Recomandat!

Cum alegi cea mai buna masina de spalat emag

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Masinile de spalat sunt o inventie excelenta – cine nu ar fi de acord cu aceasta afirmatie? Ceea ce inainte era o munca grea este acum facuta rapid de catre masina de spalat emag. Petele de iarba de pe pantaloni, hainele sport transpirate sau o esarfa fina de matase nu mai reprezinta o problema pentru masinile moderne cu multe programe de spalare diferite. Noi functii sunt adaugate cu fiecare generatie a dispozitivelor. Masinile de spalat rufe reprezinta calitate, durabilitate si consum redus de energie si apa. In acelasi timp, acorda atentie durabilitatii prin conservarea resurselor inca din etapa de dezvoltare a produsului. Astazi, continutul ridicat de metal este cel care determina calitatea produselor si asigura un nivel ridicat de reciclabilitate. Cu timpul, masinile de spalat au usurat munca tuturor persoanelor.

Curatarea hainelor pe vremuri inainte de a aparea masina de spalat emag

La inceputul secolului, spalatul rufelor era partea cea mai consumatoare de timp a treburilor casnice. Greu de imaginat astazi, dar intreaga procedura putea dura cateva zile si uneori trebuia discutata cu alte familii. Pentru ca nu toata lumea avea o spalatorie proprie, ci isi spala hainele in spalatoria respectiva din sat. Procesul a urmat intotdeauna acelasi model,combustibilul pentru incalzirea ibricului de spalat era adus cu o seara inainte. Dupa aceea, femeile inmuiau rufele sortate in diferite cuve cu sifon si le-au lasat peste noapte. La inceputul zilei de spalat rufe, femeile incalzeau apa in ibric dimineata devreme, inainte de a adauga rufele pretratate si praf de spalat si de a le amesteca cu o paleta de lemn. Dupa gatit, femeile scoteau bucatile de panza cu clesti de spalat, frecau rufele pe o scandura de spalat si apoi le spalau din nou. In cele din urma, storceau cearsafurile si hainele grele cu mana, le uscau si le calcau. Problemele de spate si afectiunile abdominale de la ridicarea greutatilor, mainile caloase si racelile frecvente de la abur au fost consecintele treburilor epuizante ale gospodariei.

Cauti cele mai bune masini de spalat eMag?CLICK AICI

Masina de spalat emag economica

Daca este posibil, cumparati o masina de spalat emag rufe economica, cu consum redus de energie si apa si o clasa de eficienta ridicata a centrifugarului. Veti gasi aceasta si alte informatii pe eticheta UE privind consumul de energie, prin care masinile de spalat trebuie sa fie marcate in magazinele din toata Europa. Odata cu introducerea noii etichete energetice a UE in 2021, clasificarea se va baza pe consumul de energie sau eficienta energetica in clasele A (cel mai mic consum) pana la G (cel mai mare consum).

In prezent, dispozitivele care economisesc energie sunt acum in clasa A. Noua eticheta va informeaza despre consumul de apa, eficienta centrifugarii (clasa A (buna) pana la G (slab)) si nivelul de zgomot, precum si durata programului de spalare. In programul ECO 40-60, un cod QR se leaga direct la noua baza de date a produselor din UE (EPREL), unde sunt disponibile mai multe informatii despre modelul in cauza. Asigurati-va ca masina are si un program de spalare la rece (program 20°C).

Cauti cele mai bune masini de spalat eMag?CLICK AICI

Utilizarea detergentului potrivit pentru masina de spalat emag

Nenumarati detergenti de pe raftul supermarketurilor, fac ca decizia de a alege unul potrivit sa fie din ce in ce mai grea. Multe tipuri de detergent sunt de prisos si nu pun doar o presiune asupra portofelului, ci si asupra mediului. In fiecare an, peste 600.000 de tone de detergent si peste 250.000 de tone de balsam de rufe ajung in apele uzate din lume. An de an suma continua sa creasca. Nu toate ingredientele detergentilor se descompun in statia de epurare. Multe sunt toxice pentru organismele acvatice si pot migra in raurile, lacurile si chiar in mare. Prin urmare, este mai bine pentru mediu daca se foloseste cat mai putin detergent.

Vezi si alte articole interesante din categoria Noutati!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro