Recomandat!

Cea mai buna sursa de incalzire? Centrale termice emag pentru orice locuinta!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Incalzirea locuintei respectiv apa calda menajera sunt doua dintre cele mai importante si vitale lucruri pentru orice locuinta. Sunt o necesitate nu o comoditate, motiv pentru care oferta de centrale termice emag nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta cand vine momentul sa faci o asemenea achizitie. Este o investitie pe termen foarte lung, si ar trebui sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere pentru tine, si pentru familia ta.

Caracteristicile unei centrale termice

Unul dintre principalii factori care te pot ajuta sa alegi sursa de incalzire potrivita il reprezinta caracteristicile. De exemplu, oferta de centrale termice emag include un termen de garantie destul de indelungat, in general de la doi la sapte ani – sfatul specialistilor este sa optezi pentru o garantie cat mai mare. Acest aspect este foarte important avand in vedere faptul ca echipamentul este voluminos, si relativ costisitor.

Totodata, este recomandat sa ai in vedere consumul si eficienta energetica. La fel ca in cazul oricarui alt produs electrocasnic, este bine sa verifici sistemul de clasificare exprimat in litere; A si/sau A+ sunt cele mai bune optiuni care se regasesc inclusiv in gama de centrale termice emag. Este important sa optezi pentru un echipament potrivit nu doar pentru locuinta ta, ci si pentru buzunarul tau.

O alta caracteristica importanta este debitul de apa calda. Acest factor se raporteaza la numarul de membri pe care ii are familia ta – spre exemplu, o familie numeroasa (minim patru membri) va consuma chiar si de doua sau de trei ori mai multa apa calda menajera decat una compusa din doi, maxim trei membri. In cel din urma caz, modelele de centrale termice emag de 20-24 kW sunt cele mai potrivite. In cazul unei familii numeroase, puterea chipamentului trebuie sa fie cu siguranta mai mare, pentru ca debitul de apa sa poata fi incalzit rapid.

Cauti cele mai bune centrale termice eMag?CLICK AICI

Alegerea centralei termice in functie de locuinta ta

Concret, exista patru tipuri de centrale termice din care poti alege, si anume:

  • centrala termica pe carbune;
  • centrala termica pe lemne;
  • centrala termica pe gaz;
  • centrala termica electrica.

Daca locuiesti la casa, o centrala pe carbune sau lemne poate fi cea mai buna alegere, daca vei avea de incalzit un spatiu mai mare. Insa, este bine sa iei in calcul atat cheltuielile de achizitionare a lemnelor, cat si spatiul de depozitare a acestora. Un astfel de echipament este considerat ca fiind una dintre cele mai ieftine si bune solutii pentru traiul la casa, iar oferta de centrale termice emag la aceasta categorie este variata.

Centralele termice pe gaz sunt la acest moment cea mai populara alegere a oamenilor, in special daca locuiesti la apartament. De ce? Pentru ca preturile sunt destul de bune, tocmai in ideea de a se plia dupa orice buget. Sunt utilizate la scara larga datorita randamentului optim pe care il ofera, si a costurilor mai mici (fata de cele electrice). Totodata, la tipurile de centrale termice emag pe gaz veti gasi cu siguranta un raport calitate-pret corect, un aspect atat de important pentru fiecare dintre noi.

Centrala termica electrica este considerata o varianta costisitoare, dar poate fi cea mai buna in unele situatii – daca locuiesti intr-un oras ori sat neracordat la gaz, daca nu detii spatiu de depozitare pentru lemne, sau lipsesc conditiile de functionare pentru o centrala pe lemne.

Cauti cele mai bune centrale termice eMag?CLICK AICI

Review-urile online? Mai importante decat crezi!

Poti citi cu incredere si review-urile online ale altor cumparatori despre centrale termice emag care te intereseaza – acest lucru poate face diferenta, si te poate ajuta mult sa faci cea mai buna investitie!

Vezi si alte articole interesante din categoria Noutati!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro