Recomandat!

Cele mai bune motive pentru a cumpăra un ATV

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Un vehicul powersport poate aduce cu sine o serie largă de beneficii pentru care este atât de bine privit în ochii șoferilor, însă una dintre cele mai atractive părți ale unui asemenea vehicul este redată de abilitatea lui de a se deplasa pe trasee montane, prin păduri și peste dealuri. Dar oare ce este indicat să alegi, un ATV sau un UTV? Ambele sunt până la urmă vehicule 4X4 off-road care pot asigura activități de distracție, experiențe antrenate și chiar te pot servi și în alte domenii de utilizare diferite.

Ce avantaje poate oferi un ATV?

atv ieftin - oferta atv emag - atv ieftin emagAll Terrain Vehicle, sau ATV-urile, în varianta scurtă, sunt acele vehicule care vin echipate cu o șa și un ghidon special conceput pentru acesta. În mare parte aceste motoare dispun de unul sau două locuri.

Pentru a putea fi capabil să conduci un astfel de vehicul off-road trebuie să fii o persoană agilă. ATV-urile CF Moto sunt de cele mai multe ori caracterizate ca fiind vehiculele ce au un comportament exemplar pe traseele înguste și pe drumurile forestiere, deoarece acestea sunt cele mai potrivite în ceea ce privește efectuarea de manevre bruște pe parcursul traseelor. Nici caracterul utilitar nu este de omis în ceea ce privește calitatea unui ATV. Acesta este capabil să ofere sprijinul necesar și eficiență în efectuarea diverselor sarcini de muncă ale omului, concurând foarte bine în această privință cu UTV-urile care sunt mașinării renumite pentru caracterul lor utilitar. ATV-urile mai pot fi utilizate și în activități precum vânătoarea, pescuitul și chiar și în lucrul cu cirezi de vite sau turme de oi, iar lista poate continua lejer de aici încolo.

În funcție de capacitatea de remorcare de care dispune, un ATV CF Moto este capabil să trateze o greutate destul de mare.

Chiar dacă linia UTV-urilor ZForce de la CF Moto este una dintre cele mai cunoscute pentru dominația sa puternică pe circuitele de curse, ATV-urile vin din urma lor făcându-le competiție prin agilitatea lor, mult mai mare decât cea a UTV-urilor. Acest aspect le lansează în vârful preferințelor pasionaților de întreceri și competiții pe acest domeniu de activitate. ATV-urile sunt preferate pentru efectuarea sporturilor de teren și în mod special pentru curse.

Alege eMag pentru achizitionarea unui ATV!

UTV-urile: ce sunt și de ce e așa special la ele?

Asemănătoare cu mașinile de golf, am putea spune, UTV-urile sau side-by-side-urile, sunt acele vehicule de transport utilizate în mare parte diverselor sarcini de muncă ale omului. Acesta aduce în plus față de un ATV obișnuit posibilitatea ca șoferul și copilotul său să poată lua loc unul lângă celălalt pe scaunele care, în această situație, pot fi sau nu încălzite. Acest tip de vehicul bine echipat cu centuri de siguranță și cu pedale de frână. Pe mai departe se vor prezenta anumite motive principale și tentante cu privire la achiziția unui ATV:

  1. Chiar dacă ATV-urile au în componența lor unele portbagaje, UTV-urile vin și măresc miza în această privință. Acest tip de vehicul off-road aduce cu sine posibilitatea de a transporta unelte și alte încărcături necesare, prin intermediul portbagajelor super încăpătoare. Prin intermediul acestui vehicul vei dispune de un spațiu mult mai mare pentru tine și foloasele tale.
  2. În cazul în care ai de realizat sarcini grele prin gospodărie sau în afara ei, UTV-urile se dovedesc a fi de mare ajutor în aceste situații. Acestea sunt capabile să înlocuiască cu ușurință un tractor obișnuit, neavând probleme în realizarea sarcinilor acestuia. UTV-urile au posibilitatea de a adăuga oricând anumite accesorii care să sporească activitatea muncii de realizat, iar aceste accesoriile pot fi: pluguri, raclete, cositori, cultivatoare, încărcătoare, burghiuri și chiar și despicatoare de lemn. Ca un alt avantaj, UTV-urile sunt de dimensiuni mai mici decât un tractor, ceea ce înseamnă că prin intermediul acestui vehiculvei economisi spațiu de depozitare.
  3. Deoarece un UTV vine în componența sa echipat cu două sau chiar cu 4 scaune, acesta este vehiculul de transport perfect pentru pasionații de aventură și de distracție. Prin multitudinea locurilor de care dispune, un UTV se face obiectul ideal pentru cei care doresc să se distreze în familie sau alături de prieteni. Practic, mulțumit acestui vehicul nu va mai trebui să pleci de unul singur în cursele off-road. Prin natura sa, acest tip de vehicul pe patru roți, este capabil să facă față terenurilor accidentate și drumurilor greu accesibile cu vehiculele convenționale.
  4. Un alt avantaj al acestui tip de mașinărie, este dat de faptul că aduce cu sine posibilitatea de a eficientiza timpul de deplasare. Fie că ești la locul de muncă și trebuie să ajungi cât mai rapid dintr-un loc în altul, sau pur și simplu ești alături de familie sau prieteni și doriți să realizați o plimbare notorie prin natură, UTV-ul este vehicul ideal pentru a putea realiza aceste activități în timp util și cât mai sigur.

În concluzie, ATV-urile și UTV-urile nu sunt vehicule foarte diferite. Ele pot fi utilizate de către om pentru a realiza sarcini similare. Principală diferență dintre acetse două modele de vehicule off-road, este redată în mod deosebit de modul de construire și de pilotare al acestora. Ambele vehicule pot fi utilizate pentru activități de recreere, pentru distracție, întreceri și, desigur și pentru remorcare, chiar dacă ambele variante au fost concepute pentru a îndeplini sarcini specializate.

În cazul în care ai realizat deja o cercetare amănunțită pe piață asupra modelelor de ATV-uri și de UTV-uri existente și ai reușit să înțelegi diferențele tehnice dintre acestea, rămâne doar să începi să cauți să achiziționezi unul conform cerințelor, nevoilor și scopurilor tale. Pentru a reduce nivelul căutărilor lungi și inepuizabile, poți contacta oricând un dealer din partea CF Moto, cum ar fi, spre exemplu emag. În această situație veți putea găsi line-up-ul de UTV-uri și de ATV-uri din 2018 a CF Moto, care are în componența sa diverse modele moderne și foarte avantajoase în ceea ce privește partea financiară. Aceste modele se regăsesc la un raport calitate-preț foarte avantajos pentru cei mai mulți clienți dornici de adrenalină sau care doar au nevoie de un ajutor suplimentar în munca din jurul gospodăriei.

Acestea fiind spuse: spor la cumpărături și condu în siguranță!

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Citeste si:

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un ATV

Aspecte importante despre un atv de vânzare 4×4

Un ghid explicativ pentru cumpărarea unui ATV 125cc – Ce trebuie să știți!

 

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro