Recomandat!

Avantajele de care te poti bucura dupa inregistrarea ca afiliat pe Profitshare

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Daca iti doresti sa devii agent de marketing afiliat, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe platforma Profitshare si sa incepi sa iti construiesti propria strategie de afiliere.

Cum se face inregistrarea pe platforma Profitshare?

Inregistrarea pe platforma Profitshare se face accesand link-ul https://support.profitshare.ro/hc/ro. Pe pagina principala, in partea dreapta o sa iti apara optiunea de „Autentificare”, apoi ti se va solicita o adresa valida de email si va trebui sa setezi o parola. Dupa completarea acestor campuri, o sa primesti un email de confirmare a adresei introduse. Dupa confirmare, o sa fii directionat catre o pagina unde va trebuie sa completezi anumite date personale si sa setezi modul in care vrei sa apara profilul tau, public sau privat.

După ce ai parcurs acesti pasi, urmeaza semnarea contractului. Poti sa semnezi contractul in calitate de persoana fizica, juridica sau PFA. Dupa semnarea contractului, va trebui sa mai completezi cateva date personale: numele, numarul de telefon si CNP-ul. Imediat ce contractul este aprobat, vei putea sa te bucuri de toate avantajele pe care le ofera platforma celor care vor incerce acest tip de marketing.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Care sunt avantajele de care pot sa ma bucur daca ma inregistrez pe platforma?

afiliat pe ProfitshareAvantajele de care se pot bucura toti cei inscrisi pe platforma sunt numeroase.

Profitshare este platforma de afiliere care a inregistrat cele mai mari vanzari din Romania. Afiliatii pot sa castige comisioane nelimitate promovand produsele existente pe platforma.

Platile se efectueaza fara intarzieri. Din momentul in care un advertiser aproba un comision, acesta va fi platit la urmatorul ciclu de plata. Afiliatii primesc valoarea comisioanelor pe care le-au castigat lunar, fara nicio intarziere.

In plus, afiliatii pot sa aleaga dintr-o lista de advertiseri de top, printre care si Emag, magazinul cu cele mai mari vanzari de pe piata comertului online. Pe langa Emag, mai sunt multe dintre cele mai recunoscute magazine online si furnizori de servicii, iar tu poti sa le promovezi produsele.

Un alt avantaj il reprezinta numarul variat de instrumente de promovare la care ai acces si pe care poti sa le folosesti pentru a-ti maximiza profitul.

In plus, ai parte de suport permanent pentru a putea sa iti optimizezi strategia de marketing. De asemenea, ai acces in timp real la rapoartele de vanzari pentru a analiza succesul metodelor tale de promovare.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Cum poti sa promovezi produse in Profitshare?

Poti sa alegi modul in care sa promovezi produsele puse la dispozitie de advertiserii Profitshare.

O modalitate foarte eficienta este promovarea cu ajutorul unui blog sau website. Daca ai deja un site web, Profitshare iti ofera solutia perfecta de monetizare pentru continutul tau prin intermediul instrumentelor de promovare pe care ti le pune la dispozitie platforma.

Un alt mod de a promova produse sau servicii este postarea pe retelele sociale, care este intr-o continua crestere. Poti sa promovezi produsele advertiserilor direct pe pagina ta de Facebook sau direct catre prieteni si astfel poti sa castigi comisioane insemnate.

O metoda de publicitate platita este si promovarea PPC si SEM. Aceasta metoda nu presupune sa ai anumite cunostinte tehnice pentru a incepe afilierea, ci se realizeaza prin intermediul platformelor Google Ads si Facebook Ads. Promovarea prin campanii PPC este alegerea ideala pentru cei care isi doresc rezultate imediate, iar cu ajutorul campaniilor SEM, aduci trafic relevant pe site cu sanse mari de vanzare.

Daca te inscrii pe platforma Profitshare o sa descoperi ce inseamna marketingul afiliat, o sa poti folosi cele mai avansate instrumente de promovare si ai posibilitatea sa alegi dintr-o lista de comercianti de top. Poti sa te convingi singur de avantajele pe care le ofera acest tip de marketing.

?Inregistrare cont afiliat pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro