistem de operare Tizen si poate rula aplicatii ca Youtube, Netflix, HBOGo si poate primi comenzi vocale. Ecranul are o rezolutie de 1366 x 768 si dispune de 2 porturi HDMI, 1 RJ-45, 1 S/PDIF. Consumul energetic este de 59 w si are dimensiunile: 737.4 x 438 x 74.1 mm si greutatea de doar 3,8 kg. Pretul de achizitie este de doar 849 lei.
  • Televizor LED Smart LG, cu diagonala de 80 cm, model 32LK6200PLA, in format Full HD. Este unul din cele mai apreciate tv smart, avand un scor de 5 stele, in urma acordarilor de recenzii de catre utilizatorii care l-au cumparat deja. Utilizeaza sistemul de operare webOS, dispune de asistent vocal smart si este dotat cu un procesor Quad Core.Rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 si este proiectat cu 2 sisteme audio+ virtual surround Plus. Dispune de 3 porturi HDMI si are un consum de energie electrica de 36 W. Dimensiuni: 742 x 445 x 87 mm, greutate 5.1 kg. Pret de achizitie: 899 lei.
  • Televizor Smart LED Philips, cu diagonala de 80 cm, model 32PFS5803/12, in format Full HD. De asemenea, este unul din cele mai apreciate tv smart si prezinta un raport bun de calitate pret. Sistemul de operare al smart tv-ului este Saphi si dispune de screen mirroring. Rezolutia ecranului plat este de 1920 x 1080, cu tehnologia Pixel Plus HD. Dispune de doua sisteme audio cu putere in difuzoare de 16 W si are doua porturi HDMI. Dimensiuni: 731.8 x 435.5 x 77.3 mm si o greutate de 4,5 kg. Pretul de achizitie este de 949 lei.

Top 3 cele mai performante televizoare smart

  • Televizor Samsung 98Q950RB, cu diagonala record de 248 cm, Smart cu format 8K Ultra HD, QLED. Pare de neatins, mai ales ca pretul acestui gigant depaseste 30.000 de lei. Evident, este unul din cele mai performante televizoare, pana la ora actuala, daca nu chiar cel mai performant. Sunt multe de spus despre acest model, insa cele mai importante specificatii, depasesc limita la care te-ai fi gandit ca un televizor poate ajunge. Tv smart-ul are un ecran plat, cu o rezolutie naucitoare de 7680 x 4320 cu tehnologia cea mai avansata in domeniu: Procesor Quantum 8K. Are difuzoare integrate cu o putere de 60 w+ subwoofer integrat cu putere de 20 w. Dispune de 4 porturi HDMI. Datorita dimensiunilor si specificatiilor extrem de avansate, este evident ca si consumul energetic va fi ridicat, televizorul facand parte din clasa D, cu un consum de 1025 kWh/an. Dimensiuni: 2183.5 x 1249.4 x 39.9 mm. Greutate 85 kg.
  • Televizor Smart LG OLED88ZX9LA, cu diagonala de 223 cm, Smart, in format 8K Ultra HD, display OLED. Avand in vedere pretul primului model, putem spune ca smart-ul LG est emai accesibil, acesta putand fi achizitionat cu 149.999 lei. Ecarnul LG OLED ofera niveluri optime de negru si contraste infinite, la 8k, cu cele mai reale si clare detalii. Este dotat cu sistemul vocal inteligent Alexa si are sistem de operare Android. Procesorul face parte din generatia Quad Core, iar rezolutia ecranului este de 7680 x 4320. Este mai economic fata de primul model, daca este sa ne gandim ca acesta face parte din clasa energetica B, avand un consum anual de 458 kWh. Dimensiuni: 1960 x 1120 x 50 mm si greutate de 104 Kg.
  • Televizor QLED Smart Samsung, cu diagonala de 189 cm, model 75Q950RB, in format 8K. Poate fi achizitionat la un pret mai decent, de 52.493 lei, datorita dimensiunilor mai mici ale ecranului. Sistemul de operare Tizen, asistent vocal smart Bixby si rezolutie a ecranului de 7680 x 4320, cu tehnologia Direct Full Array 16X. Tehnologii audio: Dolby Digital Plus. Face parte din clasa energetica C si are un consul anual de 409 W. Dimensiuni: 1677.2 x 964.6 x 34.6 m si 60.9 Kg.

Televizor LED smart

Televizor smart OLED

Inapoi la meniu ↑

Ce televizor sa cumpar?

Din fericire, sau din pacate, gama de televizoare din care poti alege, la ora actuala, este destul de variata si probabil singura delimitare intre zecile de modele disponibile, se va face strict legata de pret. Televizoare bune, performante cu tehnologii avansate, exista in toate magazinele, iar preturile acestora pot fi uneori destul de piperate. Cu siguranta, fiecare dintre noi se va orienta sprem modele pe care ni le permitem, varietatea existand si la preturi, nu doar la modele. In timp ce cele mai ieftine televizoare, dar cu specificicatii destul de abune, ajung sa coste de la 2000 de lei in sus, cele mai performante au depasit de mult pragul de 10000 de lei.

Ce alegi? Televizor smart, televizor 4k, Full HD, OLED sau de tip LED backlight? Dupa cum vezi, optiunile sunt multiple, iar daca nu esti un pasionat al tehnologiei si ai nevoie de un tv doar pentru a te relaxa in putinul timp liber de care dispui, probabil un smart tv tip LED, pentru tine este suficient. Insa, daca iti doresti un tv, capabil sa ofere experiente demne de cinema, televizoarele OLED, sunt ceea ce te poate ajuta. In functie de stilul tau de viata, vei alege exact ceea ce iti va satisface gradul de nevoie si zicem noi ca nu are rost sa te arunci prea tare, daca nu este cazul. Cu ajutorul articolului nostru, vei intelege ce reprezinta fiecare tip de televizor si cu siguranta vei sti sa faci delimitarea intre acestea, alegandu-l in final pe cel care te reprezinta cel mai bine.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune televizoare smart! Inapoi la meniu ↑

Ce inseamna televizor smart?

Cel mai simplu raspuns la intrebarea: “ce inseamna smart tv”, este redat de expresia: “televizor cu internet”. Un smart tv, are capacitatea de a putea fi conectat la internet, fie prin wireless, fie prin cablu si este principala caracteristica dupa care utilizatorii fac aceasta alegere. Un smart tv, ofera posibilitati multiple de utilizare, datorita conectarii la internet, iar modelele cele mai performante, nu sunt foarte departe de caracteristicile unui laptop. Cam la acest nivel s-a ajung, in momentul de fata, iar partea buna este ca tehnologia televizoarelor este in continua dezvoltare si nu e de mirare ca in viitor sa apara fel de fel de televizoare hibrid, cu functii tot mai updatate.

De asemenea, un smart tv, nu este numit asa doar pentru faptul ca poate fi conectat la televizor. Procesorul, hard disk-ul, sistemul de operare, fiind alte caracteristici importante pe care le regasim la televizoarele inteligente, din ziua de azi. Cum am mai spus, televizoarele cele mai performante sunt aproape similare unui laptop, ca sa nu mai amintim de calitatea imaginilor redate, aproape de realitate.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune televizoare smart! Inapoi la meniu ↑

Care sunt cele mai bune televizoare?

Exista zeci de modele, performante, inteligente care sa faca fata cu brio celor mai solicitante comenzi, iar piata este plina si in continua dezvoltare, producatorii aducand pe piata televizoare capabile sa ofere experiente la nivel cinematografic. Unele din cele mai bune si mai performante televizoare, cu cele mai bune recenzii pe care le-am gasit pe internet, sunt cele din lista de mai joc, pe care le recomandam pentru toti cei care vor sa beneficieze de un smart tv la un nivel superior.

1.Televizor OLED Smart LG, cu diagonala de 139 cm, OLED55C8PLA,in format 4K Ultra HD. Dispune de un format display plat si este dotat cu sistemul de operare webOS. Poate rula aplicatii android tv, video Streaming, precum: Netflix, HBOGo sau YouTube, avand in dotare un procesor de tip Quad core. Rezolutia ecranului este de 3840 x 2160. Face parte din clasa energetica A+, avand un consum de energie de 113 W. Dimensiuni: 1228 x 707 x 46.9 mm, greutate 16,3 kg. Pentru un astfel de televizor, catalogat ca fiind cel mai bun smart tv 2018, utilizatorii vor scoate din buzunar sume destul de piperate, insa pentru cei care isi doresc performante si experiente la nivel inalt, fara indoiala este televizorul cel mai potrivit.

2.Televizor LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm, model 55NU7302, in format 4K Ultra HD. Ofera o claritate mai bun, prin continutul HDR si ofera detalii mai aprofundate, mai clare in scene cu contrast static si dinamic. Are un ecran curbat, sistem de operare Tizen si procesor Quad Core. Dispune de tehnologii audio Dolby Digital Plus cu o putere in difuzoare de 20 W. Consumul de energie estimat este de 145 W. Dimensiuni: 1236 x 714.9 x 104 mm. Greutate de 18 kg. Vine la pachet cu un sistem de montare pe perete. Pretul acestui smart tv depaseste 2000 de lei si face parte din categoria de televizor smart ieftin.

3.Televizor OLED Smart Sony, cu diagonala de 138.8 cm, model 55A1, in format 4K Ultra HD. Este poate unul din cele mai bune televizoare smart, dar si cele mai scumpe, existente pe piata la ora actuala, insa experientele pe care le ofera depasesc orice asteptari. Nu exista un televizor mai bun, cu care sa poti viziona filme, la calitati exceptionale, datorita ecranului cu tehnologia Oled de care dispune. Sistemul de operare a smart tv-ului este Android, are o capacitate de stocare de 16 GB si o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160. Ofera sunete clare, puternice, datorita tehnologiei Dolby Atmos Digital, cu subwoofer integrat cu o putere de 50 W. Face parte din clasa B, cand vine vorba de clasa energetica si are un consum de energie de 135 W. Dimensiuni:1228 x 710 x 339 mm si greutate de25 kg.

Inapoi la meniu ↑

Caracteristici tehnice ale celui mai bun televizor

Atunci cand urmeaza sa iti achizitionezi un smart TV, este de asemenea important sa tii cont si de specificatiile, din randurile de mai jos, pentru a te asigura ca vei face cea mai inspirata alegere.

Rezolutia

Concurenta dintre mai marii producatori, au facut ca televizoarele pe care astazi le gasim pe piata, sa vina in formate tot mai performante, ce ofera imagini cat mai reale si mai clare, astfel ca putem opta pentru rezolutii de tip: SD, HD Ready, Full HD si cea mai nou aparuta, UHD. Cine ar fi crezut ca formatul HD Ready, astazi ajunge sa fie cea mai ieftina varianta pentru un televizor cu imagini de calitate, insa evident, cele mai performante sunt televizoarele cu tehnologia 4K ultra HD. Mai jos, in functie de tehnologie, avem si valorile rezolutiilor pe care acestea le ofera:

  • SD in definitie: Standard Definition are o rezolutie de 720 x 480 pixeli si oregasim tot mai rar, aceasta fiind folosita la televizoarele vechi, cu tub. Probabil, in viitorul apropiat nici nu va mai exista.
  • HD Ready: 1280×720- Televizoarele HD Ready sunt inca la mare cautare, datorita pretului mai scazut. Acestea, nu au un tuner HD, insa au un imput digital.
  • FULL HD: 1920×1080- Televizorul Full HD au un pret considerabil mai mare decat cel HD si redau o imagine mult mai buna, mai clara si mai reala.
  • 4K Ultra HD: 3840 x 2160-Rezolutia Ultra HD sau rezolutia 4K este, in fapt, o multiplicator de 4 ori a rezolutiei Full HD. Efectul va fi unul cat se poate de uimitor si se pot vedea detalii microscopice, definite de linii fine. Claritatea imaginilor redate este net superioara, rezolutiilor anterioare, iar experientele pe care un astfel de tv le ofera, sunt de nivel cinematografic. Evident, si pretul de achizitie este ma masura, televizoarele 4K ultra HD, fiind cele mai scumpe de pe piata.
  • 8K: 7680×4320- o regasim la cele mai de actualitate modele, acolo unde performanta si tehnologiile avansate, fac ca preturile de achizitie sa explodeze.
Cele mai bune televizoare smart la preturi foarte bune le gasesti aici!

Contrastul

Contrastul este definit prin raportul dintre pixelii luminosi si cei intunecati, care apar pe ecran. Exista doua tipuri de contraste, pe care le regasim la televizoarele actuale: contrast static si contrast static.

Contrastul static este cel real si mai este cunoscut si sub denumirea de ANSI. ANSI masoara raportul dintre partile luminoase si partile intunecate la unei imagini redate pe ecran. Acesta se masoara prin intermediul unei grile cu 16 patratele alternative luminoase/intunecate, iar intensitatea luminii emise de patratelele luminoase, se va imparti la intensitatea celor intunecate, iar rezultatul va fi valoarea contrastului.

Contrastul dinamic, masoara raportul dintre cel mai inchis negru si cel mai luminos alb, dar nu in acelasi timp, pentru ca display-urile unui tv nu are capacitatea de a afisa doua valori extreme, simultan. Astfel ca, ecranul reda culori intunecate in scene in care predomina culorile inchise si culori luminoase in scene deschise.

Contrastul dinamic are intotdeauna o valoare mai mare fata de cel static si este important sa te documentezi despre acest aspect inainte de a alege un tv. Daca un tv are in specificatiile sale un contrast cu valoarea 10:000:1, tipul contrastului este dinamic si probabil ca este optiunea cea mai buna.

La televizoarele performante, exista termenii de mega-contrast sau High contrast, iar producatorii, in acest caz, nu mai precizeaza si valorile acestuia.

De asemenea, trebuie sa stii ca contrastul unui tv, influenteaza direct si pretul acestuia. Astfel ca, la televizoarele de pana la 1500 lei, contrastul static are valoarea de 1000:1, iar cel dinamic de 6000:1-50000:1, la cele cu pretul intre 1500-2000 de lei, contrastul static este de 1000:1, iar cel dinamic este High Contrast, iar la televizoarele de peste 2000 lei, vei regasi doar contrast dinamic: High Contrast.

Inainte de a te hotari asupra unui model de televizor, este important sa tii cont si de contrastul dinamic si de valoarea celui static, chiar daca acestea nu sunt precizate de producator. Cel mai indicat este sa testezi imaginile, vizual, pentru a te convinge de calitatea imaginilor, plecand de la ideea ca ochiul uman nu percepe contraste mai mari de 1000:1.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune televizoare smart!

Procesorul video

Poate nu te-ai fi gandit ca chiar si un televizor are un procesor grafic si vorbim aici, in special, de modelele moderne, cum ar fi televizoarele inteligente.

Procesorul are rolul de a procesa semnalul, care intra in televizor, iar cu cat calitatea lui este mai buna, cu atat imaginea redata va fi mai reala. Este componenta hardware care sustine sistemul de operare si care ruleaza aplicatiile smart, precum: Netflix sau Youtube. De asemenea, procesoarele grafice sunt cele care imbunatatesc imaginile ecranelor prin procesul de rulare a aplicatiilor software, in timp real.

In privinta celor mai performante televizoare, calitatea imaginii redate de ecran se datoreaza, in totalitate, procesorului cu care acesta este dotat.

Daca vrei sa beneficiezi de un bun televizor, este important sa iei in considerare si procesorul din dotare. Daca smart tv-ul are un procesor slab, acesta nu va reusi sa treaca peste anumite probleme, cel mai adesea acesta avand dificultati in a:

  • calcula rapid nivelul la care trebuie sa imbunatateasca calitatea imaginii, iar in acest caz imaginea va fi sacadata;
  • nu va citi in timp util cantitatea de informatii transmise de pe internet, a stick-ului de memorie;
  • nu va reusi sa imbunatateasca scenele luminoase alternate de cele intunecate, acest proces avand nevoie de o procesare grafica de calitate.
Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune televizoare smart!

Concluzii

Performanta este cuvantul de ordine, atunci cand alegem sa cumparam un smart tv. Dupa cum ai observat din articolul nostru, exista foarte multe caracteristici pe care trebuie sa le iei in calcul, atunci cand intentionezi sa cumperi un astfel de televizor smart.

Evident, totul se rezuma la pretul de achizitie, care de cele mai multe ori nu este unul foarte accesibil, insa performanta de care dispozitivele dispun, cu siguranta ca va merita orice investitie. De asemenea, un smart tv se va achizitiona in functie de stilul tau de viata si in functie de frecventa cu care il folosesti, si din fericire exista o varietate larga de modele din care poti alege. Un televizor smart, ofera experiente, in special de divertisment, la nivel inalt, iar achizitia unui poate fi inspirata, doar daca vei tine cont de ceea ce conteaza cu adevarat la un astfel de device.

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro