Oferta!

Big Bang-ul industriei alimentare: oferte mancare cu un simplu click

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Sectorul restaurantelor sufera schimbari rapide, tehnologia evolueaza, iar digitalul joaca un rol din ce in ce mai important in strategia alimentatiei viitorului: oferte mancare online, retele sociale, site web etc.

In aceasta dinamica, multe servicii s-au dezvoltat si sunt aplicate pentru a veni in intampinarea noilor obiceiuri de consum ale clientilor, acesta este cazul in special pentru livrarea mancarurilor la domiciliu.

Vezi optiunile de comanda pentru mancare online – Click aici!

Oferte mancare ce raspund noilor obiceiuri de consum

In Romania, piata livrarilor de mancare la domiciliu a crescut trepidant in ultimii ani si acest lucru se vede in sfera digitala. Toate telefoanele au acum aplicatii de comenzi de mancare, haine, articole pentru casa etc. Nu mai putin de trei comenzi sunt plasate la fiecare secunda in Romania!

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani sunt cei mai afectati de aceasta schimbare. Desi poate ca e prea mult spus afectati, ci mai degraba, profita de alte avantaje fata de inaintasii lor.

Pentru consumatori, aceste oferte mancare online si livrarea lor rapida le permite sa se bucure de o masa acasa, dar si la locul lor de munca, fara a fi nevoiti sa iasa.

Utilizarea pe scara larga a smartphone-urilor a ajutat, de asemenea, sa faca acest serviciu mai simplu, imediat si flexibil.

Cauti optiuni de cumparare mancare online la un pret excelent? – Click aici!

De ce sa profiti de oferte mancare online?

Cele 3 motive principale pentru a folosi acest tip de serviciu:

  • viteza de livrare
  • posibilitatea de a comanda pana seara tarziu
  • viteza / usurinta de a comanda

Digitalul a aparut ca un factor major in dinamism si revigorarea cresterii pe piata de catering. Faciliteaza interactiunea cu clientii si va permite sa fiti prezent oriunde, oricand si pentru toata lumea.

In calitate de manageri in industria alimentatiei, acest serviciu va ofera multe avantaje:

  • castiga noi clienti
  • creste cifra de afaceri fara a fi constrans de numarul de mese disponibile pe site
  • limitati costurile de livrare logistica (personal dedicat pentru scutere sau biciclete, saci izotermici etc.)
  • beneficiaza de o scena ideala in ceea ce priveste comunicarea si imaginea de brand. Pe site-urile firmelor de livrare sunt descoperite multe restaurante.

Vezi optiunile de comanda pentru mancare online – Click aici!

Cum functioneaza aceste oferte mancare in sfera digitala?

Unele lanturi de restaurante au avut istoric un serviciu de livrare integrat pe care il gestioneaza printr-o platforma interna (aplicatie mobila de pe site). Acesta este cazul in special in segmentele de pizza si catering asiatic.

Altii vor apela la aplicatiile pentru restaurante ca sa apara pe un site si sa fie pusi in legatura cu potentiali clienti. Acestia preiau un comision de 10% pana la 15% pe comanda, dar ofera o prezenta digitala completa (aplicatia de internet si retele sociale).

Restaurantele care doresc sa limiteze costurile de logistica apeleaza la livratori pentru un comision de 25 pana la 30% din comanda. Aceste platforme au avantajul de a avea o reputatie puternica si motoare de cautare puternice, cu filtre care raspund asteptarilor clientilor moderni.

Cel mai recent model din aceasta piata de livrare este restaurantul electronic sau „restaurantul fantoma” care nu primeste clienti. Oferta sa este special si exclusiv conceputa pentru livrare. Acest concept a luat nastere din promisiunea de a pregati si livra mancaruri de calitate la preturi accesibile datorita unei stapaniri a productiei.

Livrarea are un viitor stralucit in fata, aproape unul din trei restaurante va oferi un serviciu de livrare de mancaruri anul viitor. Si nu ne mira aceasta ascensiune fulgeratoare, avand in vedere parcursul actual al tehnologiei si industriei, in general.

In urmatorii cativa ani insa, oricat de tentante ar fi aceste oferte mancare cu livrare rapida, va fi important sa se lucreze la responsabilitatea de mediu, sociala si de sanatate pentru eliminarea riscurilor de acest fel. O oferta buna de mancare nu echivaleaza cu beneficii pentru sanatate!

Vezi si alte articole interesante din categoria Comenzi Online!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro