Recomandat!

Alege cel mai bun balansoar pentru gradina ta

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Locuiesti la casa? Atunci probabil ai si o gradina pe care ai de gand sa o amenajezi. Probabil îti doresti sa-ti transformi gradina intr-un loc umbrit, in care sa iti poti petrece verile calduroase. De accea, ti-am pregatit cateva sfaturi despre un produs care sa iti completeze spatiul de relaxare: balansoarul de exterior.

Cum arata balansoarul ideal

Atunci cand achizitionezi un balansoar de exterior ar trebui sa urmaresti ca acesta sa aiba caracteristici precum:

  • materiale rezistente in timp;
  • sa fie confectionat din materiale care pot fi curatate usor;
  • sa aiba o cromatica care sa se armonizeze perfect cu estetica gradinii tale;
  • sa fie pliabil si reglabil;
  • sa aiba o prelata care sa-ti asigure umbra.

Cauti cele mai bune balansoare?CLICK AICI

Cum sa-ti ingrijesti balansoarul

Deoarece balansoarele sunt obiecte de exterior, necesita sa fie ingrijite diferit si constant. Balansoarele sunt expuse conditiilore de vreme, si deci trebuie sa le acorzi o atentie sporita pentru ca sa nu se deterioreze in timp.

Acopera balansoarul! Cea mai buna metoda de intretinere este acoperirea balansoarului cu o husa in asa fel incat sa fie ferit de razele soarelui si de umezeala.

Iata si cateva sfaturi de cum sa faci ca balansoarul tau sa arate ca nou in functie de materialul din care e confectionat. Daca balansoarul este confectionat din impletitura din plastic, poti indeparta cu usurinta praful de pe suprafata cu o carpa umeda si curata sau cu detergenti pe baza de sapun. De evitat ar fi detergentii alcalini sau acizi. Nu uita sa usuci suprafata dupa curatare.

Daca suprafata este din lemn atunci va fi sensibila la influentele mediului. Soarele si umezeala vor afecta aspectul balansoarului si deci incercati sa-l tineti cat mai departe de acesti factori. In cazul lichidelor varsate, scurgeti-le imediat dupa varsare. Curatarea balansoarului poate fi facuta cu o carpa moale umeda. Recomand si renovarea suprafetei cu produse speciale pentru acest tip de suprafete.

Daca balansoarul este din material textil, atunci nu o sa ai probleme la curatarea lui. La fel ca la cele din impletitura, balansoarul din textile poate fi curatat cu apa si sapun.

Vrei sa descoperi cele mai bune oferte pentru balansoare?CLICK AICI

Balansoarul de buget

In cazul in care nu vrei sa investesti într-un balansoar, poti sa construiesti unui singur. Iata un ghid de cum sa faci pe mesterul Manole si sa construiesti cel mai bun balansoar pentru gradina ta.

E de inteles ca pentru atingerea acestui obiectiv ai nevoie de uneltele si sculele necesare si, mai ales, foarte multa atentie in utilizarea lor. Primul pas este instalarea stalpilor de sustinere, de o parte si de alta. Cele doua picioare de fiecare parte se imbina in partea superioara, avand doua elemente de fixare pe orizontal (in partea inferioara si cea superioara).
Treceti picioarele de sustinere printr-o grinda transversala care sa se pliaze pe obiectul sculptat in partea superioara a celor patru stalpi de sustinere. Fixati aceasta grinda cu doua scanduri mai mici de elementele orizontale de picioarele de sustinere. Atasati alte doua barne acestor scanduri de fixare, paralele cu grinda transversala. Cele trei grinzi vor sustine acoperisul balansoarului, delimitat pe margine de alte doua scanduri mici care se vor repeta pe tot traiectul barnelor de deasupra pentru o mai buna fixare a acoperisului. Asezati acoperisul care este, in general, din sindrila de lemn sau bituminoasa.

Apoi, vom trece la constructia leaganului propriu-zis. Unui chenar rectangular din lemn care va fi baza sezutului i se ataseaza alte scanduri de sustinere care vor forma spatarul. Umpleti cele doua perimetre – sezutul si spatarul – cu scanduri pentru a completa balansoarul care va avea doua puncte de rezistenta in tot atatea bare metalice. Pentru ca balansoarul sa aiba echilibru, suspendati-l cu lanturi. Si gata, acum ai propriul tau balansoar!

Vezi si alte articole interesante din categoria Noutati!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa il impartasesti cu prietenii tai:

Avem nevoie de ajutorul tau!

In cazul in care ai descoperit in acest articol erori, sau consideri ca ar trebui facute anumite completari si inlocuiri, nu ezita sa ne anunti! Parerea ta conteaza foarte mult pentru SaraMag.ro, deoarece ne ajuta sa imbunatatim mereu continutul si sa iti oferim mereu o informatie corecta. Astfel, vom reusi impreuna sa facem articolele mult mai utile si informative.

Mai jos gasesti un formular prin care poti lasa un comentariu si sa iti exprimi parerea!

Multumesc si asteptam parerea ta referitoare la acest articol!

Scrie aici comentariul tau

saramag-favicon

Blogul despre produse pentru copii SaraMag va propune o solutie optima de informare despre cele mai potrivite achizitii.

Am creat acest blog tocmai pentru a va prezenta toate detaliile importante referitoare la produsele de calitate.

Copyright © 2020 Saramag.roweb development by Adi AP
Saramag.ro