Recomandat!

Ce motive ai pentru a incepe colaborarea cu Profitshare?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Reprezinti un magazin online? Ai posibilitatea de a colabora usor cu mii de afiliați care te vor promova. Incepe colaborarea cu Profitshare si conectează-te cu specialisti in promovare care genereaza milioane de vanzari.

Care sunt avantajele unei colaborari cu Profitshare?

Ai acces la o comunitate de afiliati care iti pot promova produsele sau serviciile online si iti pot creste semnificativ numarul de vanzari cu 15-20%.

Magazinul tau are parte de mai multa expunere si de trafic din surse noi. Platesti doar pentru comenzile finalizate, traficul ce nu se converteste, nu trebuie recompensat.

Tu esti cel care stabileste regulile de functionare al procesului de afiliere. Iti selectezi afiliatii inscrisi in platforma si decizi valoarea comisionului pe care doresti sa il oferi.

Ai acces la rapoarte de vanzari, stii de unde iti vin vanzarile si care sunt afiliatii care iti promoveaza cu succes produsele.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Ce resurse iti ofera platforma Profitshare?

colaborarea cu Profitshare - afiliere profitshareAi parte de ajutor pentru implementarea mai rapida a codurilor de tracking in site-ul tau.

API-ul pentru a sincroniza magazinul tau online cu programul de afiliere, astfel se proceseaza realizarea de conversii in mod automat, in special pentru magazinele mari care au nevoie de automatizari.

Ai acces la statistici in timp real si esti mereu la curent cu ce se intampla in platforma.

Poti folosi un sistem de mesagerie pentru a comunica mai usor cu afiliatii si ii poti tine la curent cu ofertele speciale sau cu diferite promotii.

Primesti permanent sfaturi din partea reprezentantilor Profitshare pentru a putea aplica in mod eficient toate metodele de marketing afiliat disponibile pe platforma.

Poti sa urmaresti tutoriale si articole care te invata sa pui in aplicare metode actualizate si performante de promovare a site-ului tau si sa fii mereu la curent cu noutatile din domeniu.

Campaniile tale de promovare vor fi vizibile tuturor afiliatilor si vor fi afisate imediat catre posibilii clienti interesati cu ajutorul directorului de campanii.

Afiliatii pot genera instrumente de promovare cu orice produs din oferta advertiserilor.

Se organizeaza multe concursuri care au rolul de a-i motiva pe afiliati si de a-i mentine implicati in procesul de promovare.

Magazinul tau online se poate alatura celor mai mari magazine de pe piata din Romania, iar produsele tale pot sa fie promovate de catre afiliatii de top inscrisi in platforma Profitshare.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Cum incepi colaborarea cu Profitshare?

Pentru a incepe colaborarea cu platforma Profitshare, mai intai trebuie sa completezi formularul de inscriere prin care ti se solicita anumite date legate de firma pe care o reprezinti. Echipa Profitshare evalueaza magazinul tau online pentru a verifica daca este eligibil si daca un program de afiliere poate fi benefic pentru afacerea ta.

Daca solicitarea ta este procesata, vei fi contactat de catre un reprezentant Profitshare pentru a te informa asupra etapelor pe care trebuie sa le parcurgi pentru integrarea site-ului tau in platforma si pentru a incepe colaborarea cu Profitshare.

Platforma te sustine cu recomandari personalizate si suport in implementarea strategiei de marketing.

Care sunt costurile aferente inceperii unei colaborari?

Ca advertiser Profitshare va trebui sa suporti anumite costuri cae constau intr-un comision pentru platforma si un comision pentru afiliati.

Comisionul pentru acces in platforma Profitshare pentru advertiseri este de 30% din valoarea comisioanelor si a eventualelor bonusuri oferite afiliatilor. Comisionul lunar de platforma nu poate fi mai mic de 99 lei/luna.

Comisionul pentru afiliati este stabilit de fiecare Advertiser in parte. Este recomandata, insa, stabilirea unui comision competitiv pe categoria de produse in care te incadrezi.

Pentru ca afacerea ta sa prospere, inscrierea intr-un program de afiliere poate reprezenta o solutie rentabila. O colaborare cu Profitshare poate fi o modalitate eficienta de promovare pentru magazinele care reprezinta un mediu propice pe care sa poata lucra afiliatii pentru a obtine performanta.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro