Recomandat!

Ce trebuie sa stii daca vrei sa inscrii un site pe Profitshare?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Pentru ca site-ul tau sa poata fi inscris in platforma Profitshare, el trebuie sa indeplineasca anumite conditii tehnice si de functionalitate. Inainte ca solicitarea ta sa fie aprobata, reprezentantii platformei Profitshare vor verifica site-ul tau pentru a putea stabili daca este eligibil pentru inscriere. Verificarea  nu dureaza mai mult de 2 zile lucratoare. Se urmaresc cateva criterii minimale pe care site-ul tau trebuie sa le indeplineasca pentru a se putea integra in procesul de marketing afiliat Profitshare.

Inscrii un site pe Profitshare – Site-ul trebuie sa fie reprezentat de o entitate juridică (SRL/PFA)

Pentru ca site-ul tau sa fie eligibil pentru inscrierea in platforma, este necesar sa prezinti clientilor datele de identificare ale firmei care se afla in spatele lui. In general, se urmaresc datele de contact si numele firmei. Aceste informatii trebuie sa fie vizibile pentru clienti si afiliati.

Site-ul tau este inscris pe o platforma care sustine tehnic volumul de trafic

inscrii un site pe Profitshare - afiliere profitshareEste important ca infrastructura site-ului tau online sa permita un flux de comanda complet si fara erori, care sa ii permita vizitatorului sa efectueze rapid o comanda online, chiar si in perioadele cu trafic crescut, in special de BlackFriday. Pentru asta e important sa investesti in servere pentru sustinerea traficului si sa te asiguri ca stocurile sunt in permanenta actualizate, astfel incat clientul sa nu intampine probleme in timpul efectuarii comenzii. Fiind un model bazat pe rezultate directe, afiliatii castiga comision numai in urma succesului promovarii prin vanzari, ca atare, este extrem de important ca magazinul online pe care il promoveaza sa indeplineasca cea mai importanta conditie pentru a vinde, un flux de comanda fara erori.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Inscrii un site pe Profitshare – Platforma pe care este integrat site-ul tau trebuie sa fie tradusa

Traducerile incomplete ale modulelor care asigura functionarea magazinului sau aparitia unor cuvinte dintr-o alta limba pe platforma, pot face ca aplicarea pentru a inscrie un site pe Profitshare sa un fie aprobata.

Conditiile de eligibilitate impuse de platforma Profitshare au scopul de a creste rata de conversie a vizitatorilor si de a facilita recompensarea afiliatilor pentru efortul pe care il depun in promovarea cu succes a produselor tale.

In cea mai mare parte, aplicarile pentru contul de advertiser sunt acceptate. In cazul in care nu este aprobata, reprezentantii vor comunica toate motivele pentru care solicitarea nu a putut fi procesata, dar si care sunt solutiile pentru ca site-ul tau sa devina eligibil pentru promovare de catre agentii de marketing afiliat.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Ascunderea numarului de telefon sau a adresei de email

De asemenea, pe langa fluxul de comanda online se urmareste si nivelul de incurajare al clientilor sa comande, realizat prin alte fluxuri decat cele online. In cazul in care modalitatea prin care inviti vizitatorii sa comande este telefonic, se recomanda advertiserilor sa ascunda numerele de telefon afisate insistent pe pagina de produs. Numerele de telefon nu sunt singurele lucruri care se pot ascunde. Daca se preiau comenzi pe email sau pe chat, atunci si acestea trebuie eliminate. Ascunderea acestor elemente este valabila numai pentru traficul primit de pe platforma Profitshare, nu si pentru cel al magazinului tau.  Prezenta acestor date trebuie sa se regaseasca la sectiunea „Contact” de pe site.

Acestea sunt principalele aspecte de care se tine cont atunci cand un comerciant solicita inscrierea unui site pe Profitshare. Platforma functioneaza dupa principii de performanta, prin urmare tot ansamblul de instrumente folosite pentru ca fiecare persoana care participa la procesul de marketing sa iasa castigatoare, trebuie sa fie eficiente si optimizate in permanenta.

Nu trebuie sa iti faci griji daca site-ul tau nu a fost acceptat in platfoma. Reprezentantii Profitshare iti vor prezenta in detaliu motivele pentru care site-ul tau nu se poate integra in platforma si iti vor oferi solutii pentru a implementa masurile necesare.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro