Recomandat!

Avantaje Profitshare Advertiser. Care sunt acestea si cum te pot ajuta?

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Cu ajutorul platformei Profitshare, advertiserul poate controla o multime de factori importanti pentru o gestionare mai eficienta a programului de afiliere si pentru a-si creste numarul vanzarilor. Un advertiser Profishare se poate bucura de multe avantaje.

Widget-ul optimizat Profitshare

Widget-ul Profitshare este una dintre cele mai des intalnite materiale de promovare prezente pe site-urile din Romania si utilizate de catre o multime de publisheri, indiferent ca e vorba de bloguri cu un continut generalist, nisat sau de site-uri care folosesc strategii de continut neconventionale.

Aceste instrumente pot fi o solutie excelenta de monetizare a oricarui tip de continut daca sunt utilizate corect. Profitshare a dezvoltat un mecanism care sa faciliteze gestionarea widget-urile de catre afiliati, in servirea lor catre vizitatorii site-ului tau pentru atingerea unor rate mai bune de click si generarea unui numar mai mare de conversii. Aceasta functie se afla in continua optimizare si dezvoltare.

In functie de zona in care amplasezi widget-urile, acestea pot sa obtina rate de click destul de diferite. Este recomandat sa testezi zonele cele mai performante si urmaresti in permanenta rata de click a zonelor de anunturi, dar si a instrumentelor folosite.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Recrutarea fara costuri a afiliatilor

Profitshare Advertiser - afiliere profitsharePosibilitatea de recrutare a afiliatilor este un alt avantaj pentru Profitshare advertiseri, util pentru a castiga un trafic mai mare pe site, pentru a creste numarul vanzarilor, dar si pentru a te evidentia fata de ceilalti advertiseri, astfel afiliatii vor dori sa colaboreze cu tine. Poti sa recrutezi noi afiliati prin plasarea unei sectiuni pe site-ul tau in care sa prezinti informatii despre programul tau de afiliere si sa introduci un link spre Profitshare pentru inscrierea noilor afiliati. Cu ajutorul acestei functionalitati, ai posibilitatea de a aborda in mod direct afiliati si poti sa le propui o colaborare prezentandu-le avantajele pe care le oferi si motivele pentru care ar trebui sa iti promoveze produsele.

Statistici individuale pentru afiliati

Poti sa vezi cate vizite, conversii si vanzari a generat un anumit afiliat in fiecare luna. Primesti direct aceste informatii detaliate fara sa mai folosesti Excel sau sa iesi din profilul afiliatului pentru a vedea cifrele. Te poti raporta la aceste statistici inainte de a lua decizia de a oferi un comision mai mare unui afiliat.

Aceasta functie te ajuta sa gestionezi mai rapid si mai usor programul de afiliere si, in final, sa cresti vanzarile prin intermediul platformei Profitshare.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Comisioane si perioade de recurenta preferentiale

Advertiserii Profitshare sunt cei care stabilesc valoarea comisionului pentru afiliati, iar una dintre cele mai utile functii pentru un advetiser este aceea de a putea seta un comision diferit pentru anumiti afiliati.

In acest mod, poti sa recompensezi un afiliat care generează vanzari mari in favoarea ta sau indeplineste un target. De asemenea, poti aplica perioade de comision mai mare in sezonul in care scad vanzarile, poti jongla in multe moduri cu ajutorul acestei functii. De foarte multe ori conteaza mai mult perioada de recurenta decat cresterea valorii comisionului.

Oferirea unui perioade de recurenta preferentiala poate rezulta intr-un castig mai mare la final.

Posibilitatea de a crea grupe de afiliati

Un alt avantaj pe care il ai ca Profitshare advertiser este acela ca ai posibilitatea de a  crea liste de afiliați carora sa le transmiti direct mesaje importante. Aceasta functie este extrem de folositoare atunci cand ai o mare campanie pe care vrei să o trimiti la o selectie de afiliati importanti pentru tine. Bannerele si informatiile despre campanii trimise in avans pentru a crea continut inainte de lansarea campaniei pot influenta pozitiv numarul vanzarilor.

Poti sa te bucuri si tu de avantajele Profitshare advertiser daca iti inscrii magazinul online pe platforma Profitshare.

?Inregistrare cont advertiser pe Profitshare – Click aici!

Vezi si alte articole interesante despre marketing afiliat!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro