Recomandat!

Cele mai bune drone

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Evolutiile tehnologice din ultimii ani permit o conectivitate avansata si o supraveghere monitorizata a oricaror obiective. Daca privim retrospectiv, boom-ul tehnologic din secolul al XX-lea avea sa schimbe atat cursul normal al vietii cat si al interactiunii dintre state.

Tehnologia a permis, pe langa o usurare a muncii depuse de oameni, si o responsabilitate mai mare fata de cum este folosita aceasta resursa. Siguranta personala este una dintre nevoile primare amintite si in Piramida lui Maslow care concretizeaza nevoile umane, aceasta fiind prioritar garantata de catre institutiile abilitate. In general, oamenii tind sa isi asume o conduita preventiva, montand pe diverse proprietati camerele de supraveghere adaptate si adaptabile nevoilor lor, utilizeaza mai nou drone pentru a filma diverse evenimente. Aceste din urma instrumente permit o viziune de ansablu si de detaliu de la inaltime si sunt foarte des utilizate atat de catre instituitii cat si de afaceri care se ocupa cu crearea unor evenimente unice.

Din punct de vedere istoric, arhitecturii, ingineriei si construirii dronelor le-au fost dedicate sute de planuri efectuate cu precizie in scopuri majoritar de natura militara. Rolul acestor drone s-a extins treptat si in sfere civile pentru o securitate mai mare a cetatenilor. Daca ne gandim la cateva exemple, monitorizarea traficului, supravegherea frontierelor sau a transporturilor, aceste dispozitive putem spune ca au un rol vital in identificarea unor riscuri si vulnerabilitati care au posibilitatea de a se transforma in amenintari mai greu de gestionat.

Dronele permit o supraveghere a activitatilor vitale din anumite sectoare, permit monitorizarea si identificarea reala si în timp util a unor potentiali factori perturbatori.

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune drone!

Rolurile dronelor in societatea contemporana

Asa cum am spus tehnologia asociata dronelor interfereaza ca utilitatea cu multe domenii si sectoare sociale dar si institutionale. Vom evidentia in cele ce urmeaza cateva domenii de activitate in care acele drone profesionale sunt vitale pentru un bun management al activitatilor. Care sunt cele mai bune drone si cum ai putea chiar tu sa-ti achizitionezi una vor fi directiile de discutie ale urmatoarelor sectiuni din cadrul acestui articol.

Inapoi la meniu ↑

Evolutiile agriculturii prin monitorizarea dronelor

Mai toate domeniile sociale in care oamenii activau si activeaza au fost intens tehnologizate. Care este rolul dronelor in agricultura? Ei bine, sub conceptul „agricultura inteligenta” tot mai multe companii din acest sector utilizeaza drone aeriene ( de tip Unmanned Aerial Vehicle) care colecteaza date despre culturi in timp real, iar ulterior sunttransmise catre destinatari precisi. Practic, vizualizarea evolutiei si dezvoltarii unor soluri este posibila datorita modului in care dronele aduc date primare din teren. O drona care filmeaza si colecteaza date este o nevoie pentru firmele mari care doresc sa fie in pas cu tehnologia.

„Dronele agricole reprezintă o modalitate nouă și mult mai rapidă de a colecta date din teren. Cel mai convingător motiv pentru utilizarea dronelor agricole este că datele sunt obținute la cerere, adică oricând este nevoie de ele”

Cea mai buna drona in sectorul agricol nu este cea care colecteaza doar date. Companiile ce dezvolta in permanenta noi tehnologii au realizat si drone care pot insamanta, pulveriza si fertiliza solurile. Ajutand fermierii sa acorde timp si resurse cu precizie, dronele economisesc timp, au control asupra evolutuei plantelor, distribuie imagini si au un zbor usor de controlat de catre utilizator. Aceste avantaje uriase nu numai usureaza munca ci confera activitatilor agricole un control sporit pentru o productie mai eficientizata ca timp investit.

Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune drone! Inapoi la meniu ↑

Dronele si dinamica razboiului

FIind martorii unui razboi la granitele noastre, un razboi de tip hibrid (deoarece combina atat mijloace de lupta traditionale cat si tehnici non-militare precum dezinformari in serie), evidentiem cum aceste tehnologii pot avea un impact semnificativ in relationarea beligeranta dintre doi actori statali.

Mai multe stiri au evidentiat diferite momente in care drone atat rusesti cat si ucrainene au fost surprinse doar din perspectiva unor ramasite. In cadrul acestui razboi, conform unui site de stiri „Dronele Orion / Inokhodets au fost folosite de Rusia în războiul din Ucraina pentru a executa lovituri asupra forțelor ucrainene și, din ce se știe public până acum, au fost singurele drone de atac folosite de ruși în conflict. ”

Inapoi la meniu ↑

Filmari Cu Drona – Nunti – Botezuri – Evenimente

Vrei sa ai un eveniment deosebit de care sa nu uiti? Firmele care se ocupa cu organizarea unor momente speciale sunt si ele in permanenta schimbare si adaptare la cerintele clientilor, aducand inovare si noutate in ariile lor de desfasurare. Cu drone la joasa sau inalta altitudine, profesionale, incorporte cu sisteme GPS, cu camera de precizie si filmare fluida, firmele de profil iti pot transforma evenimentul cu o drona de filmat in momente de vis.

Inapoi la meniu ↑

Monitorizare trafic cu ajutorul dronelor profesionale

Conduita preventiva in trafic alaturi de respectarea legilor in vigoare contribuie la o stare de siguranta in mediul public. Deoarece rata accidentelor in trafic sporeste de la an la an din cauza teribilismului si a lipsei de precautie a soferilor, politia si institutiile abilitate au achizitionat diverse drone profesionale pentru a putea superviza mai usor dinamica traficului. Pentru a prinde mai usor soferii indisciplinati, acele drone instalate sunt si cu termoviziune pentru a fi utilizate pe timpul noptii.

Daca am vorbit pana acum de cateva domenii importante in care regasim utilitatea dronelor, acum este randul sa discutam despre conectivitatea acestora.

Cele mai bune drone la preturi excelente le gasesti aici! Inapoi la meniu ↑

Conectivitatea celei mai bune drone

Exista mai multe metode prin care o drona se poate conecta: , wi-fi, GPS sau bluetooth. Le vom discuta pe rand si le vom insoti cu exemple. Fiecare tip de conectivitate este in general insotita si de alte tipuri. Pentru exemplificarea acestora ne vom ajuta de parerile utilizator de pe site-urile de profil astfel incat sa iti expunem drone bune si ieftine dar si orientativ caracteristici precum distanta maxima, filmare pe numar de minute, durata de timp maxima de functionare, accesibilitatea unui control implicit de la distanta. Totodata, luam in calcul atunci cand expunem caracteristicile tehnice si aspectul calitate.

Conectivitate de tip wi-fi pentru drone emag:

 • Drona DJI Mini SE-aflata in topul preferintelor utilizatorilor, acest model de drona si usurinta cu care poate fi manevrata iti ofera, daca ai calitatea de incepator sau esti deja avansat, un prim pas inspre realizarea unor imagini de calitate. vei putea sa surprinzi mici detalii care fac diferenta cu aceasta drona. asa cum este caracterizata pe site, „DJI Fly ofera o experienta de utilizator simpla si intuitiva, permitandu-va sa creati fotografii cinematografice cu doar cateva atingeri.” si „Fotografiile care par sa provina dintr-un platou de film de la Hollywood sunt la doar cateva atingeri distanta cu modurile QuickShot ale DJI Mini SE, care includ Dronie, Circle, Helix si Rocket”. din perspectiva caracteristicilor tehnice, ea poate fi manevrata in aer prin zbor, vine gata asanmblata si are o conextivitate duala: USB si Wi-Fi. ca si functii, prezinta 4 principale care o fac o buna drona ce respecta raportul calitate-timp: Rotire 360°, Intoarcere automata la baza, Return Home, QuickShot- toate acestea pentru a crea imagini si video speciale si unice. Drona nu este livrata singura, ci vine la pachet cu o gama variata de alte accesorii: Cablu MicroUSB, 1 x Telecomanda, 1 x Pereche aripi de rezerva Baterie, 1 x Surubelnita, 6 x Suruburi, 1 x Gimbal protector, 3 x Cablu RC (microUSB, USB, Lightning)), 1 x Cablu comunicare USB C. nu ne oprim aici cu reliefarea caracteristicilor tehnice. valorificam in continuare cateva elemente importante pe care tu trebuie sa le stii inainte de a cumpara o drona: autonomia timpului de zbor este de 30 de minute, temperatura de operare se incadreaza intre 0 si 40 de grade, rezolutia video este atat Full HD cat si 2.7K, iar rezolutia unei imagini este 4000 x 3000. rezolutie senzor de 12 Mpx, iar telecomanda are o Raza maxima semnal de 4000 m. daca iti trebuie o drona buna si de calitate, acest model poate fi o optiune viabila pentru tine.
 • Drona Dji Tello Boost Combo- fiind o „o drona mica, impresionanta, pentru copii si adulti, care este amuzant de folosit si ii ajuta pe utilizatori sa invete despre drone cu educatia de codare. Ia-ti un Tello pentru a afla cat de minunat poate fi zborul!”, acest model iti poate face zilele de vara mai antrenante. fiind un produs in care detii control de la distanta, acest model are cateva functii vitale: Arunca si porneste – incepe sa zbori doar aruncand drona in aer; Piruete 8D – gliseaza pe ecran pentru a executa acrobatii cool; Modul bounce – Tello se duce in sus si jos din mana ta. conectivitatea este multipla, Bluetooth, USB, Wi-Fi, FPV si vine la pachet cu 4 x Elice, 3 x Baterii, 1 x Cablu micro USB, 1 x Aparatoare elice (set), 1 x Instrument indepartare elice, 1 x Hub incarcare baterii. daca vei cumpara acest produs, vei putea beneficia de: Aterizare automata, Decolare automata, Rotire 360°, 360° Flip, Sistem de pozitionare vizuala. singurul dezavanataj este acela ca face parte din gama de produse care vin Neasamblate, prin urmare trebuie sa detii abilitati tehnice de imbinare.
 • Mini drona pentru copii RH807, albastra, distanta maxima de operare 30 m, viteza maxima 10 m/s, rotire 360°, mod de zbor noaptea- din gama mini drone ieftine, acest produs este o buna alegere pentru a-ti bucura copii. descrisa ca „Mini drona pentru copii RH807 este o drona rezistenta si usor de folosit de aceea este ideala pentru distractia celor mici si nu numai.”, aceasta are toate caracteristicile pentru o aeronava construita pe 4 axe, acesta fiind un mare plus pentru pozitionarea in aer si pentru fiabilitate. dotata cu Senzor Giroscop 6 axe, functii multiple (Rotire 360°, Mod de zbor noaptea, Headless), vine deja asamblat. cu o durata de incarcare de 40 de minute si cu becuri led, acesta drona este buna pentru utilizarea celor mici care vor sa se bucure de vara si noi experiente. Vei putea sa le faci o bucurie cand achizitionezi aceasta tehnologie.
Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune drone!

Conectivitate de tip GPS pentru drone:

 • Drona ZLRC SG108 PRO 4K HD 5G WIFI GPS FPV, dual camera, stabilzator pe 2 axe, capacitate baterie 7.4V 2200mAh, autonomie zbor ~ 25 de minute, distanta maxima de control 1000 m, portocalie- cu un pachet ce include Pachetul include: 1 x Drona SG108 PRO, 1 x Telecomanda, 1 x Cablu de alimentare USB, 1 x Manual utilizare, 2 x Elice (1A + 1B), 1 x Surubelnita, 1 x Baterie (7.4V 2200mAh Lithium), 1 x Geanta de transport acest model de drona „este dotata cu camera 4k de inalta calitate, dubla, cu doua axe Gimbal pentru un control usor si stabil, astfel avand posibilitatea sa faceti poze sau video la o calitate Ultra High Definition.” noutatea acestor produse vine din „Fotografiere/Filmare/Zbor prin intermediul gesturilor – gesturile pot controla filmatul/fotografiatul/directia de zbor a dronei pentru a transforma complexitatea in simplitate si pentru a face drone usor de controlat.” surprinzand imagini clare si de inalta calitate camera este „echipata cu o noua generatie de tehnologie avansata de zoom cu obiectiv, puteti mari si micsora din telecomanda pentru a fotografia sau urmari imagini aeriene in zbor”. Din perspectiva caracteristicilor tehnice, conectivitatea este multipla (Wi-Fi, GPS, FPV), altitudine maxima de 120 m si viteza maxima de 25 km/h. autonomia bateriei este de 4h, fiind usor de permanentizat. Camera este 4K HD adjuistabila si este buna de surprins cadre perfecte.
 • Drona profesionala MJX B16 PRO 4K 5G GPS, brate pliabile, stabilizator pe 3 axe, camera 4K HD EIS cu transmisie live pe telefon, capacitate baterie 11.4V 3200 mAh, autonomie zbor ~ 28 de minute- fiind dotata cu senzor de pozitionare incorporat, mai specific senzor GPS / flux optic / barometru, Timp de zbor 28 de minute, Timp de incarcare baterie drona 5.5 ore si Distanta GPS Follow me: 30 m +, drona face parte din acele produse tehnologice ce pot fi intitulate in categoria drona profesionala 4k. totodata, „controlul Wifi 5G pentru a realiza transmisia in timp real a videoclipurilor prin asocierea aplicatiei mobile la wifi-ul dronei. Sunt disponibile telefoane mobile cu IOS sau sistem Android.” detine conectivitate Wi-Fi, GPS si FPV.

Conectivitate de tip bluetooth pentru drone:

 • Drona Eachine E58 WIFI HPV 2.4G Camera 720P- fiind o drona cu 3 baterii incluse, cateva dintre caracteristicile esentiale evidentiate sunt: Cu brate pliabile, dimensiuni mici, usor de transportat.
  – Functia de mod de mentinere a altitudinii ofera zbor stabil.
  – Cu functia wifi se poate conecta APP, sistemul APK pentru a face poze, video, transmisie in timp real prin imaginea camerei telefonului.
  – Exista 3 camere de luat vederi pot fi alese. Cu o camera unghiulara 1080P HD sau 2.0MP 720P, oferiti o gama larga de imagini si video de denfinire ridicata.
  – Cu modul Headless, nu este necesara ajustarea pozitiei aeronavei inainte de zbor.
  – Cu ajutorul unei taste pentru a reveni, face usor sa gasiti drumul spre casa.
  – Tehnologie de 2,4 GHz pentru anti-interferente.
  – 4 canale care pot sa urce, sa coboare, sa inainteze, sa se intoarca, sa zboare in lateral stanga, sa zboare in dreapta si sa se rostogoleasca la 360 °.
  – g-yro cu 6 axe, care poate avea zbor mai stabil si poate fi usor de controlat.
  – Are viteza de zbor la 3 niveluri pentru a comuta, care poate face mai distractiv cu zborul.
  – Fuzelajul quadcopter este fabricat din materiale plastice de inalta rezistenta si rezistenta, rezistenta usoara si durabila.Modelul eachine e58 surprinde imagini de inalta calitate si are conectivitate exclusiv de tip bluetooth. autonomia timpului de zbor este de 10 minute. pentru o buna functionare, trebuie sa respecti instrucgtiunile stipulate pentru a te putea bucura de cele mai clare si bune imagini surprinse.
 • Drona Dji Tello- de specificat ca acea Camera a produsului este capabila atat de inregistrari video cat si de captura foto. Cu ajutorul  modului EZ Shots, utilizatorii pot urma 3 trasee diferite in timp ce se filmeaza si are senzor de tip barometru. desi gama dji este larga. drona vine la pachet cu 1 x Baterie, 4 x Set elice si 2 x Protectii elice, fiind bine si compact construita. are rezolutie video de tip hd si o raza maxima de semnal de 100 metri. cu o camera excelenta, asa cum au impartasit utilizatorii, aceasta face parte din categoria drone ieftine si bune care ofera experiente de neuitat utilizatorilor.
 • Drona Dji Tello Boost Combo- descrisa ca fiind „cea mai distractiva dintre drone din toate timpurile si am venit cu Tello: o drona mica, impresionanta, pentru copii si adulti, care este amuzant de folosit si ii ajuta pe utilizatori sa invete despre drone cu educatia de codare”, acest model dji „are doua antene care fac ca transmisia video sa fie mai stabila si o baterie de mare capacitate, care ofera timp de zbor impresionant” camera reda imagini de inalta calitate, fiind buna pentru fotografii si videoclipuri incredibile. trebuie intotdeauna sa capteze produse profesionale finite care sa incante utilizatorii. totodata, „Designul usor, dar durabil al lui Tello, combinat cu protectia software si hardware, il face astfel incat sa poti zbura intotdeauna cu incredere”, nu trebuie sa iti faci griji pentru stabilitatea acesteia. ca drona pret, aceasta imbina tehnologia cu accesibilitatea pentru a te putea bucura pe termen lung.
Profita de oferta actuala eMag pentru cele mai bune drone! Inapoi la meniu ↑

Manevrabilitatea pentru cea mai buna drona

Daca are doar o singura elice o drona nu poate fi manevrata usor din cauza lipsei de stabilitate. La fel si in cazul celor cu doua elice, manevrabilitatea la viteze mari este destul de greoaie. Daca doriti o drona usor de manevrat atat la viteze mici cat si mari, noi va sugeram sa va orientati inspre cele cu patru elice care permit atat stabilitate ridicata cat si performante pe masura. Totodata, pe site-urile oficiale care vand sau comercializeaza drone puteti gasi manevrabilitate aer, apa si pamant in functie de zona in care doriti sa utilizati drona.

Inapoi la meniu ↑

Brandul pentru cea mai buna drona

La fel ca in cazul altor produse pe care le achizitionezi, brand-ul este un aspect important atunci cand cumperi o drona, in scopuri personale sau profesionale. Reclamele si politicile de marketing prezente in online si media iti creeaza niste imagini generale asupra firmelor ce comercializeaza un anumit produs si ajung la un moment dat sa iti creeze in subconstient imagini asociate unor logo-uri specifice. Prin branding (care este o strategie de marketing) se creeaza un nume, oferte diferite, masurarea indicatorilor de calitate, loge sau mesaje si bineinteles, canale de comunicare cu posibili clienti). Brandul este un aspect important atunci cand cuparam orice produs, fie el de natura perisabila sau o oarecare tehnologie. Foarte multi dintre noi asociem notiunea de „calitate„ cu un brand renumit/celebru. Facem acest lucru fie pentru ca persoane din anturajul nostru au pretins niste bune particularitati asociate unui brand, fie am vizionat, in repetate randuri, anumite reclame. Brandul echivaleaza cu un nume si o persistenta a unui producator pe piata prin raportul la calitatea pe care o reprezinta. Este foarte important ca inainte de a pune accent pe brand, sa cunoastem cateva detalii ce il definesc. In privinta acelor companii care activeaza in domeniul tehnologiei, vorbim la nivel public in ultimii ani despre sustenabilitate, a fi prietenos cu mediul, si asa mai departe. Aceste principii ce incep a fi asumate de un numar tot mai mare de firme trebuie sa ne intereseze si pe noi ca si cumparatori.

In aceasta sectiune vom expune cititorului cateva branduri renumite de drone si cat costa o drona in functie de brand-ul pe care il reprezinta . Ne vom baza atat pe recenziile clientilor de pe site-urile de profil dar si pe anumite particularitati tehnice uzuale dedicate atat incepatorilor cat si specialistilor care au mai operat cu asemenea tehnologii. Daca intentionezi sa-ti achizitionezi in periaoda urmatoare o drona, ramai alaturi de noi pentru a te documenta simplu si rapid despre ceea ce ai nevoie. Acele drone profesionale sau modelul pentru cea mai buna drona de care tu ai nevoie se pot regasi in acest articol!

Cele mai bune drone la preturi excelente le gasesti aici!

Drone ieftine emag– cateva modele si cat de costisitoare pot fi:

 • cele mai renumite drone pe care le puteti regasi pe emag pot fi de la DJI Mavic, ABS, AIR, URBAN TRENDS, VISUO, TECHSTAR, SMUFF, SOFIA CONCEPT si lista poate continua. Cu toate acestea, din scurta noastra analiza reiese ca majoritatea clientilor au fost incantati de dronele fabricate sub brand-ul Dji , motiv pentru care alegem sa vizualizam cateva modele de la aceasta companie datorita numarului mare de pareri favorabile de care se bucura.

-Drona DJI Mavic Mini 2, Gimbal 3 axe, 4K video- cu un cardan cu 3 axe cu camera 4K, zoom digital 4x, aplicatia DJI Fly ofera optimizare inteligenta, incorporata a fotografiilor, Mentinere altitudine , Sistem inteligent de orientare, QuickShot, conectivitate usb – perfecta pentru pasionatii de social media care doresc sa incarce pe conturile lor video-uri bine realizate si fotografii profesionale.

-Dronele DJI Mavic Air 2 Fly More Combo si DJI Mavic Air 2 alaturi de DJI Mavic Air 2s Drona 5.4K- sunt printre cele mai renumite drone in care pasionatii investesc. Acestea redau poze di video-uri bine realizate si profesionale care incanta privirea. Desi in general este cautat modelul standard de drona fotografica, cele care realizeaza si video-uri sunt cautate in special de firmele organizatoare de evenimente. Spre exemplu, drona dji mavic 2 Fly More Combo este cea mai buna drona datorita faptului ca „duce puterea si portabilitatea la nivelul urmator, oferind functii avansate intr-o forma compacta. Functiile de fotografiere inteligenta si de calitate excelenta a imaginii fac ca zborul cu aceasta drona sa fie mult mai placut”

Vezi oferta actuala de pret pentru cele mai bune drone! Inapoi la meniu ↑

Pretul celei mai bune drone

Majoritatea persoanelor care vor sa cumpere o drona se intreba cat ar putea costa o asemenea tehnologie. Noi spunem ca cele mai ieftine drone nu pot sa iti satisfaca intotdeauna cerintele si de aceea, iti sugeram sa te orientezi inspre un echilibru intre asteptari si bugetul pe care il ai pentru asemenea achizitie. Majoritatea cautarilor de pe site-urile specializate se realizeaza sub sintagmele „top drone ieftine”, „pret drone profesionale”, „drona de vanzare” sau „drone profesionale pret” si se orienteaza atat inspre magazine online precum Altex sau Emag cat si inspre site-uri de second hand specifice.

Preturile pentru acele drone profesionale si nu numai variaza in functie de brand si caracteristicile lor tehnice. Totodata, in functie de cat de bine poate o drona sa urmareasca anumite obiective, deci sa-si sistematizeze functiile, pretul este un factor relativ al calitatii. Acele drone ieftine de vanzare, uneori chiar profesionale, pot sa aduca la iveala tehnologii avansate de fotografiere si inregistrare video. Consultand gama drone altex si emag drone am stabilit ca preturile se afla intre 100 de lei (pentru drone mini) si 120000 de lei pentru cele care au diverse functii in munca agricola. Cautarea drone pret coincide si cu ofertele si reducerile ce pot fi identificate pe diverse site-uri. Acele drone profesionale vor avea intotdeauna o mare cautare in jurul profesionistilor si prin urmare, preturile vor fi pe masura.

Pana la achitionarea propriu-zisa a unei drone, sfatul nostru este sa te documentezi sistematic despre caracteristicile si preturile unor asemenea dispozitive. Daca vei cauta drone autonomie 1h sau pur si simplu o drona ieftina, fii atent la detalii si la raportul calitate-pret!

Vezi si alte articole interesante din categoria Ghid Cumparaturi!

 

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro