Recomandat!

Avantajele meniului „Top Afiliati” Profitshare

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Afilierea reprezinta una dintre cele mai eficiente strategii de crestere a vanzarilor. Afiliatii sunt cei care trimit trafic catre clienti. Ei pot fi bloggeri, influenceri sau oameni care au un website de continut sau de comert online. Pe baza produselor pe care le comercializeaza adverteserii, afiliatii afiseaza link-uri sau bennere pe site-ul lor. Utilizatorii ajung pe site-ul furnizorilor folosind acel link, efectueaza o comanda si in felul acesta, afiliatii incaseaza un comision.

Afiliatii isi pot construi un program de afiliere unic sau pot sa foloseasca o platforma de afiliere care le pune la dispozitie o strategie pusa la punct. Utilizarea unei platforme existente de marketing afiliat poate sa simplifice lucrurile, mai ales pentru cei care lucreaza pentru prima data cu acest tip de marketing online.

Platforma Profitshare vine la pachet cu o serie de resurse special create pentru ca totii utilizatorii, indiferent de experienta, sa le poata adopta.

Noile functionalitati disponibile pe platforma Profitshare au rolul de a simplifica lucrurile atat pentru advertiseri, cat si pentru afiliati. Pe afiliati ii vor ajuta sa urmareasca in detaliu evolutia lor si performantele pe care le ating, iar pe advertiseri ii ajuta sa gaseasca cei mai buni afiliati care sa le promoveze produsele.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Afiliatii ProfitshareTop Afiliati - afiliere profitshare pot acum sa vada pe ce loc se situeaza in clasamentul general Profitshare sau in domeniul in care obisnuiesc sa promoveze produse. Pot, de asemenea, sa urmareasca si evolutia celorlalti afiliati in timp real. Performantele sunt indicate de trei simboluri diferite. Astfel, daca un afiliat a crescut, se va afisa o sageata verde, daca a fost intrecut de un alt afiliat, una rosie, iar daca si-a pastrat locul, se va afisa o linie galbena. Acesta este si un mod de a motiva afiliatii si de a le stimula spiritul de competitie.

Clasamentul se actualizeaza zilnic si sunt afisate numele primilor 100 de afiliati Profitshare din platorma, ordonati in functie de valoarea conversiilor obtinute in ultimele 90 de zile.

Afiliatii pot sa aleaga daca vor sa apara cu numele real in „Top Afliliati” sau cu nume de utilizator anonim, pot sa asocieze o imagine de profil si sa completeze o descriere in care sa noteze cele mai semnificative informatii despre realizarile lor. Pentru a putea fi abordati de catre advertiseri, afiliatii pot seta optiunea de a accepta mesaje individuale. Toate aceste setari se pot modifica ulterior.

Cu ajutorul acestei noi functionalitati „Top Afiliati”, advertiserii au posibilitatea de a alege din lista de afiliati Profitshare de top si de a-i contacta printr-un mesaj privat pentru a le propune o colaborare. Este mai usor pentru advertiseri sa isi faca o imagine despre fiecare afiliat in parte, in functie de datele care apar in dreptul numelui si astfel, să decida daca este potrivit nisei si conditiilor proprii de promovare.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Meniul „Top Afiliati” este un instrument care le ofera multe avantaje mai ales advertiserilor:

  • Pot sa isi aleaga afiliatii cei mai buni inaintea concurentei, iar asta este un mod perfect de crestere pe termen lung a programului unui advertiser.
  • Nu trebuie sa mai piarda timp asteptand sa fie contactati de catre afiliati pentru a le promova produsele, ci pot aborda direct afiliatii de top din platforma.
  • Pot consolida o relatie de incredere intre ei si afiliati prin comunicarea in privat.
  • Este o modalitate de dezvoltare rapida a afacerii pe termen lung.

Platforma Profitshare este imbunatatita constant pentru a putea oferi atat advertiserilor, cat si afiliatilor un mediu avansat si eficient de a-si dezvolta afacerile sau de a construi unele noi. Profitshare afiliati poate reprezenta o oportunitate pentru toti cei care vor sa incerce un mod de a-si creste veniturile intr-un mod rapid si de lunga durata.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro