Recomandat!

Ce trebuie să știi înainte de a vizita un magazin ATV?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Ești un împătimit al curselor cu ATV-ul și îți dorești să îți achiziționezi propriul vehicul de acest fel? Sau poate că ai planuri mari la început de an și te-ar tenta să-ți începi propria afacere în domeniul turismului de agrement? Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vizitezi un magazin ATV pentru a face o achiziție:

  1. Comercializarea ATV-urilor este o piață ,,în floare’’

În ultimii ani, în România, aceste vehicule au devenit foarte populare în rândul publicului și sunt, în momentul de față, la mare căutare. Astfel, pe piața din țara noastră a apărut un număr mare de magazine atv și diverse tipuri de afaceri în acest domeniu care vând, închiriază, repară sau personalizează ATV-uri. Gasești magazine atv de specialitate în toate orașele mari ale țării, dar e foarte posibil ca și în zonele urbane mai mici să găsești un dealer care se ocupă cu comercializarea lor. De asemenea, magazinele atv online sunt și mai numeroase și au o gamă de produse mult mai variată decât în cele fizice (acest lucru poate fi influențat de spațiul de prezentare și depozitare de care dispun afacerile).

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV ieftin!

  1. Vizitează mai multe magazine, nu doar un magazin ATV 

magazin ATV - oferte atv-uri - atv-uri emagDacă plănuiești să achiziționezi unul sau mai multe vehicule ATV, atunci ar fi util să vizitezi mai multe magazine atv, fie ele fizice sau online, pentru a face o comparație între modelele disponibile, prețurile lor și avantajele fiecăruia. Nu este recomandat să faci o achiziție la prima vizită într-un magazin atv deoarece există posibilitatea ca ulterior să găsești același produs la un preț mult mai bun, la un alt vânzător.

Ar fi de folos să vizionezi acasă, online, clipuri de prezentare ale produselor, să citești rating-urile acordate de ceilalți cumpărători și să ceri părerea unor persoane cu experiență în acest domeniu care te pot îndruma în alegerea produsul potrivit pentru tine.

  1. Stabilește un buget și modalitatea de plată

Înainte de a face o investiție consistentă este important să îți stabilești un buget pentru aceasta. Gândește-te la ce compromisuri ai fi dispus să faci pentru a obține produsul mult dorit, în cazul în care acesta ar depăși puțin bugetul alocat inițial.

Dacă te afli în momentul de start, când începi să construiești bazele unei noi afaceri în domeniul acesta, iar planul tău este să achiziționezi mai multe vehicule de tip ATV, atunci varianta cea mai potrivită pentru tine ar fi plata în rate. Există atât magazine atv fizice, cât și magazine atv online care oferă această posibilitate clienților săi.

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV cum iti doresti!

Citeste si:

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un ATV

Aspecte importante despre un atv de vânzare 4×4

Un ghid explicativ pentru cumpărarea unui ATV 125cc – Ce trebuie să știți!

  1. Testează mai multe produse din magazin ATV înainte de achiziție

Având în vedere că achiziționarea unui ATV presupune o investiție consistentă, testarea produsului înainte de a lua o decizie finală este foarte importantă. Orice magazin atv fizic oferă această posibilitate clienților săi. Întreabă consultantul de vânzări din magazinul ATV care sunt opțiunile de testare.

Dacă testarea oferită de magazinele fizice nu este suficientă pentru a-ți face o părere, atunci poți apela la o firmă de închiriere ATV-uri. Petrecând câteva ore, pe teren, poți cunoaște în detaliu caracteristicile produsului și poți observa avantajele și dezavantajele acestuia.

Ai prieteni care dețin astfel de vehicule? Roagă-i să-ți ofere mai multe informații despre ele, mai ales cele referitoare la minusurile și defectele produsului. Cu siguranță astfel de informații nu le poți obține de la dealerii atv. De asemenea, poți testa ATV-urile prietenilor. Aceasta ar fi o variantă mult mai accesibilă decât închrierea de la o altă firmă.

În concluzie, cumpărarea unui ATV este o decizie care necesită informare și documentare. Dacă vrei să faci o investiție convenabilă și sigură, atunci ține cont de aceste sfaturi, dar și de informațiile primite de la persoanele cu experiență în domeniu (cunoștințe care dețin ATV-uri, consultanții de vânzări din orice magazin ATV, reprezentanții firmelor de închiriat ATV etc.).

Vezi oferta eMag de achizitionare a unui ATV!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro