Recomandat!

Care sunt avantajele inscrierii unui magazin online pe Profitshare?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Pentru toti antreprenorii care isi doresc sa se alature unui program de afiliere care sa ii ajute la cresterea vizibilitatii si a numarului de vanzari, inscrierea site-ului pe care il detin in platforma Profitshare poate sa fie primul pas pentru o dezvoltare rapida si cu rezultate pe termen lung. Inainte de a-ti inscrie magazinul online pe Profitshare, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante.

Costurile inscrierii unui magazin online pe Profitshare

Avantajele inscrierii unui magazin pe Profitshare sunt date si de costurile reduse. Dupa semnarea contractului Profitshare, inainte de integrarea in platforma, advertiserul va plati o garantie in valoare de 999 lei.

Pe langa garantia initiala, advertiserul mai are de achitat doua tipuri de comisioane: comisionul de platforma si comisionul pentru afiliati.

In general, comisionul de platforma lunar nu poate fi mai mic de 99 lei, dar daca advertiserul solicita implementari speciale precum comisionarea pe categorii de produse, valoarea comisionului minim lunar de retea este de cel putin 199 lei.

Valoarea comisionului oferit pentru fiecare vanzare a unui produs este stabilita de fiecare advertiser la deschiderea contului de afiliere. Comisionul de platforma Profitshare este de 30% din valoarea comisioanelor pe care le plateste afiliatilor, indiferent de valoarea vanzarilor.

?Inregistrare cont magazin online pe Profitshare – Click aici!

Stabilirea „Termenilor si Conditiilor” de catre advertiser

magazin online pe Profitshare - afiliere profitsharePe langa „Termenii si conditiile” platformei Profitshare, orice advertiser trebuie sa stabileasca proprii termeni si conditii pentru ca afiliatii sa cunoasca toate detaliile despre comisioanele si conditiile de promovare.

Principala recomandare este ca „Termenii si Conditiile” advertiserului sa fie corect adaptate la asteptarile referitoare la rezultate, deoarece pot avea un impact foarte mare asupra performantei programului de afiliere. Este necesar sa incluzi informatii despre comisioane si perioada de comisionare, despre comenzile pentru care nu se acorda comision, reguli de utilizare a link-urilor de afiliere sau cuvinte cheie interzise. De asemenea, poti specifica modalitatile pe care le consideri neregulamentare in campaniile pe retelele sociale.

Setarea initiala a „Termenilor si Conditiilor” tale vor intra in vigoare o data cu activarea contului.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Instrumente de promovare pentru magazinul tau online pe Profitshare

Implementarea codurilor de tracking in magazinul tau. Acest cod este responsabil de trimiterea datelor catre platforma Profitshare pentru vanzarile pe care afiliatii le obtin.

Pe langa codul de tracking, primesti suport pentru a implementa si alte instrumente precum incarcarea feed-ului de produse pentru ca produsele tale sa fie afisate in Widgetul de promovare Profitshare.

O alta resursa pe care o poti foli este integrarea prin API. Acest instrument este necesar, in special, advertiserilor care actualizeaza de mai multe ori intr-o zi stocurile sau preturile.

Pentru ca posibilitatea de vanzare sa creasca semnificativ, te poate ajuta foarte mult si implementarea scriptului de remarketing. Aceasta tehnica se pune in aplicare extrem de usor si functioneaza prin retargetarea vizitatorilor pe site-urile afiliatilor utilizand bannere si wedgetul grafic Profitshare. In acest mod, veniturile tale pot creste, la fel si comisioanele castigate de afiliati.

Alte avantajele de care se pot bucura advertiserii

Un avantaj al inscrierii magazinului tau online pe Profitshare este acela ca afiliatii iti promoveaza produsele si serviciile, iar tu vei plati comision doar la vanzare. In plus, poti seta valoarea comisionului pe care il oferi afiliatilor pentru promovare.

Profitshare te ajuta, de asemenea, sa te conectezi cu un public mai larg si sa stabilesti un raport de incredere cu acesta. Atunci cand un afiliat autentic recomanda marca pe care o reprezinti, aceasta intareste credibilitatea marcii. Ajuta chiar la generarea de clienti potentiali si produce conversii pe termen lung. De aceea este una dintre cele mai populare metode de a creste vanzarile.

Inscrierea magazinului online pe Profitshare poate sa fie o alegere benefica pentru afacerea ta, dar este important sa analizezi toate aspectele inainte de a lua o hotarare.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro